Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

14 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS14] @ Villeurbanne (15/12, 22:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

15.12-atasvel-forum.jpg

@Μέλη

Παίζοντας εξωπραγματικό μπάσκετ για ενα ημίχρονο ο Θρύλος σκόρπισε τη Φενέρ στους τέσσερις ανέμους και πλέον απέχει μόλις μία νίκη από την πρώτη θέση στη διοργάνωση. Με εξαιρετική κυκλοφορία, μεθοδική κίνηση χωρίς την μπάλα και φοβερή ενέργεια στην άμυνα ο Ολυμπιακός έδωσε μια παράσταση απ αυτές που σπάνια βλέπουμε και σίγουρα έκανε τους μελλοντικούς του αντιπάλους να ξεροκαταπιούν. Για το δεύτερο μέρος της διπλής αγωνιστικής η ομάδα ταξιδεύει στη Λυόν για να αναμετρηθεί με τη Βιλερμπάν. Η γαλλική ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη όμως έρχεται από νίκες στη Βαρκελώνη και στην έδρας της απέναντι στην Παρτιζάν υπενθυμίζοντας ότι όσο εκθαμβωτικός και να είσαι στα τελευταία παιχνίδια ο ανταγωνισμός της διοργάνωσης δε συγχωρεί υπεροψία ή χαλάρωση. Οδηγός μας η συγκέντρωση μας στα τελευταία παιχνίδια για να παραμείνουμε στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης.

Όπως σε κάθε αγωνιστική περιμένουμε τις σκέψεις σας για αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Λίγες μέρες έμειναν για την κλήρωση της φανέλας του Walkup, ευκαιρία για το κάθε μέλος να αυξήσει τους πόντους του και τις πιθανότητες του στην κλήρωση. :basketball-tactics:

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Δε θέλει ερώτημα, Sasha σε τροχιά mvp! Τι να λέμε τώρα! Θα πετάξει 4/6 τρίποντα στη μούρη του fake Parker (είναι τώρα αυτός προπονητής?)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχαχαχα 1

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

Είναι σε καλό φεγγάρι οι Γάλλοι αλλά το ίδιο και μεις. Μου βγαίνει να πω Σλούκας ξανά καθώς έχει λίγο καιρό να κάνει μια πραγματική παιχνιδάρα. Θα πάω αυτή την φορά όμως με το πιο σιγουράκι. Σάσα 18 πόντοι, 8 ριμπάουντ.

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Σακιλ 17 πόντοι, δύσκολος αγώνας αφού έχουν πάρει πολύ μπρος οι Γάλλοι τελευταία αλλά έχω πιστη στον σκακιστή

Δημοσιεύτηκε

Φαλ double double , 15 πόντους 12 ριμπάουντ, Γάλλος ... τους Γάλλους 

Δημοσιεύτηκε

Κλασικά Βεζενκοφ με 24 πόντους 9 ριμπαουντ κ 6 ασσιστ

• Create New...