Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

F4 glory.png

Κάουνας κι επίσημα λοιπόν ο τόπος της διεξαγωγής του φετινού F4 με το Βερολίνο να ανακοινώνεται ήδη για του χρόνου. Μετά από τόσα χρόνια αναμονής μία από τις μπασκετικές πρωτεύουσες της Ευρώπης θα φιλοξενήσει το πρώτο της Final Four. Η πλατφόρμα πώλησης των εισητηρίων ανοίγει στις 17 Ιανουαρίου και οι τιμές για ένα καλό εισητήριο είναι επιεικώς τσουχτερές - έκπληξη θα ήταν το αντίθετο. Παραθέτω εδώ το χάρτη της Zalgirio Arena και τις τιμές και όποιο update ή κουβέντα για το Final Four μπορεί να γίνει παρακάτω:

Arena map.png

Price list.png

Υπάρχουν και κάτι άλλα VIP που κυμαίνονται από 845 ως 1000 ευρώ. Στο Κάουνας δεν υπάρχει διεθνές αεροδρόμιο οπότε για όποιον θέλει να πάει πρέπει να δει πτήσεις για Βίλνα και μετά τραίνο, λεωφορείο ή ενοικιαζόμενο αμάξι. Σύν διαμονή και ότι χαλάσεις εκεί, πολλά τα λεφτά Άρη. Αναμενόμενο βέβαια καθώς εδώ κάνουν αύξηση άλλοι κι άλλοι πόσο μάλλον θεάματα τέτοιου είδους και δη ιδιωτικής λίγκας.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Πανακριβα γαμω το σπιτι τους. Για να μπορεις να δεις υποτυπωδως καλα το παιχνιδι και να μην εισαι πισω απο τις μπασκετες, πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 385 ευρω. Το αεροπορικο ταξιδι ειναι σχετικα μεγαλο. Απο οτι ειδα τωρα ενα 5μηνο πριν κυμαινεται απο 6 εως 8 ωρες. Δεν εχει προς το παρον απευθειας πτησεις. Το φθηνοτερο ειναι 300 ευρω. Οσο πλησιαζει το φαιναλ φορ θα ακριβαινουν. Θες και ενα διωρο να πας απο Βιλνιους στο Καουνας.

Χοντρικα ενα χιλιοπεντακοσαρι ευρω θες στην ξεφτιλα

• Μου αρέσει 3
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

@ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ισχύει, καλός και ωραίος προορισμός το Κάουνας για τους μπασκετικούς αλλά η Ευρωλίγκα δεν διατίθεται να κοιτάξει (όπως φαίνεται) προς τη διεύρυνση της βάσης της και τη δυνατότητα των νεότερων (που έχουν βέβαια και λιγότερα λεφτά) να δουν από κοντά ένα φάιναλ φορ. Αντίθετα βλέπω ότι γίνεται ολοένα και περισσότερο ένα λουξ προϊόν για όσους έχουν πολλά λεφτά να διαθέσουν. 

• Μου αρέσει 3
Δημοσιεύτηκε

Τα πάθη και τα λάθη λένε πληρώνονται και σε αυτό ποντάρουν οι διοργανωτές…. Το πάθος μας για την ομάδα και την αρρώστια που έχουμε να την ακολουθάμε παντού. Δεν λεω καλός προορισμός αλλα ακριβά τα αεροπορικά εισητηρια συν τις πολλες ώρες μεχρι να φτάσεις και ίσως να είναι και λίγο τσιμπημένες οι τιμές διαμονής. Θα πρέπει να σκεφτούν λοιπόν περισσότερο όχι αυτούς που έτσι και αλλιώς έχουν χρήμα και το δίνουν για να βρεθούν κοντά στην ομάδα αλλά και αυτούς που από το υστέρημα τους και παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά και θα βρεθούν πάλι κοντά στην ομάδα.

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Η διοργάνωση ενός F4 στο Κάουνας εγγυάται φουλ απόλαυση και μπασκετική φάση όλο το τριήμερο στην πόλη, με έντονη συμμετοχή από τους γηγενείς!
Αυτό είναι ένα ζητούμενο, που δεν πρέπει να έχουμε καθόλου ως δεδομένο. Αντίστοιχη διάθεση και engagement με το event έχω συναντήσει μονάχα στο Βελιγράδι, την Κωνσταντινούπολη και τη Βιτόρια.

