Μετάβαση στο περιεχόμενο

25 Πόντοι!

EXPIRED Κέρδισε φανέλα Κέιναν! Κλήρωση 24 Φεβρουαρίου!

 • Δώρα
  1
 • Συμμετέχοντες
  16
 • Συμ/χες
  93

Δώρα

Ρυθμίσεις Διαγωνισμού

Συμμετοχές ανά μέλος Αριθμός συμμετέχοντων Αναγκαίο περιεχόμενο Αναγκαίοι ποντοι / likes Προαπαιτούμενος αριθμός σε μέρες σας ως μέλος Ελάχιστη ηλικία Γκρούπ που συμμετέχουν
Χωρίς περιορισμό Χωρίς περιορισμό Χωρίς περιορισμό Χωρίς περιορισμό Χωρίς περιορισμό Χωρίς περιορισμό Admins, Βετεράνοι and Πρόεδρος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ξεκινάει ο νέος μας διαγωνισμός! Αυτή την φορά δίνουμε φανέλα Κέιναν, πάντα προσφορά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που την ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που είναι πάντα δίπλα μας!

Για να πάρετε μέρος απλά κάνετε share σε ένα από τα Social Profile σας τον διαγωνισμό μας, προσθέστε το tag #redballgr και βάλτε το σχετικό λινκ στα σχόλια από κάτω εδώ στο διαγωνισμό μας (Θα πρέπει να είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ώστε να μπορέσουμε να το τσεκάρουμε - θα προστεθούν οι επίσημοι σύνδεσμοι του διαγωνισμού αργότερα σήμερα) και δηλώνετε συμμετοχή εδώ στο διαγωνισμό μας χρησιμοποιώντας 25 πόντους! Για να δείτε πως λειτουργούν οι πόντοι μας δείτε εδώ!

Θυμίζουμε πως στους διαγωνισμοί μας μπορούν να πάρουν μέρος μόνο από τα μέλη που έχουν βαθμίδα ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ που την αποκτάτε έχοντας τουλάχιστον 15 αναρτήσεις στο Forum μας. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την κλήρωση, μπορείτε εύκολα να την αποκτήσετε σε 3-4 μέρες!

Θυμίζουμε πως όπως έχει αναφερθεί εδώ! για όποιο φίλο ή φίλη φέρετε στο Redball.gr έχετε δώρο 100 πόντους! Αυτό σημαίνει πρακτικά, 4 επιπλέον συμμετοχές στην τελική κλήρωση (για κάθε συμμετοχή, το κόστος είναι 25 πόντοι όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Αν έχετε κάποιον γαύρο, άρρωστο με το μπάσκετ ή γενικότερα, δώστε του την σελίδα εγγραφής -> https://www.redball.gr/register και αναφέρετε του πως στην συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσει την σχετική αίτηση που έχουμε (θα του εμφανιστεί σχετικό μήνυμα)

Κάθε φορά κληρώνουμε 2 μέλη, σε περίπτωση που ο πρώτος δεν απαντήσει ή δεν μπορούμε να τον βρούμε.

ΥΓ

Αν δεν είστε ήδη Βετεράνος δεν θα σας αφήσει να πάρετε μέρος μέχρι να αποκτήσετε την βαθμίδα αυτή (με το που συμπληρώσετε 15 αναρτήσεις, την αποκτάτε αυτόματα). Μετά την πρώτη συμμετοχή σας που κοστίζει 25 πόντους, μπορείτε να πάρετε όσες ακόμα συμμετοχές θέλετε. Στην ουσία αυξάνεται τις πιθανότητες να είστε εσείς ο τελικός νικητής, αφού στην τελική λίστα το όνομα σας εμφανίζεται περισσότερες φορές (μια για κάθε συμμετοχή)

ΥΓ2

Θα παρατηρήσετε πως εκτός από τους βετεράνους, πρόσβαση έχουν και οι Admins και ο Πρόεδρος, οι οποίοι μπαίνουν ΜΟΝΟ για να κάνουμε δοκιμές πως όλα λειτουργούν κανονικά. Πριν την τελική κλήρωση αφαιρούμε το όνομα τους. Τέλος όπως και όλα στο REDBALL.GR γίνονται με κίνητρο μόνο την αγάπη μας για την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε το οτιδήποτε ποτέ για την συμμετοχή σας, δεν υπάρχουν banners όπως θα έχετε δει, όλα γίνονται από μια λέξη που είναι λίγο παρεξηγημένη στην Ελλάδα, αλλά μας εκφράζει απόλυτα, από την ΚΑΒΛΑ μας για την ΘΡΥΛΙΚΗ ομάδα μας. Από οπαδούς για οπαδούς όπως λέμε στο tagline μας!

joinus-reasons.jpg

Screenshot_2024-01-29-19-37-09-98_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg


Ρυθμίσεις Διαγωνισμού

 • Συμμετοχές ανά μέλος Χωρίς περιορισμό
 • Αριθμός συμμετέχοντων Χωρίς περιορισμό
 • Αναγκαίο περιεχόμενο Χωρίς περιορισμό
 • Αναγκαίοι ποντοι / likes Χωρίς περιορισμό
 • Προαπαιτούμενος αριθμός σε μέρες σας ως μέλος Χωρίς περιορισμό
 • Ελάχιστη ηλικία Χωρίς περιορισμό
 • Γκρούπ που συμμετέχουν Admins, Βετεράνοι, Πρόεδρος

 • Μου αρέσει 1

×
×
 • Create New...