Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημόσια Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο Redball.gr είναι προνόμιο όπως αναφέρουμε και στους κανόνες μας. Για αυτό και ... σχεδόν τα πάντα γράφονται στην ενότητα μόνο για τα μέλη μας.

Γίνε μέλος σήμερα!

Ενότητες

Διαγωνισμοί / Φαγοπότια / Νέα μέλη

Στην παρούσα ενότητα, την μοναδική δημόσιας πρόσβασης, βάζουμε όσα είναι διαθέσιμα σε κοινή θέα. Όπως ξέρετε τα περισσότερα αφορούν μόνο τα μέλη μας. Εδώ λοιπόν θα βρίσκεις κυρίως ανακοινώσεις διαγωνισμών μας ή κάποια επικείμενη συνάντηση / ταξίδι μας με την ομάδα & οτιδήποτε υπάρξει που θέλουμε να μπει σε κοινή θέα ή το καλωσόρισμα στα νέα μας μέλη

Αναρτήσεις
7
Απαντήσεις
93

Ώρα για μάθημα!

Σε αυτή την ενότητα, θα βρεις αλλά και μπορείς να δώσεις σε άλλους, συμβουλές για την χρήση του φόρουμ και όχι μόνο, όπως πχ το πως μπορείς να κρύψεις την IP σου και ... να πετύχεις μοναδικές εκπτώσεις!

Αναρτήσεις
6
Απαντήσεις
7
×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.