Τώρα, για το αν θα γεμίσει η Αρένα με γηγενείς, αυτό είναι ερωτηματικό. Ο λόγος είναι οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων. Σε αυτό το σημείο, να ξεκαθαρίσω ότι τα εισιτήρια του F4 είναι ακριβώς αυτά που βλέπετε στο 1ο post του @Nick. Μερικές παρανοήσεις εξηγούνται:

Οι τιμές ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Οι τιμές ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ για όλες τις χώρες. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΑΓΩΝΕΣ (2 x ημιτελικοί & μικρός & μεγάλος Τελικός)

Στις 17 Ιανουαρίου που βα ανοίξει η πώληση, θα φανεί και εν πολλοίς (δοτική) πόσο θα στηρίξουν οι Λιθουανοί φίλαθλοι. IF NOT, τότε οι διοργανωτές πρέπει να κάνουν μια προσευχή να περάσει στο F4 ο OLYBC ή/και η Fenerbahce ή/και η Maccabi (χλωμό). Διότι εκ των υπολοίπων top6 ομάδων Real Madrid και Barcelona (~400 άτομα) δεν ταξιδεύουν για μπάσκετ ούτε στην Ιταλία (Milano2014) οι της EFES λίγο παραπάνω (~600) αλλά και πάλι στο Βελιγράδι πέρυσι επέστρεψαν εισιτήρια από αυτά που δικαιούνταν και για το πριγκηΠΑΤΟ τι να σχολιάσω, τους "οργανωμένους" της Monaco τους γνώρισα πέρυσι, βγήκαμε για ποτά (είχαμε πρωτογνωριστεί στο εκτός έδρας στο Monte Carlo) χρειαστήκαμε 2 taxi + το αυτοκίνητό μου για να πάμε για ποτό. 

Καλώς έγινε το post, θα έχουμε να λέμε κάμποσα τις επόμενες εβδομάδες!

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

:gangs-icon: nico7

• 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους! 

Και επίσημα πλέον έχουμε το πλεονέκτημα στα playoffs, κάτι που σημαίνει ότι αρχίζει και πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα για το Κάουνας. 

Με αφορμή το περσινό άρθρο που είχε γίνει για Βελιγράδι, ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κλείσει κάποιος άλλος από εδώ ή σκοπεύει να κλείσει, ώστε να κανονίσουμε να πιούμε καμία μπίρα πριν τον αγώνα και φυσικά να πανηγυρίσουμε μαζί μετά.

Επίσης, αν κάποιος θέλει βοήθεια με εισιτήριο όταν περάσουμε, μπορεί να μου στείλει εδώ ή στο FB, ώστε να ενημερώσω την ομάδα και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα με ήδη sold out arena δεν θα βγουν πολλά εισιτήρια προς τα έξω.

Πάμε να ξεκινήσουμε το χαμό!! 🔴🏀🏆🏆🏆 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα @stefos16. Ωραίο call, συγχώνευσα το θέμα σου με αυτό που είχε ανοίξει το Δεκέμβριο να τα χουμε όλα μαζεμένα.

Εγώ θα είμαι, έχω κλείσει τα πάντα από Γενάρη. Θα χαρώ να πάμε για μπύρα κι αν συνδυαστεί με επιτυχία ακόμα καλύτερα. :D

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 2
  • 2 weeks later...
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
On 30/3/2023 at 4:58 ΜΜ, stefos16 έγραψε:

ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κλείσει κάποιος άλλος από εδώ ή σκοπεύει να κλείσει, ώστε να κανονίσουμε να πιούμε καμία μπίρα πριν τον αγώνα και φυσικά να πανηγυρίσουμε μαζί μετά.

Γειά σου Στέφο! Κι εγώ έχω κλείσει. Στο γήπεδο βρίσκομαι στο Τμήμα 334. Διαμονή έχω κλείσει Κάουνας.
Εννοείται θα γίνει κάλεσμα των μελών του group σε μπυραρία, και στο Fanzone!!!

#F4glory

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Nico7 έγραψε:

Γειά σου Στέφο! Κι εγώ έχω κλείσει. Στο γήπεδο βρίσκομαι στο Τμήμα 334. Διαμονή έχω κλείσει Κάουνας.
Εννοείται θα γίνει κάλεσμα των μελών του group σε μπυραρία, και στο Fanzone!!!

