Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιχνιδάρα με τα όλα της χθες. Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι δεν νομίζω να περίμεναν τέτοιο αποτέλεσμα. Ήρθε η αντίδραση μετά την ήττα της Εφές αλλά και το μέτριο παιχνίδι εναντίον του Παο που έγινε ντέρμπι. Απίστευτο όπως είπε ο Αργύρης που όλοι έπαιξαν και τα έκαναν όλα (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ). Κάποια στιγμή μάλιστα ο σπίκερ είπε ότι θέλαμε 3 ασιστ που νομίζω ότι τις φτάσαμε για να κάνουμε γενικό ρεκόρ στην Ευρολίγκα. Θα τα μάθουμε λογικά στην συνέχεια όλα αυτά πιο αναλυτικά.
   Γενικά νιώθω μια απογοήτευση για την Μπολόνια. Έχουν ρίξει τόσο χρήμα τόσα χρόνια. Πάντα το χάναν στο τσακ το εισιτήριο για την Ευρολίγκα. Τώρα επιτέλους βρήκαν την ευκαιρία με τον αποκλεισμό των ρώσικων ομάδων. Ξανάριξαν χρήμα αλλά στην 1η τους χρονιά δείχνουν πολύ μέτριο πρόσωπο. Είχαν και την ατυχία με τον τραυματισμό του Σενγκέλια που ήρθε σαν βαρόμετρο για φέτος. Τεόντοσιτς και Χάινς (που είδα με παο) μάλλον πάνε για σύνταξη. Ο λούντμπεργκ δεν δείχνει το καλό πρόσωπο που είδαμε με τσσκα. Η Μιλάνο είναι ακόμα χειρότερη αλλά νομίζω πιο εύκολα γυρίζει ο διακόπτης εκεί σε ένα καλοκαίρι.
   Μαέστρος λοιπόν ο Μπαρτζώ που συνηθίζουμε να τον ξεχνάμε σε τέτοιες περιστάσεις και να τον θυμόμαστε στις ήττες πρώτο πρώτο. Φάλ, Σάσα, Γουόκαπ οι καλύτεροι για μένα. Χάρηκα περισσότερο για Μακίσικ, Μπλάκ, Κάαναν που ξεμπούκωσαν. Ειδικά ο Κάαναν είχε ένα ξέσπασμα. Περίμενε καιρό για να το κάνει. Μακάρι να είναι η αρχή να μας δείξει τι πραγματικά μπορεί. Με την Φενέρ θα τον χρειαστούμε. 
   Από τους μόνους που δεν έμεινα ικανοποιημένος ήταν οι Παπανίκ και Μπολομπόι. Ο κάπτεν ήταν άστοχος και τα 2 εύκολα καλάθια κοντά στην ρακέτα ήταν και αυτά highlights. Στην άμυνα ήταν οκ αλλά μας έχει δείξει και αρκετά περισσότερα. Ο Μπολομπόι για να μην τον αδικούμε μπήκε κρύος στο παιχνίδι και ειδικά στο τέλος που έπαιξε παραπάνω οι άλλοι είχαν ρίξει ταχύτητα.
   8-4 λοιπόν. Ακολουθούν Φενέρ εντός, Βιλερμπάν εκτός, Ερυθρός εντός πριν το νέο κλάσικο με Παο. Θεωρητικά μπορούμε και 3/3. Θέλουμε τουλάχιστον 2/3 για να κρατήσουμε την αναλογία 2/1 σε νίκες/ήττες, να μην κινδυνεύει η 8δα και να κάνουμε όνειρα για 4δες κάτι που παραμένει πολύ δύσκολο. 
   Ένα σχόλιο και για την διαιτησία. Φέτος δεν έχω γκρινιάξει για κανένα παιχνίδι. ΑΚόμα και με Μπάρτσα-Ρεάλ δεν έιχα παράπονο πέραν από κάτι σπόρια που συνηθίζουν να τα παίρνουν ειδικά στις έδρες τους (δεν αλλοίωσαν αποτέλεσμα και αυτό μετράει). Χθές υπήρξαν πολλά λαθάκια εναντίον μας. Η μεγάλη διαφορά και ο τρόπος που εξελίχτηκε το παιχνίδι μας έκανε να μην ασχοληθούμε. Σχεδόν όλα άρχισαν όταν είχαμε ανοίξει την διαφορά οπότε νομίζω τους χαρίστηκαν αρκετές φορές. Πχ δικαίως νευρίασε ο Γουόκαπ (δεν το συνηθίζει) ή ζητούσε καλάθι κι φάουλ ο Πίτερς σε ανάλογη φάση που προηγήθηκε 1 λεπτόν πριν εναντίον του.
   υ/γ Τρομερό κάζο της μπάρτσα
   υ/γ2 Μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό ο Μπλάκ
   υ/γ3 Μάγκα Μπαρτζώ

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Το χτεσινό ματς είναι απόδειξη για δυο πράγματα:

1. Η ομάδα ακόμα ψάχνει να βρει ταυτότητα και να συμπεριλάβει όλους τους καινούργιους. Όταν συμβεί αυτό, θα βλέπουμε κάτι σαν αυτό που είδαμε χτες. 
2. Η αδιανόητη οπαδική γκρίνια μετά τη νίκη (!) με το βάζελο, επεστράφει με τόκο στους λέοντες των πληκτρολογίων που έκαναν χτες μια κωλοτούμπα 360 μοιρών και μουγγάθηκαν ώσαν δια μαγείας (στην καλύτερη) ή έγραψαν διθυράμβους για "την αρμάδα του σκακιστή" (στη χειρότερη).   

ΥΓ. Τα υπόλοιπα στην ανάλυση μου το βράδυ. 

• Μου αρέσει 3
  • Create New...