Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • lancelot
  lancelot

  Το πρόβλημα δεν είναι απλά να μπει το χέρι στην τσέπη μάγκες μου! 3 οι βασικοί πυλώνες! Γιατί τώρα θα τα πούμε όλα...

  Γειά χαρά σε όλους και όλες,

  Μια ακόμα χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας, με δραματικό τρόπο αφού χάσαμε το πρωτάθλημα, μάλιστα με ανατροπή από 2-0 σε 2-3....

  Η ομάδα κατάφερε να σηκώσει το Σούπερ Καπ στην Ελλάδα, το Κύπελλο της φετινής χρονιάς, έπαθε αυτό που λέμε ... ΤΣΟΤΣΟ  στον ημιτελικό με την Ρεάλ (στο πρώτο 15λεπτο κυρίως) και έχασε τον τίτλο (τον οποίο πήρε ο μεγάλος σου αντίπαλος ο οποίος είχε εξαφανιστεί από F4 για 13 χρόνια, επέστρεψε φέτος και πήρε και την κούπα). Το ίδιο ΤΣΟΤΣΟ έπαθε και στο 4ο τελικό με ζελα, και ενώ με μια νίκη κέρδισε το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να πάει να τα παίξει όλα για όλα στο Ο(Α)ΚΑΝΑ όπου τελικά έχασε στο τέλος με τον Γκός να χάνει στα 11 δευτερόλεπτα αμαρκάριστο σουτ ενώ έχει γυρίσει τούμπα το ματς και αργότερα ξανά τσότσο αφού έκανε 5 δευτερόλεπτα στην επαναφορά. Τα ίδια 5 βέβαια που έκανε ο Σλούκας από το ζελά αλλά μεταξύ μας τα σπόρια λογικά είναι με το ζελα στο τελευταίο ματς εντός. Όπως ήταν με εμάς στο ματς που χάσαμε στο ΣΕΦ. Δεν περίμενα κάτι άλλο πραγματικά. Χάσαμε λοιπόν με τον Γκος να είναι μοιραίος. Βέβαια παρότι ναι ο Γκος έχασε το ματς στο τέλος, δεν είναι ο καθιερωμένος που περιμένεις να σου πάρει το ματς, αλλά θα μιλήσω περισσότερα για αυτό στο 3ο πυλώνα παρακάτω.

  Από την άλλη μετά από συνεχής επιτυχίες και ένα 7-0 σε τίτλους θα έρθει και μια χρονιά που δεν θα πάει καλά. Το πρόβλημα δεν είναι για μένα η φετινή αποτυχία αλλά το μέλλον. Το να προχωρήσουμε και στους 3 ΠΥΛΩΝΕΣ που περιγράφω παρακάτω. Και όχι οι μεταγραφές δεν είναι ο πρώτος....είναι ο τρίτος πυλώνας!

  Πάντως η ομάδα σήμερα το πάλεψε όσο μπορούσε. Ο εκπληκτικός Σλούκας στην αρχή όπου ο Μπαρτζώ άλλαξε όποιον μπορούσε στην άμυνα, σίγησε στο 2ο ημίχρονο με την αλλαγή του Μπαρτζώκα με τον Τόμας πάνω του, ο Ναν ανύπαρκτος σήμερα (στο ΣΕΦ μας σκότωσε), ο Γκράντ X-Factor πάντα (τεράστια έκπληξη η χρονιά του, μπράβο του). Και όμως φτάσαμε στο τελευταίο σουτ όπου ο Γκος, μόνος του, έχασε ένα σουτ = ένα πρωτάθλημα.....

  Διαβάζω συνεχώς τους τελευταίους μήνες για προέδρους που δεν έχουν λεφτά (να τρελαίνεσαι δηλαδή αφού μιλάμε για την τους Αφούς Αγγελόπουλους!), για κακούς σχεδιασμούς κάθε χρόνο, για moneyball, για λάθος επιλογές που επιμένει ο Coach B για να αποδείξει πως είναι σωστές και άλλα τέτοια μυστήρια.

  Ανώνυμο σχέδιο (2).png

  Ο πρώτος πυλώνας για μένα που πρέπει ΔΕΔΟΜΕΝΑ να αλλάξει του χρόνου, είναι το ΓΗΠΕΔΙΚΟ.

  Γράψαμε πριν λίγες μέρες στο Facebook πως θα έπρεπε ήδη η κα Τσιλιγκίρη να έχει παραιτηθεί με το φιάσκο με τα κλιματιστικά (εκτός από την ομάδα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο πάνε και δεκάδες τμήματα νέων, γονείς δεν γίνεται όλοι αυτοί να μην μπορούν να αναπνεύσουν και εσύ να είσαι εξαφανισμένη!). Δεν μπορείς να είσαι υπεύθυνη ενός γηπέδου που είναι τέτοιο χάλι. Οι εικόνες στο παραπάνω βίντεο μιλάνε από μόνες τους! Να χέσω τις VIP παροχές που είναι για λίγους έτσι και αλλιώς αν δεν μπορεί το γήπεδο να έχει κάποιες βασικές παροχές. Άρα η ευθύνη αρχικώς είναι στην διοίκηση του γηπέδου (η οποία θα παίρνει φαντάζομαι μια δεκαρού το μήνα για να λέει πως είναι υπεύθυνη) και φυσικά είναι και στην διοίκηση της ομάδας μας. Δεν γίνεται κάθε χρόνο το διαρκείας να γίνεται όλο και πιο ακριβό και να έχουμε τέτοιες συνθήκες. Είναι ντροπή για την ομάδα αυτή η εικόνα. Καταλαβαίνω πως το γήπεδο δεν είναι δικό σας ακόμα, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει παραπάνω σεβασμός σε όσους ματώνουν για να παίρνουν διαρκείας κάθε χρόνο. 

  Εδώ επίσης να τονίσω για ποιο λόγο στα περσινά πανηγύρια για το ντάμπλ, είπατε πως το θέμα του γηπέδου τελειώνει; Για ποιο λόγο να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω, αφού δεν έχει τελειώσει. Πρέπει άμεσα η ομάδα να βρει μια λύση σε αυτό. Είτε ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ή να γίνουν επενδύσεις από σεβασμό στο κόσμο της ομάδας σε θέματα εξαερισμού, κλιματισμού και άλλων κομματιών όπως πρόσβαση στο γήπεδο (παραπάνω θύρες), τρόπος να μπορούμε να αγοράσουμε κάτι πιο οργανωμένα όπως μπουτίκ και να έρθουν οι εξέδρες πιο κοντά. Εντάξει το τελευταίο θέλει συνολική αλλαγή το καταλαβαίνω, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά βήματα. Για μένα βγείτε και πείτε ΠΟΙΟΣ καθυστερεί το θέμα του γηπέδου. Είναι θέμα ότι υπάρχουν 100 αργόμισθοι; Βγείτε και πείτε το σε μια συνέντευξη. Βγάλτε τους στην σέντρα. Ο απέναντι όπως είδατε όσο δεν του έδιναν το πάρκιγκ και τις εμπορικές χρήσεις, έβγαινε και έκραζε και εντέλει ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ!

  sef-article.jpg

  Δεν λέω να κάνετε το ίδιο, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ αλλά πρέπει να βρεθεί ένας μοχλός πίεσης. Και μεγαλύτερος μοχλός πίεσης από το κόσμο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει!

