Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr 2.0: Ημερολόγιο! Πως λειτουργεί!

  Released 22/03/2022


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  Από σήμερα είναι έτοιμη μια ακόμα μεγάλη δυνατότητα του forum που περιμέναμε καιρό να φτιαχτεί όπως το είχαμε ζητήσει. Συγκεκριμένα όλοι οι επικείμενοι αγώνες της ομάδας, οι συναντήσεις μας, οι διαγωνισμοί μας θα μπαίνουν στο ημερολόγιο μας και θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα

  Ας το δούμε αναλυτικά. Μπαίνοντας στο ημερολόγιο μας, δηλαδή εδώ: https://www.giapantastolimani.club/forum/calendar/ (εμφανίζεται στο περιήγηση - Ημερολόγιο) βλέπετε ότι event έχουμε βάλει να γίνουν (οι κατηγορίες μας είναι Αγώνες, Gatherings - συναντήσεις δηλαδή και Διαγωνισμοί) με ένα εικονίδιο πάνω στο ημερολόγιο. 

  Screenshot_124.jpg

  Screenshot_125.jpg

  Πάνω αριστερά μπορείτε να επιλέξετε τι κατηγορίας event θέλετε να βλέπετε μόνο, πχ μόνο αγώνες και κάτω υπάρχουν τα εικονίδια. Στο κινητό, επειδή ο χώρος είναι πολύ πιο μικρός, φαίνεται έτσι:

  Screenshot_129.jpg

  Δηλαδή στο κινητό χρωματίζει με γκρι τις ημέρες που έχουν κάτι + κόκκινο την ημέρα που είμαστε τώρα. Όμως για τα κινητά, υπάρχει το Stream όπου δείχνει τα επικείμενα events του μήνα, πχ για Απρίλιο:

  Screenshot_130.jpg

  Επιστρέφοντας στο ίδιο το ημερολόγιο, μπαίνοντας μέσα σε ένα event, δείχνει τα εξής:

  Screenshot_127.jpg

  Υπάρχουν κάποια events που έχουν συγκεκριμένα άτομα που μπορούν να μπουν, πχ η ετήσια κοπή της πίτας μας, έχει μέγιστο 30 άτομα. Όποιος προλάβει δηλώνει, αν όντως χτυπήσουμε τα 30 όπως πχ κάναμε το 2019 όπου μαζευτήκαμε 45, τότε θα το δούμε, αφού ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε μέρος. Στα αριστερά λοιπόν δίνει την δυνατότητα να δηλώσετε πως θα πάτε, ενώ δεξιά θα παρατηρήσετε πως έχει μια επιλογή "βάλε υπενθύμιση" όπου μπορούμε να ζητήσει να σας υπενθυμίσει το forum πότε θα γίνει η εκδήλωση, πχ 3 μέρες πριν είναι η μέρα της εκδήλωσης. Σύντομα θα φαίνεται και ο χάρτης μέσα με το που είναι η κάθε εκδήλωση ή που είναι τα γήπεδα κάθε αγώνα.

  Αφού επιλέξετε πως θα έρθετε, αλλάζει και δείχνει ποιοι θα έρθουν (ή δεν θα έρθουν)

  Screenshot_131.jpg

  Ενώ αν πατήσετε πάνω στην εικόνα που έχει, σας την ανοίγει σε μεγάλο μέγεθος.

  Τα επικείμενα events φαίνονται και στην κεντρική σελίδα μας, έτσι:

  Screenshot_126.jpg

  Όπου μπορείτε να κάνετε κλικ και να μπείτε σε όποιο σας ενδιαφέρει. Στους αγώνες δεν πρέπει να δηλώσετε, αφού είναι κυρίως πληροφοριακοί. Στους διαγωνισμούς + στα Gatherings πλέον θα πρέπει. Για τα Gatherings είναι απαραίτητο για να ξέρουμε πως θα κλείσουμε το χώρο ενώ για τους διαγωνισμούς, θα μπει πλέον από τον επόμενο (όταν τελειώσει δηλαδή ο διαγωνισμός για την φανέλα του Γουόκαπ) υποχρεωτικό να δηλώσετε, αφού ναι μεν μαζεύετε αυτόματα πόντους, αλλά θα πρέπει να δηλώσετε πως θέλετε να πάρετε μέρος πλέον.

  Αρκετή δουλειά για να γίνει πραγματικότητα αυτό που βλέπετε, ήταν ένα απαραίτητο κομμάτι για το φόρουμ, θα προστεθούν και άλλοι αγώνες τις επόμενες μέρες!

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.