Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγγραφή

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση


 • Διάλεξε το avatar σου (είναι η εικόνα που θα εμφανίζεται στις αναρτήσεις σου)

 • Συμπλήρωσε το όνομα του μέλους μας που σου πρότεινε να μπεις εδώ (άρχισε να γράφεις το όνομα του και θα εμφανιστεί λίστα με παρόμοια ονόματα για να επιλέξεις)

 • fb-group-cover-v2.jpg

  Η πρόσβαση στο φόρουμ μας, είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ και όχι δικαίωμα. Ότι γράφεται, εκτός από τα άρθρα μας & 1 υπο-φόρουμ δημόσιας πρόσβασης, είναι μόνο για τα μέλη μας.

  Έχεις τη δυνατότητα, ως επισκέπτης να διαβάσεις έως 3 θέματα / μηνύματα κάθε 15 μέρες.

  Υπάρχει όμως και άλλη λύση, να γίνεις μέλος μας!

  Με την εγγραφή σου, πέρα του ότι θα αρθεί κάθε περιορισμός, θα μας βοηθήσεις να αυξήσουμε τα μέλη μας και έτσι να αυξηθούν και οι απαντήσεις σε όσα γράφουμε καθημερινά. Όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν έχουμε κανένα banner. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2015 και συνεχίζεται ως και σήμερα με αποκλειστικό κίνητρο την κάβλα μας. Τα έξοδα μας καλύπτονται αποκλειστικά από τους Admins μας και κάποια προαιρετικά donations που γίνονται κατά καιρούς.

  Επιπλέον, θα έχεις πρόσβαση στο Facebook Chat μας στο οποίο υπάρχει 24x7 συζήτηση επί όσων συμβαίνουν για την ομάδα καθώς και Live σχολιασμός κατά την διάρκεια των αγώνων!

  Join Us ContestsΑν αποκτήσεις στη συνέχεια, την ιδιότητα του ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ (την αποκτάς αυτόματα, απαντώντας ή γράφοντας 5 φορές σε θέματα μετά την εγγραφή σου), τότε θα έχεις και τη δυνατότητα να παίρνεις μέρος και στους διαγωνισμούς μας, κερδίζοντας φανέλες ή άλλα δώρα που δίνουμε κατά καιρούς! Από το 2016 που ξεκινήσαμε τους διαγωνισμούς, έχουμε δώσει συνολικά 40 δώρα. Φανέλες & ταξίδια!

  Δες εδώ και τους 40 νικητές!

  Εδώ να τονίσουμε, πως μετά την εγγραφή σου, δεν παίρνεις αυτόματα την ιδιότητα ΜΕΛΟΥΣ. Θα πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου εμφανιστούν και σε 24/48 ώρες θα σου δώσουμε, πιθανά, πρόσβαση. Σε γενικές γραμμές δεχόμαστε μέλη απλά μας ενδιαφέρουν όσα θα γράψεις, άρα μην το κάνεις τετριμμένα και μονολεκτικά.

  Σε περιμένουμε!

   

×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.