  Άρα φέτος θα πρέπει αυτό να δρομολογηθεί. Να έρθει στα χέρια του Ολυμπιακού και να φτιαχτεί το γήπεδο. Να γκρεμιστεί όλο ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και να αλλάξει η μορφή του. Επιβάλλεται να υπάρχει άμεσα αλλαγή. Αν δεν τα καταφέρετε, θα πρέπει να υπάρχουν στοχευμένες αλλαγές όπως αυτές που ανέφερα παραπάνω. Πάντως επειδή διαβάζω για αυξήσεις 30% στα διαρκείας του χρόνου, πριν σκεφθείτε κάτι τέτοιο, βγείτε και πείτε τι θα γίνει με αυτό το θέμα! 

  Pillars.png

  Ο 2ος πυλώνας δεν είναι οι μεταγραφές αλλά αυτή η ριμάδα εκπροσώπηση της ομάδας μας ... στον τύπο!

  Θα πρέπει αγαπητοί Αφοί να καταλάβετε πως όλο αυτό που κάνετε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν βοηθάει. Είτε το μπλαζέ ύφος ότι δεν ασχολούμαστε, είτε η όλη ανυπαρξία στο γραφείο τύπου της ομάδας (δεν αναφέρομαι στην κα Γραβιά που κάνει μια χαρά την δουλειά της και τρέχει όπου μπορεί να καλύψει επιπλέον θέσεις και ρόλους, το θέμα είναι πιο γενικό αφού θεωρώ πως υπάρχει υποστελέχωση, χρειάζονται βοήθεια με περισσότερα άτομα).

  Θα πρέπει η ομάδα επιτέλους να αποκτήσει μια ασπίδα στο τύπο. Δεν λέω, μιας και έχει ειπωθεί, να βρείτε έναν νέο Καραπαπά. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο στα της μπάλας αλλά συμπεριφορές σαν του Καραπαπα ορισμένες φορές στην μπάλα μας πάνε πίσω ως σύλλογο. Πόσο μάλλον η σύνδεση με Κούγια, μακριά! Άρα όχι δεν θέλω κάτι τέτοιο για έναν ακόμα λόγο. Ο Τράκης σε αυτά είναι άπιαστος όπως είπε ο Μπαρτζώκας. Έχει ένα ολόκληρο σύστημα να τον προστατεύει, εισαγγελείς, πολιτικοί κάθονται στο ένα πόδι και δεν αντιδρούν σε ότι και να κάνει.

  Όμως είναι ΙΔΑΝΙΚΟΣ στο να τον ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ με το χιούμορ. Ότι προσπαθεί να κάνει η Μονακό με εμάς και τα social της δηλαδή. Μπορείς πολύ εύκολα να βγάζεις ΑΠΕΙΡΟ υλικό για να του απαντάς σε ότι μουρλαμάρα βγάζει κατά καιρούς. Σου δίνει πολύ χώρο για να κάνεις το οτιδήποτε. Ένα έξυπνο δημοσιογράφο χρειάζεται (δεν είμαι εγώ δημοσιογράφος επειδή το λένε κάποιοι συχνά. ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, καμία σχέση) και χώρο να αποτελεί την ασπίδα της ομάδας.

  Ο Μπαρτζώκας δεν είναι γραφείο τύπου της ομάδας. Όμως εκεί τον καταντήσαμε σε αυτούς τους τελικούς. Να βγαίνει και να μιλάει αυτός για πράγματα που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Έγραψαν πχ πολλοί δημοσιογράφοι (στους τελικούς, πριν σφύριζαν αδιάφορα) για δολοφονία χαρακτήρα που του έγινε και εν μέρη αυτό που βοήθησε είναι πως δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ για αυτόν! Δεν είναι αυτή η δουλειά του ρε Αφοί δεν το βλέπετε; Η δουλειά του είναι το μπάσκετ. Ούτε να τσαντίζεται με δημοσιογράφους από το Site της αλήθειας (άλλη μια στιγμή σήμερα που θα μπορούσε να βγει ο εκπρόσωπος τύπου και να τελειώσει την όποια κουβέντα!), ούτε να μεταφέρει αυτό τον εκνευρισμό στην ομάδα. Γιατί συνέβη και ξαφνικά το 0-2 έγινε 3-2 (προφανώς όχι μόνο από αυτό).

  Ο Χρήστος Μπαφές δεν έχει πλέον αυτό τον ρόλο αφού είναι στο σταφ και έχει τον ρόλο του Sports Director.

  Θέλει ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ επιτέλους η κατάσταση. Και έξυπνους τρόπους που θα εκθέσουν τους απέναντι. Να εκμεταλλευθεί η ομάδα την τεράστια δυναμική που υπάρχει στα Social. Και να τους γλεντήσει. Ανακοίνωση για την τρομερή φιλοξενία της ΚΑΕ ΖΕΛΑ στο Ο(Α)ΚΑΝΑ; Βίντεο όπου πέρσι σπάνε τα πάντα για να μην σπάσει η 35άρα. Κουβέντες του Σλούκα για Αφούς και Μπαρτζώκα; Βίντεο αναδρομή πότε ξεκίνησε ο Σλούκας στην ομάδα, ποιος έφτιαξε την καριέρα του στην ουσία και τι έκανε ο ίδιος με δηλώσεις το 2015 για Αφούς και Μπαρτζώκα (όπου τους εξυμνούσε!).

  Μας πούλησε όχι μια φορά, αλλά 2 φορές! Να είναι καλά εκεί που είναι αλλά το φετινό δεν θα το ξαναζήσει (αρκεί να κάνουμε και τους 3 πυλώνες...). Βίντεο με Τσαρούχα και μετά και καλά πως είπε συγγνώμη; Ή μετά που πήγαινε και ήταν άλλος άνθρωπος στις κληρώσεις; ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΓΛΕΝΤΑΣ!

