Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κανόνες

Η συμμετοχή σας είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Forum / Group, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. Για αυτό και είμαστε κλειστό Forum / Group, με ότι λέμε να φαίνεται μόνο εδώ, όχι στο google ή κάπου αλλού. + Όποιος βγει, δεν ξαναμπαίνει. Είτε βγήκε μόνος του ή ακόμα χειρότερα, τον πετάξαμε έξω. Δεν αλλάζει αυτό!

No politica - No Porn

Που σημαίνει καμία πολιτική συζήτηση, δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα αλλά κυρίως το τι κάνει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. 
Νο porn (χαχα) ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Αν όμως έχετε ένα στριπτιτζάδικο και θέλετε να το προωθήσετε, το συζητάμε το θέμα για μια συνάντηση:S

Ερυθρόλευκα Sites / Πηγές πληροφόρησης

Δεν υπάρχει πρόβλημα να ποστάρετε ερυθρόλευκα sites απλά μην κάνετε υπερ-ποσταρίσματα ή διπλά θέματα. Αν αυτό συμβεί, ενδέχεται να απενεργοποιηθούν τα σχόλια σε ένα από τα "διπλά" posts ή να γίνει merge με αυτό που μπήκε πρώτο. Επιπλέον αποφεύγεται σελίδες / "δημοσιογράφους" που χτυπάνε την ομάδα, περισσότερα για αυτό παρακάτω

Sites που δεν θέλουμε να βλέπουμε links τους!

Θα κλειδώνεται άμεσα το θέμα και θα τρώς μια παρατηρήση!

1. SDNA - Οι λόγοι είναι προφανής, Site που πολεμά την ομάδα μας σε κάθε άθλημα. Αν το διαβάζετε συχνά, σκεφτείτε να μας αδειάσετε την γωνιά σύντομα.

(ενδέχεται να προστεθούν και άλλα στο μέλλον)

ΑΡΔ που δεν θέλουμε να διαβάζουμε

1. Σωτήρης Γεωργίου = Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, έχει προσωπικό ψυχολογικό πρόβλημα με τον Σπανούλη, μακριά!
2. Σούτος Χρήστος = Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, από τους ζελαδες που δεν γουστάρουμε καθόλου. Πολλές φορές παίρνουμε για πλάκα στην εκπομπή του να τον δουλέψουμε, μακριά.
3. Παπαδογιάννης = Είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, ΕΜΟΝΙΚΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!

Κριτική ΚΑΝΕ στους ΠΑΝΤΕΣ. Προσοχή όμως!

Δεν έχουμε θέμα να κάνεις κριτική στον οποιοδήποτε. Όμως οι χαρακτηρισμοί δεν μας αρέσουν. Μην βρίζεις λοιπόν (εκτός και αν αναφέρεσαι στον Τράκη, εκεί ελεύθερα) και κράτησε ένα επίπεδο. Επιπλέον συνηθίζουμε να λέμε πως το ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος της χρονιάς...αλλά γίνεται.

Συμμετοχή - Μην είσαι εδώ απλά για να είσαι!

Αυτό σημαίνει συμμετοχή σου στο Forum ενεργά. Να ψηφίζεις πριν τους αγώνες, να γράφεις αναλύσεις για παιχνίδια μας, να βάζεις άρθρα που αφορούν τον Ολυμπιακό μας ή να σχολιάζεις σε αυτά, να μπαίνεις στα Live Events μας στο discord που κάνουμε στους αγώνες της ομάδας. Μπες στο κλίμα αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να είσαι εδώ. Είμαστε όλοι μια παρέα!

Σεβασμός στα μέλη - ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους Admin

Αν μπείτε σε κάποια διαμάχη, θα δείτε πως ένας από τους Admin θα παρέμβει και θα σας ζητήσει να ηρεμήσετε και οι 2. Αν συνεχίσετε, λογικά θα αποχωρήσει ο ποιο "χαζός" ή και οι 2. Αν στραφείτε προς τον Admin, φίδι που σας έφαγε...

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.