Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.2 | Νέο σύστημα πόντων & Σχολιασμός Αρθρογραφίας στις αναλύσεις

  Released 12/03/2023


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  contests-start-350.png

  Από σήμερα εγκαινιάζουμε ένα νέο σύστημα πόντων. Θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ: https://www.giapantastolimani.club/forum/contests/

  Μέσα θα βρείτε ερωτήσεις / απαντήσεις για το πως λειτουργούν πλέον οι πόντοι μας καθώς και αναλυτικά τι δίνει κάθε ενέργεια σε πόντους. Σύντομα θα προστεθούν και τα άρθρα μας στους πόντους. Εκτός από τις ενέργειες στις αναρτήσεις, στο ημερολόγιο αγώνων και στις φωτογραφίες μας, πόντους μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας διάφορα μίνι παιχνίδια όπως το παζάρι για πόντους όπου περιλαμβάνει το "Μάντεψε το αριθμό", "Το μεγάλο παζάρι" και "Πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί" αλλά και το ... Blackjack μας όπου παίζετε, αν τολμάτε, απέναντι στον πρόεδρο! Αυξήστε τους πόντους σας και κερδίστε επιπλέον συμμετοχές στον διαγωνισμό. Βρείτε τους διαγωνισμούς εδώ: https://www.giapantastolimani.club/forum/raffles/

  Κάθε συμμετοχή, κοστίζει 15 πόντους, σκεφτείτε την κάθε συμμετοχή ως ένα λαχνό. Όσο περισσότερους έχετε τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσετε στην τελική κλήρωση!

  Καλή επιτυχία σε όλους, είμαστε εδώ για πιθανές ερωτήσεις σας

  Επιπλέον αλλάξαμε το που θα γίνεται ο σχολιασμός της αρθρογραφίας μας. Πλέον κάθε φορά που ο @Geo Poulidis ή ο @Nick ή ο @Nico7 βάζουν ένα άρθρο, θα δημιουργείται αυτόματα μια ανάρτηση στην ενότητα αναλύσεις, δηλαδή εδώ: https://www.giapantastolimani.club/forum/forum/6-αναλύσεις/ όπου μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας.

  Ο λόγος της αλλαγής αυτής γίνεται ώστε να δίνουμε πόντους για τις απαντήσεις σας με το νέο σύστημα πόντων που εξηγούμε παραπάνω + να φαίνονται μόνο στα μέλη μας. Τα άρθρα είναι ελεύθερα προς όλους αλλά ο σχολιασμός θέλουμε να φαίνεται μόνο στα μέλη μας.

   

  @Μέλη @Admins

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...