  Άρα επένδυση στο θέμα αντιμετώπιση του τύπου στην ομάδα. Μεγαλύτερη επένδυση στο Olympiakos TV όπου φέτος έκανε εξαιρετικά βιντεάκια (μπράβο παιδιά) αλλά και ΑΣΠΙΔΑ επιτέλους της ομάδας και του προπονητή του. Μέσα στους τελικούς όλα τα άρθρα ήταν για τις μεταγραφές που κλείνει η ομάδα ενώ ξαφνικά για τον ζελα όλα πάγωσαν. Δεν υπήρχε ούτε άρθρο. Τυχαίο νομίζετε είναι αυτό;  Το ότι δηλαδή ο Κέιναν διάβαζε καθημερινά (ή του έλεγαν με όσους μιλάει εδώ) για το ποιος έρχεται στην θέση του ενώ απέναντι πχ για Χουάντσο δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ αφού έφαγαν την νέα ΖΕΣΤΗ ΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΧΕΖΟΝΙΑ!)

  Όχι φυσικά, υπήρξε σχέδιο και οργάνωση. Θέλει έναν ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ εκεί, να είναι δίπλα στην ομάδα, να μπορεί να αποτελεί έναν βράχο. 

  Θα γράψω ακόμα και ποιος θα μπορούσε να είναι, θα το προχωρήσω τόσο.

  Ο Μιχάλης Στεφάνου θα μπορούσε (για μένα) να παίξει αυτό τον ρόλο. Θα ήταν και ένας ακόμα λόγος να νοιώθει ωραία ο Σάσα αλλά πέρα από αυτό, θα ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ για αυτό που περιγράφω παραπάνω. Ο Μιχάλης είναι από τους ελάχιστους που έχουν γράψει ΝΕΤΑ τα πράγματα με τον Τράκη και την ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ του. Ζει στο εξωτερικό μεν αλλά ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ!

  Οι άλλοι, οι περισσότεροι έστω, στρογγυλεύουν τα πράγματα (ναι Παντελή μου αυτό κάνεις) για να μην χάσουν τις διαφημίσεις από τις πολλές εταιρίες του Τράκη!

  Pillars-3.png

  3ος πυλώνας δεν θα μπορούσε να μην είναι οι μεταγραφές!

  Η ομάδα για χρόνια βασίστηκε στο περίφημο Our Way. Στο πάμε με χαμηλό μπάτζετ και τους νικάμε. Ήταν πολύ πετυχημένη συνταγή αν και δεν έφερε τα Ευρωπαϊκά που θα περιμέναμε και στην Ελλάδα με τον Μάμρα το παιχνίδι δεν παιζόταν στα ίσια. 

  Όμως ναι υπήρξε επιτυχία αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσουν οι Αφοί πως αυτό έγινε έχοντας και 2 από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα μας (μαζί με Ζάρκο). Ο Βασίλης και ο Γιώργος δεν ήταν απλά 2 μονάδες που έπαιξαν ρόλο. Οι 2 τους (και αρχικά η έλευση του Βασίλη - η όποια σύγκριση του Σλούκα όπου προτίμησε το ζελά στα 33 με 34 του, με 10 μύρια είναι για γέλια) άλλαξε την μπασκετική ιστορία του Ολυμπιακού. 

  Άρα ναι το our way δούλεψε αλλά έχοντας και τους κορυφαίους στην Ευρώπη! Αφού αυτοί σταμάτησαν το μπάσκετ, οι "ήρωες" της ομάδας όλο και λιγοστεύουν. Ο Σάσα πήγε στο ΝΒΑ να ζήσει το όνειρο του, ο Σλούκας έφυγε για τον Τράκη και τα 10 μύρια (τρελή αγάπη λέμε), που ήταν όντως σημαντικός παίκτης για εμάς (όχι Σπανούλης βέβαια, Κώστα μην το συζητάς αυτό, ούτε για αστείο με τον άλλο άκυρο για τα νερά που έχετε εκεί στο ζελά και έλεγε για goat, αχαχαχαχα) και έμεινε ο αρχηγός που προσπαθεί βέβαια να κάνει ότι καλύτερο μπορεί (σήμερα ήταν συγκλονιστικός) αλλά ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!

  Επιπλέον φέτος έγιναν αρκετές λάθος επιλογές. Ακατανόητες κάποιες. Άλλα αυτά συμβαίνουν! Επίσης χωρίς να γίνω προπονητής, δεν καταλαβαίνω γιατί έστω σήμερα, στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς (ή στο ΣΕΦ την Τετάρτη) δεν αφήσαμε ρε coach τις αλλαγές να πάμε σε μια λύση όπως έγινε στο τελικό Κυπέλλου (όπου τους σβήσαμε) ώστε να μην χάσει τόσο ενέργεια ο Μιλού. Γιατί δεν το προσπαθήσαμε ξανά; Να μην τον κυνηγάει έξω. Βέβαια ποιος είμαι εγώ (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) για να δώσω γνώμη, ο Μπαρτζώκας ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ από όλους μας, αλλά έχω αυτή την απορία!

  Η ομάδα θέλει νέο αίμα, νέους ήρωες για να ζήσουν ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. Με Μπαρτζώκα φυσικά (ούτε λόγος για αυτό!) αλλά με επενδύσεις στο κομμάτι αυτό. Παλέψαμε μια σειρά τελικών χωρίς κοντούς στην ουσία και με ένα Φαλ εκτός αφού η γνωστή γκαντεμιά μας και πάλι έπαιξε ρόλο! (Με Ράιτ εκτός, προσωπικά θα άφηνα εκτός Σακίλ ή Κάναν αλλά μετά Χριστό προφήτες θα μου πείτε). Σίκμα, Κέιναν, Ίγκνας και ένας εκ των Γκος ή Σακίλ θα πρέπει να χαιρετίσουν για μένα. Θα πρέπει η ομάδα να αναγνωρίσει τα λάθη που έχουν γίνει και να έρθουν 2 ΒΑΡΒΑΤΑ γκάρντ. Ο Γκος δεν θα έμπαινε στην παραπάνω πρόταση, και δεν μπαίνει επειδή στο τέλος σήμερα έχασε τον αγώνα. Μπαίνει για μένα μόνο αν υπάρχει όντως περίπτωση Μπράουν (άλλες φήμες λένε πως έχει χαμηλή ρήτρα, άλλες πως είναι ελεύθερος, άλλες πως δεν έχει καν ρήτρα και πρέπει να τα βρεις με την ομάδα του, μπλέξιμο)  επειδή ο ίδιος όποτε έχει κληθεί για να είναι καθοριστικός στα κρίσιμα, δεν έχει δείξει πως μπορεί. Από εποχές Μπλατ αυτό όπου είχαμε τον Βασίλη στο πάγκο να κοιτάει....

  Επιπλέον, η συμπεριφορά του στον αγώνα στο Ο(Α)ΚΑΝΑ όπου κινήθηκε ενάντια στον Μπαρτζώκα, είναι για ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. Δεν θα έπρεπε καν να παίξει στο 4ο ματς. Η ηρεμία της ομάδας είναι πολύ παραπάνω από το οποιοδήποτε επόμενο αγώνα. 

