Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Τελευταία διαβάζουμε άρθρα για ομάδες που θέλουν τον Ντόρσει. Η Παρτιζάν προσπαθεί να ρίξει την βόμβα λένε. Στο ίδιο μήκος κύματος για τον Ερυθρό που τον έχουν σαν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κάτσει του Καμπάτσο. Το που θα βρει τα λεφτά ο Ερυθρός για Καμπάτσο είναι άλλο θέμα. 

Η ουσία είναι ότι υπάρχει όντως η περίπτωση πρόωρης επιστροφής του Τάιλερ στην Ευρώπη; Όλοι λέγαν ότι δεν πρόκειται πριν το καλοκαίρι και ότι θα εξανλήσει κάθε ρημάδα περιθωρίου για να πείσει στο Αμέρικα. Όταν βλέπω παντού κειμενάκια όμως μου δημιουργείτει η εντύπωση ότι ο παίκτης δεν θα ήταν αρνητικός και ότι το σκέφτεται. 

Μην ξεχνάμε στην τελική ότι έχει παίξει σε ένα τουλάχιστον επίσημο παιχνίδι οπότε έχει εξασφαλίσει την σύνταξη του ΝΒΑ όσο σημαντική ή μη μπορεί να φαίνεται σε κάποιον. Και το μέγα ερώτημα είναι το εξής φυσικά. Αν υπάρχει έστω μικρή πιθανότητα έχουμε κάνει κίνηση; Δεν είναι μόνο η εικόνα του Κάαναν. Το ελληνικό διαβατήριο του Τάιλερ δίνει πολλούς έξτρα πόντους που ακόμα και αν δεν το είχες πάρει απόφαση να πας σε αλλαγή σε κάνει να το ξανασκέφτεσαι σοβαρά γιατί απλά τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται. 

Αναμένοντας τα νεότερα. Έχουμε αγώνα σήμερα.
 

dorsey_greece.jpg?itok=YnDMvL0f
WWW.GAZZETTA.GR

Η Παρτίζαν ψάχνει τον τρόπο για να κάνει δικό της τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

  • Admins

Πιστεύω ότι τρώμε πολύ σανό όλοι (και οι Σέρβοι) όσον αφορά την επιστροφή του Τάιλερ στην Ευρώπη. Δεν το θεωρώ ένα πιθανό σενάριο, τουλάχιστον όχι για φέτος. Θα το πάει μέχρι τέρμα, θα εξαντλήσει όλες του τις δυνατότητες και πιθανότητες για μια καριέρα, έστω σύντομη, στο ΝΒΑ. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι παιχνίδια γίνονται με τους ατζέντηδες κλ, πάντως αν όντως το σκέφτεται για επιστροφή, σε εμάς θα ήταν η τέλεια προσθήκη για ομάδα όνειρο. 

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

@Geo Poulidis είμαι της ίδιας άποψης. Ούτε έχω τον Τάιλερ να τα παρατάει τόσο σύντομα. Και στην G-league τα δίνει όλα για να ξαναπάρει ευκαιρίες στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Η περίπτωση να γυρίσει στα μέσα της σεζόν μοιάζει αρκετά μικρή. Απλά ποτέ μην λες ποτέ.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...