Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.4.5 | Νέα δυνατότητα - Βίντεο!

  Released 26/03/2023


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  @Μέλη @Admins

  Καλημέρα σε όλους και όλες,

  Προστέθηκε νέα δυνατότητα, τα βίντεο μας! Μπορείτε να βάζετε βίντεο και κατά την διαδικασία αυτή να κερδίζετε επιπλέον πόντους, αναλυτικά όπως πάντα έχουμε σημειώσει εδώ πως ακριβώς λειτουργούν οι πόντοι μας: https://www.giapantastolimani.club/forum/contests/

  Screenshot_5.jpg

  Οι κατηγορίες από βίντεο που μπορείτε να βάλετε είναι:

  1. Αγώνες / Highlights (Με το ανέβασμα του βίντεο σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα θέμα για σχολιασμό στην ενότητα Basketalk)
  2. Αφιερώματα - πχ για παίκτες, προπονητές, ομάδες ή αναλύσεις που γίνονται (Με το ανέβασμα του βίντεο σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα θέμα για σχολιασμό στην ενότητα Basketalk)
  3. Αστεία - Οτιδήποτε αστείο βίντεο θέλετε να μοιραστείτε (Με το ανέβασμα του βίντεο σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα θέμα για σχολιασμό στην ενότητα Περί Ανέμων)
  4. ΝΒΑ - Highlights που αφορούν NBA θα πρέπει να τα βάζετε σε αυτή την κατηγορία (Με το ανέβασμα του βίντεο σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα θέμα για σχολιασμό στην ενότητα NBA Lovers)
  5. Συνεντεύξεις - Συνεντεύξεις τύπου μετά τον αγώνα ή δηλώσεις πριν τους αγώνες ή γενικότερα (Με το ανέβασμα του βίντεο σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα θέμα για σχολιασμό στην ενότητα Basketalk)
  6. Ποδόσφαιρο ή άλλα αθλήματα - Οτιδήποτε μη μπασκετικό όπου θέλετε να θυμίσετε ή να δείξετε ένα βίντεο (Με το ανέβασμα του βίντεο σας, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα θέμα για σχολιασμό στην ενότητα Ποδόσφαιρο ή άλλα αθλήματα)

  Κάθε βίντεο μπορείτε είτε να το ανεβάσετε στο σέρβερ μας και να παίξει από εμάς ή να βάλετε εξωτερικό σύνδεσμο, πχ από Youtube. Προτιμήστε να βάζετε από το 2ο τρόπο ώστε να μην επιβαρύνετε τον σέρβερ μας άσκοπα. Τα πάντα άλλωστε υπάρχουν στο Youtube.
   

  Screenshot_7.jpg

  Για να λειτουργήσει σωστά η νέα δυνατότητα, το κλειδί είστε εσείς! Να "φορτώσετε" τις κατηγορίες μας με ωραία βίντεο ώστε αφενός να έχουμε πολλά να δούμε + να έχουμε σιγά σιγά ένα αρχείο με Highlights, ολόκληρους αγώνες ή δηλώσεις των πρωταγωνιστών κάθε χρονιάς!

  Επιπλέον πληροφορίες

  Δεν υπάρχει ανάγκη να βάζετε εικόνες με κάθε βίντεο, θα παίρνει αυτόματα από το βίντεο που βάζετε, εκτός και αν είναι Live Video όπου εκεί θα πρέπει να βάλετε μια σχετική εικόνα

  Προσοχή, αν το βίντεο έχει ήδη μπει, μην το προσθέσετε ξανά. Αν συμβεί αυτό ενδέχεται να διαγράψουμε την ανάρτηση σας + να χρεωθείτε πόντους ποινής. Βοηθήστε μας να κρατάμε την ενότητα σωστή.

  Για να υποστηριχθούν σωστά τα βίντεο, το μενού Φωτογραφίες άλλαξε σε ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ όπου πατώντας το μπορείτε να μπείτε είτε στις Φωτογραφίες ή στα Βίντεο.×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.