  Ο λόγος που θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε αυτούς τους παίκτες είναι επειδή αφενός η ομάδα θέλει σοβαρή ενίσχυση στο 1 & 2  και επιπλέον θέλει η ομάδα απεγνωσμένα Ελληνικό στοιχείο. Κάτι που σημαίνει ο άλλος θα πρέπει να είναι σίγουρα ο Τάιλερ (αφού δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες πρώτης γραμμής) και να γίνει μια κίνηση για Ρογκαβόπουλο (έλα εδώ ρε γαύρε τρελέ, θυμήσου την περίπτωση του ΠριΠρι και άσε το εξωτερικό!).

  Στα του Σάσα θα είναι το κερασάκι στην τούρτα (αυτά ότι τον θέλει ο ζελας δεν τα διαβάζω καν, ο Σάσα δεν είναι Σλούκας! Ανοίγω παρένθεση:  Τα γαμημένα λεφτά δεν παίζουν πάντα το πιο σπουδαίο ρόλο. Όπως δεν ήταν με τον Παπανικολάου όταν ο Τράκης τον παρακαλούσε να πάει εκεί. Όπως δεν ήταν με Μάντζαρη στο παρελθόν. Ο Σλούκας τα πούλησε όλα για την σύνταξη του. Και αγωνιστικά φέτος δικαιώθηκε δεν λέω όχι, αλλά ως άνθρωπος έδειξε ΤΙ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. Κωστάκη και ο Βασίλης έκανε την μετακίνηση του ΑΙΩΝΑ όταν ήρθε από το ζελα, αλλά δεν έβγαινε να κράξει κάποιον σε καμία δήλωση του τα πρώτα χρόνια. Δεν το έκανε γιατί αυτά Κωστάκη είναι για κοριτσάκια! Διαβάζω πως έχει θέμα με συμπαίκτες του στην Εθνική όταν έχει βγει ο Σλούκας πριν λίγες μέρες και έχει δηλώσει:

  "Είμαι πολύ περήφανος κυρίως και για τους Έλληνες, γιατί από την αρχή της χρονιάς είχα πει ότι πρέπει να στηριχτούμε σε ελληνικό κορμό. Κανονικούς Έλληνες, γηγενείς Έλληνες". Για τον ζελα μιλάει αλλά η αναφορά σε κανονικούς Έλληνες ήταν ξεκάθαρο καρφί. 

  Και μετά μας λένε πως έχει θέμα με Τόμας. Ο Τόμας έχει θέμα μαζί σου ρε Κωστάκη! Δεν ντρέπεσαι να κάνεις τέτοιες δηλώσεις ενώ λίγες εβδομάδες μετά θα παίξεις στο Προ-Ολυμπιακό. Και βέβαια τα μέσα το έκαναν ΑΒΑΒΑ και φυσικά η ανυπαρξία η δική μας όπως έγραψα παραπάνω, δεν το ανέδειξε! 

  Και εντάξει με Μπαρτζώκα έχει τα προσωπικά του, να κάνει όμως τέτοια δήλωση για Αφούς σήμερα; Θα πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ! Για τους Αφους που δεν άφησαν τον ΝΤΟΥΝΤΑ να σε τελειώσει τότε; (ήξερε ο Σοφός τι μάρκα είναι ο Κωστάκης). Που σε συγχώρησαν το 2015 παρότι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ είπες πως φεύγω γιατί είναι άρρωστη γιαγιάκα μου και πήγες να συναντήσεις στο Σόφιτελ τον μελιτζανά και σε έφεραν πίσω; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ; ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ. Λίγος ως άνθρωπος και το έδειξες στην πράξη! Κλείνω παρένθεση.

  Άρα ναι μεταγραφές, πιθανά και ο Πάντερ θα έμπαινε στην κουβέντα (για έναν από τους 2) αλλά μάλλον κλείνει Μπαρτσελόνα ενώ σίγουρα θα πρέπει να προχωρήσουμε για μένα με Έβανς που είχαμε από ότι φαίνεται προσύμφωνο, για το μέλλον. Άλλη μια στιγμή που η γκαντεμιά μας έπιασε κόκκινο. Κρίμα με έναν παίκτη που τον ήθελε όλη η Ευρώπη. Ας έρθει σε 8-9 μήνες (μην την ακυρώσουμε) αν είναι καλά το παλικάρι. Μια ακόμα λύση θα μπορούσε να είναι ο Λόιντ αν τελικά μείνει ελεύθερος ή ο Κλάιμπερν. Ο Ζελας θα ενισχυθεί σίγουρα οπότε ο 3ος αυτός πυλώνας είναι πολύ σημαντικός. Τα μικρά μπάτζετ για μένα δεν έχουν καμία θέση πια. Και εντάξει δεν είναι δικά μου λεφτά δεν διαφωνώ αλλά υπάρχει ένας ακόμα σημαντικός λόγος.

  Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ! ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. Δεν του αρμόζει το ίσα βάρκα ίσα νερά, το φτωχός συγγενής. Θέλει επενδύσεις και όραμα. Είμαι σίγουρος πως οι Αφοί θα δώσουν την πνοή για την επόμενη μέρα και οι 3 αυτοί παρακάτω, θα εγγυηθούν ότι του χρόνου το χαμόγελο του Σλούκα θα σβήσει. Τα γελάκια των απέναντι σε μια χρονιά όπου το φάρδος τους τερμάτισε, θα σταματήσουν. Εδώ κοντέψαμε να τους τα κόψουμε με 3-4 ξένους σε ανυπαρξία!

  2024-06-15 02_46_41-Bartzokas anchors in Piraeus! - Olympiacos BC.png

  ΥΓ1 Η κριτική πάντα πρέπει να γίνεται στο τέλος. Στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους. Το μέχρι τέλους δεν σταματάει επειδή ο ζελας πήρε το πρωτάθλημα. Συνεχίζεται του χρόνου και περιμένουμε η ομάδα να αντιδράσει. Αναφέρω συγκεκριμένα πράγματα παραπάνω που πρέπει επιτέλους να δείξει σημεία ζωής!

