Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

16 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS13] vs Fenerbahce (13/12, 20:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

13.12-vsfener-forum.jpg

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα διπλής αγωνιστικής για φέτος με το Θρύλο να υποδέχεται τη Φενέρ την Τρίτη στον Πειραιά για την πρώτη πράξη. Οι Τούρκοι πλέουν προς τον Πειραιά μετά από θεαματική νίκη απέναντι στην Άλμπα κι έχοντας το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα όμως κουβαλάνε και αρκετή αμφιβολία στα αμπάρια τους καθώς η συμμετοχή των Γουιλμπέκιν και Μπιέλιτσα θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον Ταρίκ Μπλάκ στη στήλη του injury report ο οποίος στην πρώτη του καλή εμφάνιση υπέστη διάστρεμμα την προηγούμενη αγωνιστική. Στο παιχνίδι απέναντι στη Βίρτους η ομάδα έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ με μεγάλη ακρίβεια και συνέχεια στις δύο πλευρές του παρκέ έχοντας πάρει την περισσότερη ενέργεια από το second unit μέχρι στιγμής. Συνυπολογίζοντας τη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι στα τελευταία ματς φαίνεται ότι όλα τα κομμάτια αρχίζουν να κουμπώνουν την κατάλληλη στιγμή. Θα καταφέρουμε άραγε να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να μειώσουμε στον πόντο τη διαφορά μας από την κορυφή?

Περιμένουμε τις σκέψεις του καθενός για την έκβαση του αγώνα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Με επιτυχημένη πρόβλεψη ο νικητής κερδίζει επιπλέον πόντους για την κλήρωση της φανέλας του Walkup στο τέλος του μήνα. Καλή επιτυχία!

@Μέλη

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Απαντήσεις 16
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Επειδή το ότι δεν έβαλα Κάνααν στο προηγούμενο αγώνα είδα πως ... βοήθησε να ξεμπλοκάρει, θα πω Φάλ με 15 ακόμα ποντάκια!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχαχαχα 2

Δημοσιεύτηκε

Θα πω Σλούκι Λουκ. Έχει λίγο καιρό να κάνει την διαφορά και συνηθίζει με τις τούρκικες να έχεις καλές εμφανίσεις. Σλούκας λοιπόν. 14 πόντοι, 7 ασίστ.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Βεζενκοφ 17 πόντους 8 ριμπάουντ 1 ασσίστ 

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Vezenkov double-double, πάει και για mvp Δεκεμβρίου!!

• Μου αρέσει 3

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

Καλώς να έρθει ο πελατακος μας Ηττουδης,θα ποντάρω σε Σλούκας 17 πόντοι 10 ασιστ.

• Create New...