Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.0 - Νέα κατηγορία: Αρθρογραφία, αλλαγές στις αναλύσεις μας

  Released 12/01/2023


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  articles-newfeature-.jpg

   

  @Μέλη @Admins

  Γεια χαρά σε όλους & όλες, καλή χρονιά σε όσους δεν τα έχουμε πει. Λογικά όσοι έχετε συμμετάσχει στις διάφορες αναλύσεις του @Geo Poulidis σας ήρθαν διάφορες άσχετες ειδοποιήσεις. Σόρυ για αυτό αλλά κάναμε κάποιες αλλαγές, θα παρατηρήσετε πως η πρώτη μας σελίδα άλλαξε αρκετά.

  Από σήμερα ξεκινάμε μια νέα κατηγορία, τις ... αρθρογραφίες μας! Υπάρχει στο μενού πλέον ή κάνετε κλικ εδώ: https://www.giapantastolimani.club/forum/articles.html/

  Ως αποτέλεσμα μεταφέρθηκαν εκεί όλα τα άρθρα του @Geo Poulidis που έχει γράψει από πέρσι ενώ αύριο θα εμφανιστούν και όσα έχει γράψει ο @Nico7 με το "Στις Γρήγορες" - Μέσα στον Ιανουάριο θα προστεθεί στην καθημερινότητα της αρθρογραφίας και μια νέα ενότητα του @Nick ενώ προς το τέλος του μήνα θα ξεκινήσω και εγώ μια. Άρα στην Αρθρογραφία μπορείτε να βρίσκετε κάθε εβδομάδα σχεδόν νέο υλικό από τους admins και εμένα. Τα άρθρα είναι ανοιχτά προς όλους, τα σχόλια επίσης αλλά για να απαντήσει κάποιος (κάτω από το άρθρο), θα πρέπει να είναι μέλος μας (αυτό είναι υπό διερεύνηση, ιδανικά θέλω να μην φαίνονται καν τα σχόλια αλλά το ψάχνουμε πως και τι)

  Οι κατηγορία Αναλύσεις θα παραμείνει για τις δικές σας σκέψεις φυσικά. Τις περιμένουμε κάθε εβδομάδα. Πέρσι πολλοί όπως ο @Panoskara , @Giannis Bougiouris @ΤΡΑΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ @Lampros Nasis @StamosK @Nikos Lepipas @elevog @Κώστας Σπανός @Λεωνίδας @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ γράφατε συχνά. Τα είδα και εκ νέου τώρα που έφτιαχνα την στήλη. Η ιδέα είναι να μπαίνουν και δικά σας άρθρα στην αρθρογραφία, αν υπάρχει συνέπεια κάθε εβδομάδα και φυσικά να βγαίνει πιο κεντρικά. Αν αυτό συμβεί θα δίνουμε και έξτρα πόντους για κάθε άρθρο κάθε φορά. Λόγω της αλλαγής άλλαξε και η πρώτη σελίδα, θα έλεγα αποφορτίστηκε λίγο, πλέον τα άρθρα από τις αρθρογραφίες φαίνονται δεξιά (ή πάνω πάω αν μπαίνετε από το κινητό και μετά η ψηφοφορία μας).

  Τις επόμενες μέρες έρχεται μια ακόμα σημαντική αλλαγή, αλλά για αυτή θα γράψω σε επόμενη ανακοίνωση :D

   

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...