  ΥΓ2 Η καθαρότητα, η ντομπροσύνη και η συμπεριφορά των ΑΦΩΝ αποτελεί πάντα ένα ΚΟΣΜΙΜΑ για την ομάδα μας. Απέναντι στην τοξικότητα του Τράκη που είναι όσα παίρνει ο άνεμος. Μια ήρεμος, μια χούλιγκαν (τις περισσότερες χούλιγκαν)

  ΥΓ3 Η χρονιά φυσικά είναι αποτυχημένη. Το 0-2 που έγινε 3-2 αλλάζει στα σίγουρα το πρόσημο της χρονιάς. Πήραμε 2 τίτλους μεν αλλά πολύ λίγους για το όνομα του Ολυμπιακού. Όμως όπως έγραψα παραπάνω, για μένα δεν τρέχει τίποτα να έχουμε μια κακή χρονιά. Αρκεί να υπάρχει πλάνο για την συνέχεια. ΔΙΨΑ για νέες νίκες, τίτλους, σχέδιο!

  ΥΓ4 Φυσικά ο Ολυμπιακός πρέπει να παραμείνει στο ΣΕΦ. Να δημιουργηθεί μια Ολυμπιακή Πολιτεία, με το αλλαγμένο ΣΕΦ, το Καραϊσκάκης και το νέο κολυμβητήριο της ομάδας. Με καταστήματα που θα υπάρχουν στα 3 γήπεδα και θα αλλάξουν όλο το σημείο εκείνο. Όμως όπως έγραψα παραπάνω, όχι πλέον με άμυνα. Πρέπει να βγούμε και να ζητήσουμε ότι μας ΑΝΑΛΟΓΕΙ. Δεν μπορεί η Κούλα να έχει γήπεδο και όχι εμείς! (βέβαία το γήπεδο τους στην μπάλα είναι πλέον αγαπημένος προορισμός. Να τους έχει καλά που το έχτισαν!)

  ΥΓ5 Έχουμε και άλλες σκέψεις, αλλά τα υπόλοιπα είναι για την ίδια την ΚΑΕ. Όπως κάθε χρόνο, θα προγραμματίσουμε μια συζήτηση μαζί τους τώρα που τελείωσαν όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θα επανέλθουμε πάντως όταν χρειάζεται με νέα!

  Σχόλια Μελών

  Recommended Comments  Παιζει να ειναι ο καλύτερος καφές που εχω πιει ποτέ 😂

  διάβαζα και ανα δυο προτάσεις έλεγα «έτσι ειναι. Έτσι» (με κοιτάει η κοπέλα μου σαν παλαβό) 

  Συμφωνώ 100% με τα λεγόμενα σου Λεφ. Δεν υπάρχει το ποσο ντροπιαστικό ειναι αυτο που εχει γίνει με το ΣΕΦ. Τουλάχιστον θεωρώ ότι στο πλαίσιο του προ-ολυμπιακού θα γίνει έργο για το air condition. (Αν δεν γίνει απλά θα γίνουμε ως χώρα ρεζίλι διεθνώς για αλλη μια φορά…). Γενικά η αντιμετώπιση της ομάδας στον πιο απλό φίλαθλο, που θα πάρει το πιο φτηνό εισιτήριο ειναι ντροπιαστική. Έχουν ακουστεί διάφορες ατάκες στο παρελθόν με ύφος «αυτο ειναι και σ όποιον αρέσει» οι οποίες οταν η ομάδα ειναι σε τοπ επίπεδο μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Αλλα όταν βλέπεις υφάκι, αυξήσεις, και να λαμβάνονται η μια λάθος απόφαση μετα την αλλη… Ε αυτο δεν αντέχεται. (Που και με παλι με διαρκείας θα είμαστε αφου έχουμε τρελα αλλα οκ)

   

  παμε λοιπόν στα λάθη. Που οδήγησαν σε αυτή την αποτυχημένη σεζον. Που ας είμαστε ειλικρινής υπήρχαν σημάδια πέρσι το καλοκαίρι.  Δεν θα γίνω ο σπαζοπούτσης που θα πει «τα λεγα το καλοκαιρι». Απλά θα πω ότι το πράγμα φαινόταν. Δεν εξελίχθηκε σε κάποια έκπληξη η σεζον εκ του αποτελεσματος. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. 
   

  Λαθος #1: τρέφαμε ενα φιδι στον κόρφο μας. Φάνηκε ότι είχαν σοβαρά θέματα ο Σλούκας με τον Μπαρτζωκα. Δεν ξερω γιατί. Λογικά θα φταίνε και οι δυο οπως συμβαίνει πάντα. Ο καθένας θα σου πει την αλήθεια του. Πραγματικά αδιάφορο το ποιος εχει δίκιο η Οχι. Παρθήκαν αποφάσεις. 
  α) μπράβο και στους δυο που πέρσι δεν άφησαν να φανεί κατι και φέρθηκαν επαγγελματικά 

  β) ωστόσο εκ του αποτελεσματος ήταν λάθος η απόφαση του Ολυμπιακού (η του αμετακίνητου μπαρτζωκα), αφου εκτός του ότι χάσαμε έναν εξαιρετικό παίκτη, χάσαμε ενα πολυ σημαντικό διαβατήριο. Και αυτο έπαιξε φουλ ρόλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφου ως η «πρώτη φλόγα» έφερε μια αλυσιδωτή αντίδραση μας έφτασε να παίζουμε σειρά τελικών με 1 ψηλό, πρακτικά αφαιρώντας μας την οποία υπεροχή είχαμε στην ρακέτα 

  Λάθος #2: έχουμε τον καλύτερο Ρολιστα της Ευρώπης. Τον απόλυτο οργανωτή - εξολοθρευτή Τομας Γουοκαπ. Δουλεύοντας μαζί του 2 χρόνια ο κοουτς επρεπε να ειχε καταλάβει καλύτερα απο τον καθένα ότι ειναι ένας παίκτης που Μπορεί να υπηρετήσει απόλυτα αυτό τον ρόλο, αλλά δεν είναι πρωταγωνιστής. Και δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε τέτοιον, όσο και αν (εξαιρετικά φιλότιμα) το πάλεψε.

  Λαθος #3: Πήγαμε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και πήραμε τον επίσης φοβερό ρολιστα της για να τον κάνουμε και εμείς πρωταγωνιστή. Λες και δεν τον ξέραμε. Εμείς δεν είμασταν που είχαμε φάει στη μάπα τα φλοτεράκια του ; Εντάξει αντικειμενικά ειναι βελτιωμένος. Πολυ καλός στον οργανωτικό ρόλο, βελτιωμένος εκτελεστικά, αλλα δεν μπορεί να σου φέρει μόνος του την νίκη σε σημαντικό ματς. Φάνηκε χτες, φάνηκε με μπαρτσελονα κλπ.

  Λαθος #4: τωρα αυτο λάθος για εμάς σωστό για κάποιον άλλον. Για τον μάνατζερ του Σικμα συγκεκριμένα που λογικά πουλάει πάγο σε Εσκιμώο και μόλις του τον πουλήσει τον ρώταει αν θέλει και αλλο και του πουλάει και δεύτερο σακί.  Δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν εχει νόημα. Πέρσι αναρωτιόμασταν «μα γίνεται να ξέρουμε εμείς καλύτερα απο τον μπαρτζωκα ; Αυτός ξέρει γιατί τον πήρε»… ε τελικά εμείς ξέραμε ! 

