Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr 3.1 - Νέο Logo, Discord Chat

  Released 15/01/2023


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  @Μέλη Γεια χαρά σε όλους και όλες,

  Εδώ και λίγες μέρες έχω ανεβάσει το νέο μας logo, το οποίο είναι το παρακάτω:

  newlogo.png

  Τα χαρακτηριστικά του νέου logo είναι πως το url πλέον είναι σκέτο giapantastolimani.club αφού οδηγεί στο forum μας και πως προστέθηκε το tagline 'Από οπαδούς ... για οπαδούς!' που δηλώνει ξεκάθαρα πως είμαστε μια οπαδική κολεκτίβα / κοινότητα. Το γράφω αυτό γιατί πολλές φορές έχουμε ακούσει πως είμαστε λίγο κάφροι. Ναι είμαστε, μα αυτό είναι το νόημα εδώ, πως θέλω να χάνει ο ζελάς ακόμα και στο τάβλι, ακόμα και αν η πιθανή νίκη του με πάει 8άδα, θα προτιμήσω να χάσω!

  Επίσης μεγάλωσαν λίγο τα γράμματα.

  giapanta-discord.png

  Το 2ο που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις επόμενες εβδομάδες, είναι να έχουμε όλοι μαζί ένα κοινό chat. Ένα χώρο όπου όποιος (αρκεί να είναι μέλος μας) θέλει να γράψει, αφήνει ένα μήνυμα και παραμένει για να το δουν οι υπόλοιποι. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε το discord server μας μόνο συζητήσεις στους αγώνες της ομάδας μας. Όμως είναι μια καλή ευκαιρία να μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε θέλετε όπως θα γινόταν πχ σε κάποιο Facebook Group οτιδήποτε Ερυθρόλευκο σας απασχολεί. Αν τώρα θέλετε να κάνετε κάποια μεγαλύτερη ανάλυση ή να συζητήσετε για κάποιο νέο, υπάρχει φυσικά το forum μας.

  Το Discord έχει το πλεονέκτημα, πως διαθέτει τρομερή εφαρμογή στα κινητά, αν έχεις Android την κατεβάζεις από εδώ, αν έχεις iOS την κατεβάζεις από εδώ, αν έχεις Laptop / PC την κατεβάζεις από εδώ, αν έχεις Mac την κατεβάζεις από εδώ, αν έχεις Linux την κατεβάζεις από εδώ, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μπεις μέσω browser.

  Το Discord πλέον είναι ανοιχτό προς όλους αλλά για να μπορείς να γράψεις πρέπει αφενός να έχεις κάνει εγγραφή στο Discord, να είσαι μέλος μας και να μπεις μέσα από εδώ: https://www.giapantastolimani.club/forum/index.php?/discord/invite/general/

  Κάνοντας κλικ στο λινκ, αν δεν έχεις πρόσβαση στο Discord (αν έχεις δεν υπάρχει λόγος αφού ενδέχεται να χάσεις την πρόσβαση σου κάνοντας το) τότε θα συνδέσει στην ουσία αυτόματα το λογαριασμό σου εδώ με το Discord και θα σου δώσει πρόσβαση μέλους.

  Επειδή υπάρχουν τόσες εφαρμογές ανάλογα τι χρησιμοποιείς, η λογική του discord chat είναι να έχεις την εφαρμογή πάντα ανοιχτή. Δηλαδή αν είσαι με κινητό, έχεις το app και είσαι μέσα συνεχώς. Αν θες να γράψεις γράφεις, αν όχι απλά βλέπεις τι γράφεται. Το ίδιο και μέσω windows / linux / mac / browser. Το αφήνεις ανοιχτό, παίζεις παιχνίδια (μάλιστα η εφαρμογή σε Windows έχει δυνατότητα να δείχνει τι παίζεις εκείνη την στιγμή, εεε για παιχνίδια πάντα μιλάμε ε) ή κάνεις browsing και αν θες συμμετέχεις. Είναι ένα διαρκές online chat. Δοκίμασε το και ότι πρόβλημα έχεις φυσικά μπορείς να γράψεις κάτω από την ανακοίνωση αυτή.

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.