Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

image.png.cce387f1e84c683741e054eb815386e4.png

Το ματς τελείωσε με τον τρόπο που έπρεπε να τελειώσει και από τον παίκτη που έπρεπε. 

Mου φάνηκε  ότι η τελευταία επίθεση πήγε να "καεί" από το Μακίσικ και σώθηκε από την καλή τοποθέτηση του Σλούκα και την (μοναδική) επιλογή της προσποίησης που έιχε. Ευτυχώς δεν τελείωσε ο χρόνος πριν το σουτ γιατί η ξενέρα θα ήταν τεράστια. Θα ήθελα να το ξαναδώ όμως, γιατί ίσως η κίνηση του Μακισικ προς τα μέσα (και το κλείσιμο του) να ήταν εσκεμένα για να δημιουργήσει χώρο στο Σλούκα.

Επίσης δεν ξεχνάω την κάκιστη επίθεση στο τέλος της κανονικής διάρκειας, μετά ακριβώς από ταιμ αουτ, στην οποία ο Σλούκας δεν ακούμπησε μπάλα...  Τί διάολο έγινε εκεί?

ΥΓ: Είπαμε ότι τα σερί χτίζονται βήμα βήμα... 🙂

Τροποποιήθηκε > από Ton Kouts
  • Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Κι όμως και ο Σλούκας και ο Μπόζικας στην συνέντευξή τους στην νόβα, εξυμνούν την "Οξυδέρκεια του Σακίλ" να μην πάρει τραβηγμένη προσπάθεια υπό πίεση χρόνου και να δει την κατάλληλη πάσα. 

Όσο για την επίθεση στο τέλος της κανονικής περιόδου και εγώ στον καυτό Ντόρσει θα την έδινα. Έξυπνη επιλογή να κατεβάσει την μπάλα ο Μακίσικ (εκεί δεν ξέρει ο αντίπαλος σε ποιον από Ντόρσει και Σλούκα να επικεντρώσει την άμυνά του). Πήγε να βγει από το σκριν ο ντόρσει και να εκτελέσει. Βγήκε και η άμυνα από εφές όμως οπότε έμεινε με την μπάλα στα χέρια και πήγε σε προσωπική ενέργεια υπό πίεση χρόνου. 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Τέλος καλό, όλα καλά.

Την επόμενη εβδομάδα κούπα και τη μεθεπόμενη νίκη με Μιλάνο. Πάμε δυνατά!

• Admins
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ton Kouts said:

Τέλος καλό, όλα καλά.

Την επόμενη εβδομάδα κούπα και τη μεθεπόμενη νίκη με Μιλάνο. Πάμε δυνατά!

Ίσως, αν αποκόψεις τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων και τις ανακατατάξεις που μπορεί να φέρουν, το πιό κρίσιμο μάτς.
Νίκη εκεί και φύγαμε για play offs. 

• Μου αρέσει 1
  • Create New...