Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Recommended Posts

dorsey.jpg
WWW.SPORT24.GR

Εκτός του ρόστερ των Ντάλας Μάβερικς μένει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την απόφαση για τη λύση του two-way contract που είχε υπογράψει στις αρχές της σεζόν.

• Μου αρέσει 1

Στο τσακ με πρόλαβες. Όλοι το ίδιο θα σκεφτήκαμε. Σε νορμάλ περιπτώσεις θα έλεγα ότι δεν θα κάναμε κίνηση. Γιατί; Γιατί εκτός από το μεγάλο συμβόλαιο που θα χρειαζόταν ο ίδιος θα έπρεπε να δώσουμε και μια γερή αποζημίωση σε Κάανα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσοι πιστεύουν αρκετοί. Επίσης ο Κάαναν έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης τελευταία χωρίς να βγάζει μάτια βέβαια. Το ελληνικό διαβατήριο όμως αλλάζει τα δεδομένα. Ευκαιρίες που δεν χάνονται. Είμαι σίγουρος ότι θα τον κοιτάξουμε και μεις και ότι κάτσει.

Είναι Έλληνας γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα την ομάδα τους παίχτες τον ξέρουμε και μας ξέρει θα είναι λάθος αν δεν το κλείσουμε γνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα και με τον καναν.(δεν είμαι πρόεδρος δεν βάζω εγώ τα λεφτά αλλά είναι μεγαλη ευκαιρία και λύση)

• Μου αρέσει 2

Επίσης μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ο σοβαρός φόβος του ΝΒΑ το καλοκαίρι για Σάσα οπότε κάνει ακόμα πιο επιτακτική την επιστροφή του Τάιλερ. Να είστε σίγουροι ότι θα ανακετευτέι και ο παο για τον ίδιο λόγο. Έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς για Έλληνες (θα είναι απλά μεγαλύτερη αν μπορεί να παίξει από φέτος ο Μήτογλου και τον πάρουν) ειδικά από την στιγμή που λήγει το συμβόλαιο του Παπαγιάννη! Είναι ο τελευταίος Έλληνας που έχουν και στέκεται σήμερα σε επίπεδο Ευρολίγκας. Μιλάω γενικά καθώς φέτος σέρχεται συνεχώς. Ότι και να λένε τον έχουν ανάγκη, έχουμε φτάσει μέσα της χρονιάς και δεν ακούς για ανανέωση. Πέρυσι ακούστηκς ότι ζήτησε να φύγει απλά δεν το έκανε έντονα όπως ο Παπαπέτρου. 
Για όποιον ψάχνει για σημάδια μπορεί να θεωρήσει τέτοιο και την απουσία του Κάαναν για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά ο μόνος λόγος που έμεινε τώρα εκτός είναι η ξεκούραση του Σάσα που έβαλε μέσα και τον Μπλάκ.

19 ώρες πριν, krakatheboy έγραψε:

Στο τσακ με πρόλαβες. Όλοι το ίδιο θα σκεφτήκαμε. Σε νορμάλ περιπτώσεις θα έλεγα ότι δεν θα κάναμε κίνηση. Γιατί; Γιατί εκτός από το μεγάλο συμβόλαιο που θα χρειαζόταν ο ίδιος θα έπρεπε να δώσουμε και μια γερή αποζημίωση σε Κάανα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσοι πιστεύουν αρκετοί. Επίσης ο Κάαναν έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης τελευταία χωρίς να βγάζει μάτια βέβαια. Το ελληνικό διαβατήριο όμως αλλάζει τα δεδομένα. Ευκαιρίες που δεν χάνονται. Είμαι σίγουρος ότι θα τον κοιτάξουμε και μεις και ότι κάτσει.

Αν πάρουμε τον Τάιλερ δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Κανναν. Ο Ντόρσεϊ είναι Έλληνας θα πάρει την θέση του Λούντζη και του Πάπας στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην euroleague δεν υπάρχει πρόβλημα θα μένει ένας ξένος έξω όπως και τώρα λογικά ο Μπλάκ. Το θέμα είναι οι χρόνοι αλλά όλοι οι καλοί χωράνε. Θα πάνε καθαρά στον άσο ο Γουοκαπ και Σλούκας, Λαρεντζάκης και Παπανικολάου στο 3, Ντόρσεϊ, κανναν και Μακσικ στο 2 και οι ψηλοί όπως είναι. Σχετικά πλήρης ομαδα με καλή διαχείριση και δουλειά είναι ομάδα για φάιναλ φορ

• Μου αρέσει 2

@George Demertzis Θεωρητικά μπορεί να γίνει αυτό που λες. Πρακτικά δεν το βλέπω. Ξέρεις πως πάει. Αν έρθει ο Ντόρσει θα ξενερώσει ο Κάαναν σε φάση άλλα μου τάξατε το καλοκαίρι κοκ. Μετά τον χάνεις τον παίκτη. Υπάρχουν οι εξαιρέσεις του στυλ πεισμώνω και τα δίνω όλα να ξανακερδίσω τον χρόνο και την θέση μου. Ας έρθει ο Ντόρσει και βλέπουμε τα υπόλοιπα.

