Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είναι πολλά τα λεφτά

Recommended Posts

Πολύ δυνατή προσφορά αν ισχύει που δείχνει ότι τον θέλου όπωσδήποτε στην ομάδα. Όπως είπα και αλλού είναι πιθανό σενάριο το καλοκαίρι ο Σάσα να κάνει το όνειρο του για το ΝΒΑ πραγματικότητα. Οπότε χρειαζόμαστε έναν Ευρολιγκάτο Έλληνα ακόμα για ασφάλεια. Η Μονακό λένε ότι του έκανε επίσης πρόταση με 1,25 μύρια για μέχρι το τέλος της σεζόν. Όσα του δίναμε εμείς το καλοκαίρι για όλο τον χρόνο. Αν ισχύει λοιπόν ισοφαρίζουμε τα λεφτά τους και έχουμε καλές πιθανότητες να τον επαναπατρίσουμε.
Το πιο σημαντικό από όλα ίσως. Από Μονακό, Φενέρ και Ερυθρό που έχω διαβάσει ο Τάιλερ ξέρει ότι σε μας θα έχει τον πιο βασικό ρόλο και θα του επιτρέπεται και καμιά τρελίτσα παραπάνω όπως έκανε και πέρυσι. Βάζω και Ερυθρό γιατί πλέον έχει Νέντο, Βιλντόζα και Καμπάτσο για όσους δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις. Έχω διαβάσει και για Παρτιζάν που δίνω τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Ζοτς δεν επιτρέπει μισή τρελίτσα κάτι που δεν γουστάρει ο Τάιλερ.
Περιμένοντας τα νεότερα.

904214144_.png.899886b9bb92c1900d05ac41f86fc81d.png

Αφήνω και αυτό για το update. Εσείς τι θα διαλέγατε; Η απάντηση εύκολη. Το θέμα είναι τι προτάσεις θα του έρθουν και στην συνέχεια...1906769432_2.png.90904e85cde49955cf8df0d7ffbfdb24.png
52348257_3.png.93b743f755b0c733370bd3ad61372381.png

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy

• Πρόεδρος

Έχουμε κάνει όντως πρόταση, περιμένουμε απάντηση

• Μου αρέσει 1

• Admins

Εχει Ελληνικο διαβατηριο, ειναι παικτης που ξερεις τι θα σου δωσει και θα ανεβασει κι αλλους, κανει γκελ στον κοσμο. Δεν το σκεφτεσαι καν. Τα σκας και τον φερνεις πισω. Ειναι περιπτωση σαν του Σλουκα. Δινεις οσα πρεπει για να γυρισει.

Εγω αν το επετρεπαν τα οικονομικα μας δεν θα εδιωχνα ουτε τον Κανααν. Ισα ισα πιστευω οτι ο ερχομος του Ντορσει θα τον απελευθερωσει και στην δευτερη πενταδα θα δωσει πολυ περισσοτερα πραγματα.

Τροποποιήθηκε > από ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
  • Μου αρέσει 1

• Create New...