Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 1.8: Chat, 2 νεα φόρουμ, αλλαγές στο Facebook Group

  Released 23/02/2022


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  • Προστέθηκε chat δυνατότητα στο Forum. Προς το παρόν έχουμε 2 κανάλια, όπου μπορείτε να συζητάτε ενώ κάτω δεξιά προστέθηκε και το chatbox για 1vs1 συζήτηση μεταξύ σας. Απλά πληκτρολογείτε το όνομα με όποιον θέλετε να συνομιλήσετε, και λειτουργεί ζωντανά.
  • Άνοιξαν 2 υπο-ενότητες. Η μία στα οργανωτικά, όπου θα γράφουμε σχετικά με τους διαγωνισμούς μας + τα επικείμενα φαγοπότια ή συναντήσεις μας, covid θέλοντος βέβαια. Σύντομα θα γράψω αναλυτικά για την κοπή της πίτας μας και τα δώρα που θα δώσουμε. Η 2η λέγεται BaskeTalk και είναι για όσα θέματα θέλετε να ανοίξετε για την ομάδα και δεν ταιριάζει πχ στις αναλύσεις, είναι δηλαδή για πιο λίγο κείμενο, ερωτήσεις, κλπ
  • Στα πλαίσια της μετακίνησης μας προς το forum, ενεργοποιούμε επιπλέον αλλαγές στο Facebook Group μας, μετά και από συζητήσεις που είχαμε μαζί σας το τελευταίο 20ήμερο. Πλέον το γκρουπ θα είναι κλειδωμένο για να ανοίξει νέο θέμα κάποιος, παρά μόνο στους admin μας  & στους συντονιστές. Οι συντονιστές θα μπορούν να βάζουν ειδήσεις μόνο, απλά θα πρέπει να μπαίνουν & forum & facebook group. Όποιος θέλει να γίνει συντονιστής, ας απαντήσει εδώ, θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να βάζει έστω 10 αναρτήσεις κάθε εβδομάδα. Ο κάθε συντονιστής, σε κάθε διαγωνισμό μας θα ξεκινάει με 30 συμμετοχές δώρο από εμάς, για την προσφορά του.
   Σε ότι νέο μπαίνει ή κάποιο άλλη ανάρτηση από τους admin, θα μπορείτε φυσικά να απαντήσετε κανονικά. Απλά δεν θα υπάρχει τρόπος να κάνετε δικές σας αναρτήσεις πλέον, θα πρέπει να γίνονται όλα στο forum. Αν υπάρχει κάποιο νέο που δεν έχει μπει, μπορείτε να το βάλετε, αλλά θα περνάει από έλεγχο από τους συντονιστές / admin αν θα ανέβει. Επειδή δεν είμαστε συνεχώς μέσα, αφήστε μόνο στους συντονιστές αυτό το ρόλο

   Όποιος θέλει να γίνει συντονιστής, ας απαντήσει εδώ, θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να βάζει έστω 10 αναρτήσεις κάθε εβδομάδα. Ο κάθε συντονιστής, σε κάθε διαγωνισμό μας θα ξεκινάει με 30 συμμετοχές δώρο από εμάς, για την προσφορά του.
   2 πρώτοι συντονιστές: @frank & @krakatheboy

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...