Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.9 - Αρχειοθέτηση / Alerts & Emails / Φέρε ένα φίλο γαύρο

  Released 31/01/2024


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  @Ψάρακας @Μέλη @Βετεράνοι@Admins

  Πριν πάω σε αυτό που άλλαξε από σήμερα, να ενημερώσω πως από αυτή την ενημέρωση και μετά δεν θα υπάρχουν επιπλέον ειδοποιήσεις σε εσάς στα μέλη μας. Όποιος θέλει εφεξής να διαβάζει τις ενημερώσεις που υπάρχουν σε επίπεδο δομικών αλλαγών στο Redball.gr, δεν έχει παρά να μπαίνει στις ενημερώσεις (θυμίζω είναι στο κάτω μέρος του φόρουμ πάντα ειδικός σύνδεσμος) ή να κάνετε κλικ εδώ: https://www.redball.gr/release-notes. Παράλληλα κάθε φορά που μπαίνει εδώ, μεταφέρεται και στις ανακοινώσεις μας. 

  Αυτό γίνεται σε μια προσπάθεια να μειώσουμε αισθητά τις ειδοποιήσεις που στέλνουμε και να περιοριστεί στα άρθρα ή σε κάτι πιο σημαντικό κάθε φορά.

  ------------

  Αρχειοθέτηση. Από σήμερα θα παρατηρήσετε πως σε πολλές ενότητες στο Forum, υπάρχουν υπο-ενότητες όπου έχουν μπει όλα τα θέματα και οι απαντήσεις σας που αφορούν προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν. Αυτό γίνεται με την λογική όταν μπαίνεις σε μια ενότητα στο Forum να έχει θέματα μόνο της τρέχουσας σεζόν. Πέρα από την πρακτικότητα που αυτό φέρνει, ουσιαστικά αυξάνει και σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης, αφού άλλο να μπαίνεις σε μια ενότητα και να έχει όπως πριν 600 θέματα και άλλο 30.  Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς, εμείς κάθε χρόνο θα τα μεταφέρουμε σε μια νέο υπο-ενότητα που θα φτιάχνουμε, με την σεζόν που πέρασε, άρα για παράδειγμα όταν μπούμε στην σεζόν 2024-2025, θα υπάρξει στις ψηφοφορίες μια νέα υπο-ενότητα με τίτλο Ψηφοφορίες | Σεζόν 2023-2024 όπου εκεί θα μπουν όσα γίνονται φέτος.

  ------------

  Alerts & Emails

  Λογικά θα έχετε ήδη λάβει ένα alert μπαίνοντας στο Forum από χθες και ένα email. Στην πρώτη βαθμίδα που έχουμε, στους Ψάρακες είναι υποχρεωτικό αφού το διαβάσετε να απαντήσετε, στις άλλες 2 βαθμίδες, στα Μέλη και στους Βετεράνους είναι προαιρετικό αφού το διαβάσετε να απαντήσετε. Εκεί έχουμε γράψει, ανάλογα την κάθε βαθμίδα, τι αλλάζει με το που την αποκτάτε (αυτό σημαίνει πως αν είστε Ψάρακας και γίνεται Μέλος, θα την δείτε εκ νέου και θα αφορά πλέον την νέα σας βαθμίδα) και χρήσιμες πληροφορίες για να γίνει πιο εύκολη η περιήγηση σας στο Forum. Σας τα έχουμε στείλει και με email ώστε να ανατρέχεται αν χρειάζεστε κάτι.

  ------------

  Εδώ και μέρες έχουμε ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία, με τίτλο Φέρε ένα φίλο γαύρο! 

  Για κάθε φίλο που φέρνετεστο RedBall.gr, θα κερδίζετε 100 πόντους που μπορείτε να τους ξοδέψετε στον διαγωνισμό μας (αν δεν είστε βετεράνος, τότε οι πόντοι θα μπαίνουν και αν συμβεί να μην γίνετε βετεράνος μέχρι την κλήρωση, θα μένουν κάβα για τον επόμενο, δεν θα επηρεάζονται δηλαδή από το εκάστοτε reset)

  Επιπλέον πληροφορίες

  Τίποτα επιπλέον για αυτή την ενημέρωση×
×
 • Create New...