  Λάθος #5: απόλυτη υπεροψία κατα την καλοκαιρινή προετοιμασία. Η μάλλον κατα το καλοκαιρι γιατί προετοιμασία δεν κάναμε. 2 φιλικά στην Κύπρο με μισή ομάδα. Και για κάποιο λόγο η επικοινωνία ήταν «εντάξει μια χαρά είμαστε αραξτε» 

   

  Και εκει επήλθε το επόμενο και καθοριστικό

  Λάθος #6: ΠΑΝΙΚΟΣ! 
  Άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι η σεζον θα πάει κατα διαόλου και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι να χτυπάνε πόρτες. Υπομονή ήθελε το πράγμα, που βέβαια δεν την είχαμε και εμείς σαν οπαδοί.
   

  - Ελα ρε Ναν 

  - Οχι ακόμα 

  - έλα ρε Ναν 

  - είπαμε Οχι ακόμα 

  - καλα θα σου δειξω εγω θα δεις τι θα πάθεις. Μαικ… ΕΛΑ 

  - γουστάρω αλλα δεν μπορώ 

  - ρε Αστα αυτα και έλα 

  - δεν μπορώ τι να κάνουμε τωρα 

  - πφφφφφ ΚΕΝΤΡΙΚ ! 
  - ναι μωρε μέσα ειμαι αλλα περιμένετε

  - Καλα θα σας δειξω εγω θα δείτε τι θα πάθετε… μόνο ο Ιγκνας και η Ζαλγκίρις ειναι καλα παιδιά !

   

  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ! Πληρώσαμε αδρα και δεν πήραμε τιποτα. 
  και σαν να μην έφτανε αυτο ο παίκτης που είχαμε κωλοψησει να ερθει στην Ευρώπη ήρθε τελικά στον αιώνιο και τον ανέβασε λεβελ. 
   

  το σώσαμε μετα με την έλευση του  Πετρουσεφ προφανώς (κάναμε και κατι σωστά) και τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες που φέραμε ενα ακόμη αξιόλογο ψηλό, τον Ραιτ. Φτιάξαμε λοιπόν μια φροντ λαιν εξαιρετική ! Στην Ελλάδα όμως τι πληρώσαμε ; Το λάθος #1. Νο διαβατήρια, Νο ψηλοι στους τελικους . (Προφανώς και είμασταν άτυχοι, αλλα αν τα ρίξουμε στην ατυχία ας το κόψουμε το άθλημα εντελώς. Προκαλέσαμε το να μην έχουμε επιλογές) 

   

  ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ OUR WAY, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΣΕ. ΘΕΛΕΙ - Λ Ε Φ Τ Α -

   

  ΥΓ. Δεν γίνεται να φτιάξεις ομάδα περιμένοντας τον Σασα τον χειμώνα. Πρεπει απλά να τον πάρεις όποτε αποφασίσει να ερθει. Καλύπτεις το κενό στο 2 με έναν ΠΑΙΚΤΑΡΑ, φέρνεις Ντορσει για το ελληνικό διαβατήριο και αν ο Σασα πει κάποια στιγμή έρχομαι χωράει μια χαρά σαν έξτρα στο 3-4. 

   

   


   

   

   

  • Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Εγω παντως ειμαι πολύ περήφανος γι αυτήν την ομαδα και για τις αξίες της.εχουμε έναν προπονητή που μπορεί με μικρότερο μπατζετ να ξεμπροστιάζει ομάδες με πολλά περισσότερα εκατομμύρια χαρις στην δουλειά του,την οποία παρεπιπτόντως προσπαθούν να την αντιγράψουν και άλλοι προπονητές,όπως και το ότι έχουμε μια διοίκηση,ναι με τα λάθη της,η οποία όμως αγαπάει παρά πολύ την ομαδα και του χρόνου θα δούμε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική υπέρβαση.εμπιστοσυνη και αγαπη σε αυτή την ομαδα.το αξίζει και με το παραπάνω 

  • Το λάτρεψα! 1
  Link to comment
  Share on other sites

  σωστά τα γράφεις όλα όσα γραφείς, αλλά τώρα που τελείωσε η σεζόν και δεν χρειάζεται πλέον να περιμένω κάτι για να κρίνω , όπως έπρεπε να κάνω πέρυσι τον Σεπτέμβρη στο άκουσμα μεταγραφών τύπου Σικμα και Μπραζντεικις ως κερασάκι αντί για τον παίχτη σκόρερ που περιμέναμε οοοολο το καλοκαίρι , δεν μπορώ να καταλάβω πως μέσα σε μια σεζόν φτάσαμε από την απόλυτη επιτυχία στην απόλυτη αποτυχία , ε συγνώμη αλλά αυτό θέλει προσπάθεια ... Να ξεκαθαρίσω πως είναι από αυτούς που συμφωνούν πως ο Μπατζωκας ΠΡΕΠΕΙ να μείνει όσο θέλει αυτός και να προστατευθεί ! Αφού λοιπόν το ξεκαθάρισα αυτό θα πω πως δεν φταίει η διοίκηση για τις μεταγραφικές κινήσεις που αποφάσισε ο ίδιος το καλοκαίρι , άλλωστε ο ίδιος βγήκε και είπε πως ότι θέλει το έχει, και η διοίκηση δεν του στέρησε ποτέ τίποτα ! 

  Αρα; ναι να δώσουν μπατζετ πι Αφοι , αλλά και ο Κοουτς πρέπει να καταλάβει πως όσο πολύ καλός προπονητής και να είναι , οι παίχτες παίζουν μπασκετ και κερδίζουν , αυτός καθοδηγεί , χωρίς τα σωστά υλικά να μπαίνει πάντα ένας Σλούκας, ένας Ναν , ένας Ταβαρες , ένας Μούσα κλπ κλπ και θα σου στερεί τίτλους 

  με λιγα λόγια από πέρυσι το Καλοκαίρι έχω στο μυαλό μου πως ο Μπαρτζωκας με όλα αυτά τα καλά λόγια που άκουσε φέτος λίγο θεώρησε πως η μεγαλύτερη επιτυχία προειλθε από εκείνον και οι παίχτες είναι απλά συμμετέχοντες ... Διαχρονικά όμως και καλύτεροι προπονητές είχανε πάνε 2-3 αστέρες για να πάρουν τίτλους 

  αυτά είχα να πω , πάω να κατεβάσω τα αντικαταθλιπτικά μου και να ξεχάσω 

  καλο καλοκαίρι σε όλους 

  • Μου αρέσει 1
  Link to comment
  Share on other sites

  • Admins

  Σωστα τα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις προεδρε. Για μενα πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα την νεα χρονια και αυτοι που πρεπει να τα αλλαξουν ειναι οι Αγγελοπουλοι.

