Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.7 - Αλλαγή στο τι βλέπουν οι επισκέπτες, Νέο μήνυμα καλωσορίσματος + Σχόλια στα άρθρα από κάτω.

  Released 23/08/2023


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  @Μέλη @Βετεράνοι @Admins

  Γεια χαρά σε όλους και όλες,

  Ελπίζω να είστε ακόμα διακοπές (βέβαια αν είστε και διαβάζετε αυτές τις γραμμές κάτι δεν πάει καλά) ή η επιστροφή σας να μην ήταν πολύ ... κουραστική!

  Από σήμερα κάνουμε μια δομική αλλαγή στο τρόπο λειτουργίας μας, με το Forum μας πλέον να είναι ανοιχτό .... προς όλους!

  Με τη σημείωση, πως αυτό το "ανοιχτό προς όλους" κρατάει ... 3 θέματα για να διαβάσεις! Μετά το ΑΙ (χαχα) σύστημα καταλαβαίνει πως δεν έχεις κάνει εγγραφή και δε σου επιτρέπει να δεις τίποτα άλλο για τις επόμενες 15 μέρες! Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να μπείτε με incognito στο Forum και να προσπαθήσετε να ανοίξετε πάνω από 3 θέματα. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να ανοίξουμε περισσότερο σε κόσμο ώστε να δει περί τίνος πρόκειται, χωρίς όμως να χάσουμε αυτό που πάντα μας χαρακτήριζε, το ότι λέμε είναι μεταξύ μας! Αν έχετε φίλους / φίλες γαύρους που θα ήθελαν να δουν τι παίζει, είναι μια καλή ευκαιρία να τους δώσετε τη διεύθυνση μας, είναι και πιο εύκολη πια, ώστε να δουν τι παίζει! Θυμηθείτε να τους πείτε πως θα πρέπει να απαντήσουν και τις ερωτήσεις που υπάρχουν μετά την εγγραφή.

  Ως αποτέλεσμα της αλλαγής αυτής, όταν πλέον κάνετε share θέματα στο Facebook, δε θα βγάζει το μήνυμα που έβγαζε παλιότερα, αλλά κανονικά τον τίτλο και την εκάστοτε φωτό που έχετε βάλει.

  Τέλος, άλλαξε το μήνυμα καλωσορίσματος που βγαίνει (και αυτό αν μπείτε με incognito θα σας εμφανιστεί) και είναι το παρακάτω:

  -->

  fb-group-cover-v2.jpg

  Η πρόσβαση στο φόρουμ μας, είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ και όχι δικαίωμα. Ότι γράφεται, εκτός από τα άρθρα μας & 1 υπο-φόρουμ δημόσιας πρόσβασης, είναι μόνο για τα μέλη μας.

  Έχεις τη δυνατότητα, ως επισκέπτης να διαβάσεις έως 3 θέματα / μηνύματα κάθε 15 μέρες.

  Υπάρχει όμως και άλλη λύση, να γίνεις μέλος μας!

  Με την εγγραφή σου, πέρα του ότι θα αρθεί κάθε περιορισμός, θα μας βοηθήσεις να αυξήσουμε τα μέλη μας και έτσι να αυξηθούν και οι απαντήσεις σε όσα γράφουμε καθημερινά. Όπως θα έχεις παρατηρήσει δεν έχουμε κανένα banner. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2015 και συνεχίζεται ως και σήμερα με αποκλειστικό κίνητρο την κάβλα μας. Τα έξοδα μας καλύπτονται αποκλειστικά από τους Admins μας και κάποια προαιρετικά donations που γίνονται κατά καιρούς.

  Επιπλέον, θα έχεις πρόσβαση στο Facebook Chat μας στο οποίο υπάρχει 24x7 συζήτηση επί όσων συμβαίνουν για την ομάδα καθώς και Live σχολιασμός κατά την διάρκεια των αγώνων!

  Join Us ContestsΑν αποκτήσεις στη συνέχεια, την ιδιότητα του ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ (την αποκτάς αυτόματα, απαντώντας ή γράφοντας 5 φορές σε θέματα μετά την εγγραφή σου), τότε θα έχεις και τη δυνατότητα να παίρνεις μέρος και στους διαγωνισμούς μας, κερδίζοντας φανέλες ή άλλα δώρα που δίνουμε κατά καιρούς! Από το 2016 που ξεκινήσαμε τους διαγωνισμούς, έχουμε δώσει συνολικά 40 δώρα. Φανέλες & ταξίδια!

  Δες εδώ και τους 40 νικητές!

  Εδώ να τονίσουμε, πως μετά την εγγραφή σου, δεν παίρνεις αυτόματα την ιδιότητα ΜΕΛΟΥΣ. Θα πρέπει να απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα σου εμφανιστούν και σε 24/48 ώρες θα σου δώσουμε, πιθανά, πρόσβαση. Σε γενικές γραμμές δεχόμαστε μέλη απλά μας ενδιαφέρουν όσα θα γράψεις, άρα μην το κάνεις τετριμμένα και μονολεκτικά.

  Σε περιμένουμε!

  Επιπλέον πληροφορίες

  Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές, τόσο στα άρθρα μας όσο και θυμίζω στα Vidcast μας, αφού την νέα σεζόν που ξεκινάει, τα Podcasts μας θα αντικατασταθούν από τα Vidcasts μας, βίντεο δηλαδή με σχόλια δικά σας, ταυτόχρονα σε 3 διαφορετικές πλατφόρμες, σε Facebook, Youtube & TikTok! Αν θέλετε να δείτε το τελευταίο μπείτε εδώ:

  Σχετικά με τα άρθρα, τα σχόλια επιστρέφουν κάτω από το κάθε άρθρο πλέον, οπότε δεν θα πρέπει να πηγαίνετε σε κάποιο ειδικό θέμα αλλά θα μπορείτε να σχολιάζετε από κάτω από το άρθρο κανονικά. Θυμίζω μόνο οι @Βετεράνοι και τα @Μέλη μπορούν να σχολιάσουν, μαζί φυσικά με τους @Admins . Πλέον ο σχολιασμός αρθρών δεν δίνει πόντους (εκτός και αν βρω κάποια λύση στο μέλλον)×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.