Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαλένθια εσυ?


Recommended Posts

    Το πάθημα με την Βαλένθια δεν έγινε μάθημα. 2η μεγάλη ψυχολουσία. Γράφω καπάκια μετά το ματς όντας ψύχραιμος. Και γιατί ψύχραιμος? Γιατί απλά αυτή η ομάδα ήμασταν από παλιά. Μπορεί να κάνει την πιο μεγάλη νίκη, μπορεί να κάνει την πιο κακή ήττα. Απαράδεκτο να χάνεις +21. Όλοι θα πιάσουν πρώτο πρώτο να του σούρουν τα πάντα όλα τον Μπαρτζώκα. Φυσικά και έχει και αυτός την ευθύνη του όπως και όλη η ομάδα. Αν θα έπρεπε να ρίξω την περισσότερη σε έναν σήμερα όμως θα το έκανα για τον Σλούκα. Μπορεί η άμυνα να έμπαζε αλλά αν διατηρούσαμε έναν κάποιο ρυθμό μπροστά όμως τέτοια διαφορά δεν θα την χάναμε. Κακή άμυνα λοιπόν αλλά επιθετικά πολύ κακές επιλογες με πολλά λάθη από τον αρχηγό μας.
    Δεν θα το κουράσω. Θα κρατήσω την νέα θετική εμφάνιση του Κάαναν που γενικά στα τελευταία παιχνίδια δείχνε ινα ανεβαίνει συνεχώς. Είναι απίστευτης σημασίας να μείνει ενεργός και στο... παιχνίδι. Δεν πρόκειται να πάμε σε αλλαγή του αν δεν γίνει κάτι εξαιρετικά αναπάντεχο. Πίτερς με απογοήτευσε σήμερα. Μπολομπόι μέτριος. Ο Παπανίκ τα έβαζε κάτω από το καλάθι έστω. Κάποιοι θα επιτεθούν και στον Λάρι τόσο για το πόσο εύκολα έχασε τον αντίπαλο του στο τέλος όσο και για το αψυχολόγητο τρίποντο αμέσως μετά. Αλλά αυτός ήταν πάντα ο Λάρι. Ικανός για το καλύτερο και το χεριότερο από την μεριά του. Αλλού μας έχει γλιτώσει (Αρκετές φορές κιόλας), σήμερα μας κρέμασε. 
    Αν μπορούμε να βρούμε και κάτι καλό είναι το εξής. Αν πηγαίναμε με σερί νίκες με παο θα είχαν την... άνεση της ήττας μέσα τους. Όπως λέγαμε ότι έκανε καλό η ήττα από την Εφές για το τι είδαμε στα 2 προηγούμενα παιχνίδια έτσι μπορεί να οδηγήσει σε κάτι καλύτερο με παο που όλοι το θέλουμε. 
    Αν υπάρχει όντως κάτι κακό είναι το πως ενώ ξεκινάμε τόσο καλά τα περισσότερα παιχνίδια, κάνουμε εξίσου κακό φίνις. Αρκετοί θα πουν, ξανά, για το ροτέισον αλλά ας δουν πρώτα τους μ.ο. της ομάδας αλλά και των υπολοίπων πρώτα. Με εξαίρεση τον Σάσα κανείς άλλος δεν παίζει κάτι εξτριμ.
    υ/γ Άλλη μια φορά για να το εμπεδώσουμε. Δεν είμαστε ομάδα των 25 μυρίων. Το ότι παίζουμε διαστημικά ανά διαστήματα είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Αν σκάσουμε στο τέλος επειδή δεν πιάσουμε την 4δα θα είμαστε μια ζωή απογοτευμένοι γιατί απλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο δυνατό. Κακό για την υγεία μας
    υ/γ2 καλή διαιτησία που δεν επηρέασε το παιχνίδι. Όποιος την χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι μάλλον ζουν σε άλλον κόσμο.

  • Μου αρέσει 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...