Μετάβαση στο περιεχόμενο
 • Redball.gr - Από όπαδους ... για οπαδούς! 3.9.7 - Νέα αίτηση συμμετοχής, νέο rank -> Prospects, αλλαγές στους κανόνες

  Released 10/06/2024


  Βασικές αλλαγές / προσθήκες

  Γειά χαρά σε όλους και όλες,

  α. Μετά από πολλά αιτήματα που είχαμε ανά τα χρόνια, από σήμερα η αίτηση μας αλλάζει και πλέον έχει μόνο μια ερώτηση! Τα υπόλοιπα που περιέχει είναι διαδικαστικά ώστε να φτιάξουμε το λογαριασμό του καθενός. Μπορείτε να την δείτε εδώ:

  https://www.redball.gr/joinus-step2/

  (αν είστε ήδη μέλλον εννοείτε μην την συμπληρώσετε)

  Αυτό σημαίνει πως και το βίντεο που θα φτιάχνουμε πλέον θα είναι πολύ μικρότερο (πρόλαβε ένα μέλος και έκανε την αίτηση του με την παλιά μορφή ήδη, αλλά από τα επόμενα θα ισχύει το παραπάνω).

  β. Τα Ranks μας, οι βαθμίδες δηλαδή που έχουμε αλλάζουν, και πλέον υπάρχουν τα εξής:

  Τουρίστες = Είναι όσοι έχουν κάνει εγγραφή αλλά δεν έχουν συμπληρώσει την αίτηση. Δεν μπορούν να δουν τίποτα, παρά μόνο ένα μήνυμα που τους λέει να κάνουν την αίτηση. Συνήθως είναι spambots που τα σβήνουμε λίγο μετά

  Ψάρακας = Είναι όσοι έχουν κάνει την αίτηση και δεν έχουν συμπληρώσει τα απαιτούμενα posts ώστε να προχωρήσουν. Δυστυχώς αποτελεί ένα πολύ μεγάλο μέρος των μελών μας, ελπίζουμε να αλλάξει στο μέλλον

  Prospect = Νέο rank, το έχουν όσοι συμμετέχουν κυρίως στο chat, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 5 posts για να πάρεις προαγωγή σε αυτό.

  Μέλος = Αλλάζει το απαιτούμενο για να πάρεις το rank, πριν ήταν 5 posts και πλέον γίνεται 15 posts. 

  Βετεράνος = Αλλάζει το απαιτούμενο για να πάρεις το rank, πριν ήταν 15 και πλέον γίνεται 30 posts.

  Έγινε η σχετική ανανέωση στους κανόνες μας, ο λόγος είναι πως ήταν πολύ μικρό το όριο των 5 posts για να γίνει κάποιος μέλος μας, όμως καταλαβαίνω πως κάποιος θέλει να μπει μόνο για το chat, σε αυτή την περίπτωση γίνεται πλέον Prospect.  Διαβάστε εδώ περισσότερα: 

  https://www.redball.gr/guidelines/

  γ. Πλέον όσοι Βετεράνοι ενώ είχαν το rank σταματήσαν να γράφουν, χάνουν το rank τους (έχουν γίνει ήδη οι σχετικές αλλαγές) και τα posts τους μειώνονται σε 15. Θα πρέπει να φτάσουν εκ νέου 30 για να είναι Βετεράνοι και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς. Το δικαίωμα μπλούζας σε όσους ήδη είχαν ζητήσει δεν σβήνεται, αφού τις έχουμε ήδη ζητήσει. Η λογική εδώ είναι πως δεν θέλουμε να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς άτομα που ενώ είχαν γίνει Βετεράνοι, έπαψαν να συμμετέχουν. Πλέον αν παρατηρούμε πως κάποιος σταματάει την συμμετοχή, θα χάνει το rank του και ότι αυτό συνεπάγεται. 

  Επιπλέον πληροφορίες×
×
 • Create New...