Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Αν θες βοήθεια για το πως αλλάζεις εικόνα προφίλ, δες εδώ -> https://bit.ly/3SGccaP

Στεργιος

Μέλη
 • Περιεχόμενα

  5
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι!!

  0 [ Donate ]

Everything posted by Στεργιος

 1. Θα συμφωνούσα αρκετά αν δεν είχαν βουηξει όλοι οι δημοσιογράφοι ότι ο Ντορσευ έχει συμφωνήσει με βαζελα. Λύνει το πρόβλημα με τα διαβατήρια, από την άλλη δεν βλέπω να μένει καθόλου χρονος σε Λαρυ, Λούντζη κ Πάπα σε αυτό το σενάριο, το οποίο είναι θέμα μακροπρόθεσμα
 2. Πολύ ωραία ιδέα η φύση της ερώτησης αρχικά! Όντως είναι σοβαρό δίλημμα δεδομένου ότι αριθμητικά είμαστε καλυμμένοι πάνω κάτω σε όλες τις θέσεις. η προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα βοηθούσε ένας παίχτης με κύρια θέση το 3 με στοιχεία ISO αλλά εξίσου ικανός σε pull-up από 3ποντο κ μέση απόσταση. Τέτοια στοιχεία έχει σε τεράστιο βαθμό ο Κλαιμπερν, αρκετά κ ο Μπέικον. Δεν ξέρω αν η δεξαμενή κομμένων του ΝΒΑ δίνει τέτοιους παίχτες στην παρούσα φάση βέβαια, γτ οι παραπάνω δυο είναι δύσκολο να έρθουν για διαφορετικούς λόγους. στο 1-2 περιμένω τον Κααναν να συνεχίσει από εκεί π έκλεισε την χρονιά, βρίσκοντας περισσότερες μπάλες, ο γκος θα πάρει πάνω κάτω τον χρόνο του σλουκα, όχι όμως κ τις κατοχές του. Αυτό δίνει την ευκαρια στον Λούντζη να παίξει δίπλα σε κύριο χειριστή, αφού ακόμη είναι πίσω σε χειρισμό κ decisioning (για το υψηλό επίπεδο) κ ακόμη υπάρχει ο Λαρυ που έχει κερδίσει τον ρόλο του κ ίσως κάποιος χρόνος για τον Πάπα, όπως είπε ο Μπαρτζωκας στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Όσον αφορά τον Παπ κ τον Μακισικ - το να έχει ένα καθαρό 3άρι διπλα του ο αρχηγός στην ηλικία του μπορεί αφενως να τον βοηθήσει κ αφετέρου να του δώσει κάποια λεπτά στο 4, μιας κ διαθέτει στοιχεία που δεν έχουν Σικμα/Πίτερς. Πχ ματσαρει Ερνανγκομεθ καλύτερα. Ο Σακ ίσως δει ένα ελαφρώς μικρότερο ρόλο ή ίσως θυσιαστεί στην Ελλάδα, αλλά με παιχτη με τα χαρακτηριστικά π έγραψα παραπάνω δν νομίζω να μας κοστίσει. Το παρόν depth chart: A walkup Canaan Παπ Sikma Milou B Goss Lary Sak Pieters Fall έχει όλα τα στοιχεία για το μπάσκετ του coach B, αλλά λείπει αυτός που θα μας δώσει το εύκολο σκορ πηγαίνοντας κάθετα όταν θα συναντήσουμε άμυνες σαν της φενερ στα πλευ οφς πχ ή όταν θα θελουμε να κάνουμε bulling στους ανεπαρκείς αμυντικά Γκαρντ της βαζελας. σκέφτεσαι μια 5αδα απέναντι στους ακατανόμαστους με walkup Canaan Clayburn Παπ Fall?
 3. Δυσκολεύομαι πλ να διαλέξω, παρόλο π πιστεύω πιο πολύ από όλους τον Κανααν. Τον βλέπω να γράφει πλ καλά νούμερα. Γουστάρω πολύ το τσαγανό κ την δυναμικότητα των μπολομποι κ μπλακ, αλλά δεν τους βλέπω σαν ίδιου επιπέδου αναβάθμιση σαν του Πίτερς, ο οποίος είναι αυτός που βλέπω να ως αυτόν που θα ανεβάσει αισθητά πάνω από τον προκάτοχο του!!
 4. Βρε μπας κ έχει ένα χρόνο ο Κανααν να σημαίνει πάλι Ντορσευ του χρόνου;;;
×
×
 • Create New...