Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.9.5 - Νέο Forum: Ώρα για μάθημα & Βελτιώσεις στην εμφάνιση στα κινητά τηλέφωνα

  Released 04/02/2024


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  Γεια χαρά σε όλους και όλες,

  Το Forum Ώρα για μάθημα υπήρχε και στο παρελθόν αλλά αποφασίσαμε να το δημιουργήσουμε ξανά. Πλέον όπως θα δείτε, έχει την λογική ερωτήσεων, που έχετε δικαίωμα να κάνετε από την πλευρά σας ανά πάσα στιγμή (πρόσβαση έχουν όλες οι βαθμίδες μας), αρκεί να κοιτάτε πρώτα μήπως έχει ήδη απαντηθεί η ερώτηση. Κατά καιρούς θα βάζουμε οι ίδιοι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που μας κάνετε συχνά. 

  Όπως θα δείτε λοιπόν σε μια τέτοια ερώτηση απαντήσαμε σήμερα, εδώ: 

  https://bit.ly/3SL7Jnc

   σχετικά με αλλαγές που κάναμε στην εμφάνιση του φόρουμ σε κινητά τηλέφωνα. Η λογική είναι φορτώνουν τα πάντα αν μπαίνεις από υπολογιστή (desktop) αλλά αν μπαίνεις από το κινητό, να έχει πιο μίνιμαλ εμφάνιση, αφού ο στόχος είναι η ταχύτητα φόρτωσης και η χρηστικότητα. Άρα ναι πολλά πράγματα που υπήρχαν έχουν αφαιρεθεί από το κινητό ή έχουν βελτιωθεί.

  Πχ στην αρχική σελίδα υπήρχε ένα πλαίσιο όπου έδειχνε όλους τους χρήστες που είχαν μπει με τις εικόνες τους (avatars) την τελευταία εβδομάδα. Αυτό πλέον δείχνει μόνο τους πρόσφατους 10 (και στον υπολογιστή) αφού καθυστερούσε 3-4 δευτερόλεπτα χωρίς λόγο. Στόχος είναι να γίνουν όλα πιο γρήγορα. 

  Επιπλέον πληροφορίες

  Τίποτα προς το παρόν×
×
 • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.