Μετάβαση στο περιεχόμενο

Isaiah Canaan


lancelot

"Η πρώτη μανούρα μαζί σου ήταν το πως θα σε φωνάζουμε. Ο κάθε ... wannabe δημοσιογράφος σε φώναζε με τα Άγγλικά που νόμιζε πως ήξερε. Και ενώ οι αναμνήσεις από Ταίλερ ήταν σαν τις πρώην όπου θυμάσαι μόνο τα καλά, άρχισαν οι συγκρίσεις για την πάρτη σου. Να μην πολυλογούμε, αγαπάμε πως είσαι στην άμυνα ΣΚΥΛΟΣ σωστός, αγαπάμε τα τρίποντα σου αλλά ξέρουμε πως έχεις και άλλα! Περιμένουμε και άλλα Ησαια, έπεσες σε δύσκολο κοινό και το ξέρεις. Μην σταματάς να σουτάρεις και ας είναι κακή μέρα, παίζε με ψυχή ζητώντας την μπάλα και να μην χάνεσαι. Η φετινή χρονιά θα είναι ΘΡΥΛΙΚΗ και εσύ θα είσαι μέρος της. Και φυσικά απέναντι στο ζελά, δείχνε πόσο .... είναι !!"

  • Μου αρέσει 2
  • Το λάτρεψα! 1

Από το άλμπουμ:

Roster: 2022-2023

· 4 images
  • 4 images
  • 2 σχόλια
  • 47 image comments

Photo Information


Recommended Comments

ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ...ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ...ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

..

  • Μου αρέσει 1
Link to comment

Παίξε με "ελεγχόμενη επιθετικότητα", όταν είσαι πολύ επιθετικός κάνεις αρκετά λάθη, όταν είσαι διστακτικός δεν προσφέρεις αυτά που μπορείς!

Link to comment

Σκύλος στην άμυνα.Μπορεί να μην έχει βρει έως τώρα σταθερό επιθετικό ρυθμό,αλλά πιστεύω ότι στο finish της σεζόν θα είναι από τους κομβικούς παίχτες.Επίσης,αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι πολύ φιλικός και εγκάρδιος με τους οπαδούς.Τον είχα συναντήσει μετά το ματς με την Εφές,δέχτηκε να φωτογραφηθούμε με μεγάλη χαρά και η συμπεριφορά του ήταν εξαιρετική.

Link to comment

Αΐζάια, πρωτίστως, να σου ζήσει το παιδί. Επιπλέον, τώρα που φτάσαμε στα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς, θα βοηθήσει πολύ η εμπειρία σου, πιστεύω.

Να είσαι γερός. 

Isaiah, first of all, best wishes for your new child. In addition, now that we have reached to twe most important games of season, I think your experience will help a lot.

To be healthy.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
×
×
  • Create New...