  Πρωτον. Να δημιουργησουν ενα σοβαρο και ικανο νομικο τμημα και να τους γαμησουν ολους στην νομιμοτητα. Βοθροσαιτ, Κουβοπουλους, Μπουκουρες, Πρεζακια.... Ολους. Ακομη και βιντεο που θα τρεχει στην Εθνικη με 300 χιλιομετρα να ανεβασει. Καταγγελια. Αρκετα αφησαν απροστατευτο τον Μπαρτζωκα να κανει φετος τον κοουτς, τον γενικο αρχηγο, τον υπευθυνο τυπου, την καθαριστρια και να τρωει μονος του την λεζα.

  Δευτερον. Οπως ειπες. Υπευθυνο τυπου με αρχιδια. Αλλα οχι καποιον τοσο σοφτ οπως ο Στεφανου. Δεν μπορεις να επιβιωσεις με χιουμορ και αστειακια απεναντι στον εφευρετη της αλητειας. Δεν χρειαζεται να ειναι κανενας Καραπαπας. Αλλα χρειαζεται να ειναι ενας σοβαρος ανθρωπος, που δεν θα φοβαται να συγκρουστει, που δεν θα αφηνει να πεφτει τιποτα κατω και θα απανταει με επιχειρηματα σε ολους.

  Τριτον. Καποιον παλιο διαιτητη ισως (Πουλιδη ετοιμασου) να ειναι υπευθυνος διαιτησιας. Να μην επαναληφθουν ξανα αλλα φαινομενα τραμπουκισμου και εκφοβισμου διαιτητων. Ενας που να εμπνεει σεβασμο σε διεθνες επιπεδο. Ενας Ρηγας. Να εχει την εποπτεια της ΚΕΔ. Μονο και μονο η παρουσια του εκει θα ειναι κομβικη.

  Τεταρτον. Γηπεδικο. Αν δεν ληξει μεχρι τον Σεπτεμβριο και δεν εχει παραχωρηθει στον Ολυμπιακο απο την Πολιτεια, να τους πειτε να το βαλουν στον πατο τους. Καντε δικο σας γηπεδο εστω στο Ελληνικο αν δεν υπαρχει αλλος χωρος στον Πειραια. Ξεφτιλιστε την κυβερνηση και τον Μητσοτακη που χαριζουν γηπεδο στον γονο και τον Ολυμπιακο τον εμπαιζουν 2 χρονια τωρα και καντε το μονοι σας.

  Πεμπτο. Μεταγραφες. Καλα τα my way αλλα καποτε ειχαμε Σπανουλη. Καποτε ειχαμε Πριντεζη. Καποτε ειχαμε Σασα. Τωρα δεν γινεται με Γκος να σου παιρνει φετος καμια δεκαρια τελευταιες επιθεσεις και να τις χανει ολες. Πρεπει να ερθουν παικτες που θα μπορουν να κουβαλησουν την ομαδα στην πλατη τους στα δυσκολα.

  Εκτο. Ανανεωση Μπαρτζωκα για αλλα πεντε χρονια. Εχουμε τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη μακραν του δευτερου και εναν πιο Ολυμπιακο απο πολλους απο εμας. Στηριξτε τον και με μεταγραφες και με στελεχωση ανθρωπων που θα τον προστατευουν.

  • Μου αρέσει 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Τα πάντα ξεκινούν από το γηπεδικό.

  Ο Ολυμπιακός παίζει στο χειρότερο μπασκετικό γήπεδο της Ευρώπης μπροστά μόνο από εκείνο της Μονακό. Το μόνο υπέρ του είναι ότι γειτνιάζει με το Καραϊσκάκης.

  Δεν γνωρίζω ακριβώς σε τι υπολογίζουν οι Αφοί να συμφωνήσουν με το κράτος. Ακόμα και σήμερα να γινόταν η παραχώρηση το γήπεδο θέλει ξήλωμα και πάρα πολλά λεφτά για να μαζευτεί. Μόνο η επισκευή  της οροφής κοστίζει ένα μικρό γήπεδο.

  Καταλαβαίνω ότι ίσως δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Αλλά όπως είχα ξανά τονίσει στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός θα εκτοξευόταν στα πάντα αν και εφόσον είχε ένα μοντέρνο και σύγχρονο γήπεδο. 

  Ο τράκης μέσω εκβιασμών πήρε τις εμπορικές χρήσεις και ένα μεγαλύτερο και νεότερο γήπεδο που του επιτρέπει να βρει συμπαίκτες και να κάνει επενδύσεις. Πως αλλιώς οι Αφοί να ανεβάσουν μόνιμα το μπάτζετ αν δεν βρεθεί ένας τρόπος να γυρίσουν κάποια χρήματα πίσω;

  Άρα καταλήγοντας, ξεκινάμε από το θέμα του γηπέδου που πολύ σωστά αναφέρθηκε ο Λευτέρης. Άμεσα και με πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις.

  Και μετά τουλάχιστον για αυτή τη σαιζόν να τελειώσει η εσωστρέφεια και να γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται και οι οποίες θα ταράξουν τα νερά και θα αφυπνίσουν και επικοινωνιακά τον οργανισμό.

  Συνεχίζω να έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση και τον κόουτς ότι θα κινηθούν προς τις σωστές κατευθύνσεις,

  • Μου αρέσει 1
  Link to comment
  Share on other sites

  Και οι 3 πυλώνες που αναφέρονται με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.Δεν χρειάζεται ισοπέδωση αυτής της ομάδας,έγιναν λάθη και αστοχίες από όλες τις μεριές όπως και πολλές ατυχίες με τραυματισμούς σε κομβικά σημεία και όμως επειδή είμαστε Ολυμπιακός τα ξεπεράσαμε  και κρατηθηκαμε ζωντανοί μέχρι τέλους.Ηρεμια και υπομονή  και θα επανέλθουμε.

  Link to comment
  Share on other sites

  Καλημέρα στην καλύτερη μπασκετική γαύροπαρέα.

