Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr 3.4 | Βελτιώσεις στο ημερολόγιο + διακοπή πρόσβασης στο Tapatalk + Ειδοποιήσεις

  Released 21/03/2023


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  @Μέλη @Admins

  Γεια χαρά,

  Έγιναν βελτιώσεις στο ημερολόγιο όπου εκ νέου υποστηρίζει να εμφανίζεται μια μικρή εικόνα με ποιον παίζουμε κάθε φορά (κυρίως βάζουμε παιχνίδια της Ευρωλίγκας + παιχνίδια με τον ζελα). Η εικόνα αυτή φαίνεται μόνο αν μπεις μέσω υπολογιστή ή Laptop ή ίσως να δείχνει και σε tablet.

  Screenshot_2.jpg

  Σε κινητό δεν φαίνεται (επειδή είναι πολύ μικρή η οθόνη) όπου δείχνει κλασσικά πως υπάρχει κάτι για να κάνετε κλικ.

  Επίσης βελτιώθηκε το widget στην πρώτη σελίδα του forum όπου εμφανίζεται πλέον και η ημερομηνία του αγώνα / διαγωνισμού για πιο εύκολη ανάγνωση:

  Screenshot_1.jpg

  Τέλος σταματάμε να υποστηρίζουμε το Tapatalk. Θεωρώ πως σε κινητό φαίνεται μια χαρά το forum μας και επιπλέον η εφαρμογή εμφανίζει πολλές διαφημίσεις πια και είναι βλακεία ενώ έχουμε no ads policy πάντα σε ότι κάνουμε, να μπαίνουν διαφημίσεις για τις οποίες δεν έχουμε έτσι και αλλιώς καμία ευθύνη. Παρατηρήθηκε κάποιες διαφημίσεις ήταν και από ... μυστήρια sites, οπότε γενικότερα πλέον μπορείτε να μπαίνετε μόνο μέσω της διεύθυνση μας, www.giapantastolimani.club

  Τέλος θυμίζω για ακόμα μια φορά τις ειδοποιήσεις μας. Κατά καιρούς θα σας βγαίνει σχετική ενημέρωση να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μας. Αυτές λειτουργούν όπως στο Facebook, δηλαδή όπου και να είστε πχ να διαβάζετε τα νέα σε ένα αθλητικό Site, θα σας βγάζει ειδοποίηση πως έχετε μια νέα απάντηση ή μπήκε κάτι που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να δείτε σχετικά στο ειδικό κείμενο βοήθειας που έχει μπει στο παρελθόν, εδώ:

  Καλή συνέχεια σε όλους και όλες, περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια εδώ:

   

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.