#F4glory

Εμείς κλείσαμε στο 112 πίσω από τη μπασκέτα αν δεν κάνω λάθος. Διαμονή δεν βρήκαμε Κάουνας και κλείσαμε Βίλνιους, αλλά θα είμαστε το τριήμερο σίγουρα στο γήπεδο! 

Με τέτοιες τιμές που έχουν οι μπίρες θα γίνει πάρτι 😂 Ανυπομονώ να βρεθούμε να γνωριστούμε και λαιβ! 🏆🍻

• Το λάτρεψα! 2

• 1 month later...
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Είμαστε ήδη 10 άτομα μέσα σε αυτό το Forum, που θα βρεθούμε στο Final 4 στο Κάουνας!!!! Μπράβο μας!!!
Γράφω τα ονόματα:
Χριστίνα, @Nico7, @Nick, @Geo Poulidis, @Panagiotis-7, @Lampros Nasis, @ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, Βασίλης, Κώστας, Τόλης, @stefos16. Μπορεί να είστε κι άλλοι, γράψτε μας εδώ, ώστε να ξέρουμε.

Η πρώτη μας συνάντηση (μία από τις πολλές) θα γίνει την Παρασκευή το μεσημεράκι, στην FanZone της Euroleague. Φέτος, η Fanzone θα βρίσκεται στην πλατεία Unity Square, πίσω από το campus του Πανεπιστημίου. Από εκεί, το γήπεδο είναι 15' - 20' περπάτημα.
Οπότε αναχωρούμε με τραγούδια, σημαίες και πανό για Zalgirio Arena.

spacer.png

Αυτή είναι η φετινή FanZone! Στο μονό γηπεδάκι που βλέπετε, θα λύσουμε τις μπασκετικές διαφορές μας. Πετάω το γάντι στον @Nick , να του εξηγήσω μια-δυό κινήσεις που κάνει ο Canaan και δυσκολεύεται να τις καταλάβει!!!!

Στον παρακάτω, πολύ πρόχειρο χάρτη, έχω σημειώσει κάποια ενδιαφέροντα σημεία του Κάουνας. Το Κάστρο είναι ένα μικρούλι, μέτριο αξιοθέατο. Ο μεγάλος πεζόδρομος Laisves είναι όλα τα λεφτά, έχει μήκος περίπου 1,5 χιλιόμετρο(!) και καταλήγει στην όμορφη εκκλησία του αρχ. Μιχαήλ. Εκεί δίπλα είναι και το ξενοδοχείο Radisson, όπου παραδοσιακά διαμένουν οι ομάδες. Το ξενοδοχείο Victoria, είναι εκεί όπου θα ψηφίσουμε το Σάββατο. 

Οπότε μάγκες, ετοιμαστείτε!!!! 3 ημέρες έμειναν!!!Screenshot2023-05-16at18_17_16.png.18ab2c28904b5478ecf3746218075075.png

H Zalgirio Arena, είναι το γήπεδο της πόλης, που χτίστηκε το 2011 (φρεσκαδούρα!!). Το Κάουνας, το διατρέχει ο ποταμός Nemunas. Σε ένα φαρδύ σημείο του, υπάρχει μια νησίδα, πάνω στην οποία είναι χτισμένο το γήπεδο. Πολύ εντυπωσιακό θέαμα, και το βράδυ που φωτίζεται, ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ακριβώς απέναντι από το γήπεδο, στη μεριά της πόλης, βρίσκεται το μεγάλο Mall του Κάουνας, το οποίο λέγεται Akropolis. Τυπικό mall, έχει ένα τεράστιο παγοδρόμιο μέσα. Λογικά θα είναι πήχτρα την Παρασκευή, προσωπικά θα το απέφευγα.

spacer.png

• Το λάτρεψα! 4

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραίο κείμενο, κατατοπιστικό και μας βάζει ακόμα περισσότερο στο κλίμα! Παρασκευή μεσημέρι θα γίνει ο χαμός, μονάκι μέχρι να πάμε μέσα θα λιώσουμε και μετά μπιρόνια για σβήσιμο! Ανυπομονώ να γνωρίσω και τους υπόλοιπους από κοντά! 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 2

• Create New...