  Μια άκρως φανταστική μπασκετική χρόνια τελείωσε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο για εμάς αλλά από πλευράς έντασης αγωνίας και καυλας για τον μπασκετικό Ολυμπιακό εγώ προσωπικά είμαι γεμάτος.Δεν θα σταθώ στα λάθη και στις ατυχίες της φετινής χρόνιας αυτά είναι μέσα στο αθλητισμό και συμβαίνουν είναι και αυτό μέσα στην μαγεία του αθλητισμού,θα σταθώ όμως στο ΣΕΦ που για μένα προσωπικά μόνο εδρα δεν είναι το έχω ξαναπεί και έχω παρεξηγηθεί στο live chat με ένα φίλο Ολυμπιακό τον Παναγιώτη απ' το γκρουπ μας.Ο Μπασκετικός Ολυμπιακός θέλει γήπεδο δικό του σίγουρα το ΣΕΦ είναι το ιδανικό  για εμάς αλλά να περάσει σε εμάς για να το φτιάξουμε και κακώς πέρσι άφησαν να εννοηθεί ότι το έχουμε δρομολογήσει και προσωπική εκτίμηση θεωρώ ότι το ΣΕΦ υστερεί και στον παλμό σαν γήπεδο μόνο με ορισμένες εξάρσεις .

  Τώρα όσο αφορά το θέμα με κάποιον άνθρωπο να προστατεύει την ομάδα απ' τα μέσα του ΠΡΕΖΑΚΙΑ εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου Λευτέρη δεν θέλει τύπου Στεφάνου θέλει τύπου Καραπαπά ξεκάθαρα θέλει γερό στομάχι και άγνοια κινδύνου που να μπορεί να απαντάει σε όλα άμεσα για παράδειγμα ανεβάζει ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ story και βρίζει εμάς και την ΕΟΚ στα καπάκια απάντηση του στυλ "ότι λέει ο Γιαννακόπουλος παιδιά"και να παίζει το βίντεο από κάτω που λέει ο ίδιος "γαμω τον Παναθηναϊκό και την θύρα 13"ιδανικό σενάριο....

  Για του χρόνου όσο αφορά τις  αποχωρήσεις - προσθήκες θεωρώ δεδομένο ότι φεύγουν 

  ΣΙΚΜΑ-ΜΠΡΑΙΖΔΕΚΙΣ-ΜΗΤΡΟΥΛΟΝΓΚ και ίσως έχουμε και κάποια έκπληξη 

  Θέλω και περιμένω 

  ΝΤΟΡΣΕΪ (μεγάλη καψούρα και σε εμάς ήταν σοβαρός)

  Μεταγραφή ενός παικταρα (εμπιστοσύνη στον Coach)

  Ρογκαβοπουλος (τρομερό hot prospect Έλληνας) 

  Και φυσικά Υπομονή με το θέμα Σάσα (αν είναι να γυρίσει το βλέπω τον Γενάρη που έρχεται.)

  Και κλείνω με μια παράκληση @lancelotπείτε εκεί στην ΚΑΕ να απαντήσει στο μουνοσκυλο τον Δαρσινο για αυτά που είπε.

  Καλό καλοκαίρι σε όλους 

  ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

   

   

   

  • Μου αρέσει 1
  Link to comment
  Share on other sites

  πολυ σωστες σκεψεις!Να πω ξανα οτι η χρονια θεωρειτε επιτυχημενη παροτι το 0-2 εγινε 3-2 που οριακα το χαλαει αλλα οπως ξαναειπα σε προηγουμενο ποστ με αυτο το μπατζετ κ ατυχιες να φτανεις φ4 με μειονεκτημα κοντρα στην μπαρτσα κ να εχεις παρει 2 τιτλους κοντρα στους λιγδες κ να εισαι μια νικη μακρυα απο το απολυτο 9-0 τιτλοι. βεβαια ο Ολυμπιακος δεν μπορει κ δεν πρεπει να μεινει σε συμμετοχες κ καλες χρονιες πρεπει να ειναι παντα κ παντου πρωτος!!

  Ωραιος ο coach δεν εχω κανενα παραπονο αν κ κανει λαθη σιγουρα βεβαια ειναι κ το ρητο οτι παντα ο καλυτερος παιχτης ειναι αυτος που δεν παιζει οποτε δε ξερεις τι θα κανε ο λαρυ στη θεση του κανααν στο 4ο παιχνιδι ή ο μητρου λονγκ στη θεση του γκος στο 5ο παιχνιδι.Νομιζω ομως οτι πρεπει λιγο να βαλει νερο στο κρασι του κ να παρει εναν παιχτη τυπου ηγετη που κραταει μπαλα κ ειναι λιγο πιο ατομιστης γτ απο τι  φαινετε καλο το πλανο του αλλα για ευρωπη δεν του εχει κατσει 3 σερι φ4.

  Το αστειο με το γηπεδο πρεπει να σταματησει! 1 χρονο να φιλοξενηθουμε καπου κ ολικη επαναφορα, περσι στην "φιεστα" το μονο που αξιζε ητανε αυτη η ανακοινωση γτ ηταν αστειο που τρεξαμε κ καποιοι πηρανε κ τα παιδια τους να το ζησουνε.  

  Εχω κιαλλες σκεψεις αλλα λογο φορτου δουλειας κ ζεστης δεν μπορω να συνεχισω τωρα!

  Καλο καλοκαιρι να χουμε κ του χρονου παμε για 4/4 τιτλους αλλιως θα ειναι αποτυχημενη η χρονια :D

   

   

  Link to comment
  Share on other sites

  καλησπερα και απο εμενα. θα ηθελα να δωσω μια αλλη διασταση στο γηπεδικο. Το ΣΕΦ καλως ή κακως ειναι αρκετα παλιο και πισω σε υποδομες, ασε που συνεχιζουμε να παρακαλαμε την πολιτεια να μας το δωσει. Απο την στιγμη που ο δημαρχος Πειραια ειναι ο Μωραλης, μπορουμε να βρουμε προσφορο εδαφος και βοηθεια (οικονομικη και οχι μονο) για δικο μας γηπεδο. Ακριβως διπλα απο το Καραισκακης ειναι δυο μεγαλα οικοπεδα χωρις κτηρια. Βρισκονται αναμεσα στην οδο σοφιανοπουλου και ανδρεα μουρατη. Εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετος χωρος για να κανουμε ενα γηπεδο σαν την ζαλγκιριο αρενα. Βεβαιως εκει εχει και εναν δρομο (την εμμανουηλιδη) αναμεσα στα δυο οικοπεδα, αλλα ο δημος με ρυμοτομικη απαλλοτριωση μπορει να το τακτοποιησει αυτο το θεμα. Με τον δημο, με χορηγεια για ονομασια γηπεδου κλπ κλπ νομιζω μπορουμε να κανουμε ενα γηπεδο οπως το ονειρευονται οι προεδροι χωρις να ματωσουμε οικονομικα. Και ειναι μακρια απο την θαλασσα οποτε μπορουν να σκαψουν και οσο θελουν.

  Πιστευω ειναι μια ρεαλιστικη περιπτωση

  • Μου αρέσει 1
  • Έκπληκτος! 1
  Link to comment
  Share on other sites×
×
 • Create New...