• Μου αρέσει 2

• Admins

Μέχρι προχτές θεωρούσα σχεδόν αδύνατη την επιστροφή του Ντόρσει, όμως άλλαξαν αρδην τα δεδομένα. Είναι προσθήκη που μας αναβαθμίζει άμεσα σε θέση που πονάμε ιδιαίτερα. Για μένα, θα πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα και δυνατότητα για να τον φέρουμε. Διαθέτει πολύ σημαντικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που πολύ καλά γνωρίζουμε από πέρσι, ξέρει την ομάδα πολύ καλά και βέβαια παίζει ως Έλληνας. Αν έρθει, πάμε για τρελή σεζόν 

• Μου αρέσει 3
  • Το λάτρεψα! 1

Για μένα επιβάλλεται η αντικατάσταση κανααν με Τάιλερ. Έστω και αν ο αμερικανός να προσαρμόζεται τελευταία και σειχνει σημάδια ζωής, ο Ντορσει ταιριάζει πολυ περισσότερο! Με ενα καλό μισθό πιστευω θα ερθει. Ξέρει τι θα συναντήσει και ειναι πολυ σημαντικό αυτο για έναν παικτη, αρκεί να μην ειναι μόνο αυτή η διαπραγματευτική μας… γραμμή! 

προσωπικα ολα αυτα τα τρελα σερί που τρώμε φέτος τα αποδίδω ουτε λιγο ουτε πολυ στην έλλειψη του Ντορσει. Αφου τρώμε μπλακ αουτ επιθετικά και δεν γίνεται τιποτα. Πέρσι είχες τον παίκτη που θα τελείωνε ξαφνικά επίθεση χωρίς να αλλάξει πάσα και θα βοηθούσε στο να καθαρίσει το μυαλό των άλλων σε τέτοιες καταστάσεις. 

Λιγο - πολυ αυτο έγινε και στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο βαζελος έδειξε σημάδια ζωής, εμείς θολώσαμε για ενα διάστημα. Πήρε ο Ντορσει τη σκούπα και είπε «εγω θέλω διακοπές» χλατς… λείπει αυτο φέτος ! 

20 ώρες πριν, krakatheboy έγραψε:

@George Demertzis Θεωρητικά μπορεί να γίνει αυτό που λες. Πρακτικά δεν το βλέπω. Ξέρεις πως πάει. Αν έρθει ο Ντόρσει θα ξενερώσει ο Κάαναν σε φάση άλλα μου τάξατε το καλοκαίρι κοκ. Μετά τον χάνεις τον παίκτη. Υπάρχουν οι εξαιρέσεις του στυλ πεισμώνω και τα δίνω όλα να ξανακερδίσω τον χρόνο και την θέση μου. Ας έρθει ο Ντόρσει και βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Όλοι οι καλοί χωράνε, στην Εφές είναι μισιτς, λαρκιν, μπομπουα, κλαιμπερν κτλ. Παλιότερα στην ΤΣΣΚΑ το ίδιο, στην Ρεάλ κτλ. Τον έχουμε άμεση ανάγκη. Το καλοκαίρι λέγαμε ότι ο κανναν είναι καλός παίχτης αλλα οχι το στυλ του Ντόρσεϊ και ειναι μια κινηση που περιέχει ρίσκο εφόσον θα αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού. Τάιλερ έλα χθες λέμε 

@George Demertzis Καλησπέρα φίλε. Υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές στα παραδείγματα που μου αναφέρεις. Στις πλούσιες ομάδες κάποιοι καλοί παίκτες πήγαιναν ξέροντας ότι θα είναι 2οι. Δεν έσκασε άλλη παικτάρα ξαφνικά στα μισά της χρονιάς. Και το έκαναν επειδή τους έσκασα πολύ μαρούλι. ΑΚόμα και σαν 2οι κάποι έπαιρναν κοντά ή και πάνω από 1,5 μύριο. Ο Κάαναν είμαι βέβαιος ότι είχε καλύτερη οικονομικά πρόταση από Φενέρ το καλοκαίρι. Μας διάλεξε για να παίζει περισσότερο και για να ανεβάσει την αξία του αναλόγως. Αν έρθει ο Ντόρσεϊ΄αυτό δεν θα συμβεί. 

• Create New...