Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ένα σίριαλ που δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα σύμφωνα με όσα γράφονται. Λένε ότι απέρριψε ήδη την Μονακό οπότε είμαστε εμείς και Φενέρ. Ακόμα με ανησυχούν τα 0 δευτερόλεπτα του Έντουαρντς στο τελευταίο παιχνίδι της Φενέρ. Πέραν των οπαδικών μας θεωρώ όντως την καλύτερη επιλογή για αυτόν. Δεν είναι ο παίκτης που έκανε ένα πέρασμα από ΝΒΑ, γύρισε Ευρώπη και δεν θα το ξανασκεφτεί. Έχει χρόνια μπροστά του ακόμα. Σε μας μπορεί να φανεί περισσότερο και το ξέρει. Το μόνο πλεονέκτημα της Φενέρ είναι το μαρούλι που και πα΄λι δεν πιστεύω ότι δίνει πολλά περισσότερα. Ο Ιτούδης του ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι το σκυλάκι του Ουίλμπεκιν αλλά και πάλι ξέρει ότι δεν θα περνάν καλά μαζί. Θα υπάρχει μια εσωτερική κόντρα. Τέλος βασίζομαι και σε κάτι άλλο που έχουν αρκετά οι Αμερικάνοι. Θέλουν νίκες και τίτλους. Η Φενέρ έχει μια Εφές για τα σκήπτρα εντός της χώρας. Εμείς έχουμε αρκετά πιο εύκολο έργο. Κάνε το σωστό Τάιλερ και γύρνα.
  υ/γ 100000% έχει ασχοληθεί και ο παο αλλά έχουν φάει μέγα άκυρο. Είναι σε διαδικασία αλλαγώ, καίγονται για Έλληνες και όμως δεν έχουν ακουστεί σαν επιλογή έστω. Αυτά είναι τα ωραία του ράβε-ξήλωνε του Δημητράκη. Δεν υπάρχει πλάνο για το μέλλον. Εδώ να μου πεις δεν κράτησαν ή δεν επέστρεψαν παίκτες που είχαν (Καλάθης, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Παπαγιάννης ακόμα δεν έχει ανανεώσει).

1885448241_dorsyserial.png.18f3d9f1cad0224b6cc12dfc0006143c.png

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy
  • Μου αρέσει 3
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
Δημοσιεύτηκε

Είναι δική του απόφαση.Εγώ θεωρώ ότι αν πάει στη Φενέρ θα είναι παγκίτης,γιατί στο 2 θα παίζει ο Γουίλμπεκιν,οπότε θα ζήσει τα ίδια που ζούσε και στη Μακάμπι.Εδώ το περιβάλλον είναι ιδανικό για εκείνον,ξέρει την ομάδα και υπάρχει μηδενικό ρίσκο για την εξέλιξη της καριέρας του,καθώς εδώ θα παίζει βασικός.Είναι στο χέρι του λοιπόν να διαλέξει ανάμεσα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε λεφτά.

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

@Μιχάλης Στην Μακάμπι ο Ουίλμπεκιν έπαιζε περισσότερο στον άσο. Εκεί το πρόβλημα ήταν ότι δεν του την έδινε. Συμφωνώ κατά τ' άλλα με το σκεπτικό σου καθώς στην Φενέρ ο Καλάθης δεν κουνιέται και θα έχουν κόντρα για το 2 στο οποίο είναι σαν επιλογή και ο Γκούντουριτς. Δεν θα είναι εύκολη λύση το μοίρασμα του χρόνου σε 3 παίκτες. Εϊμαι αισιόδοξος για την επιστροφή του.

• Μου αρέσει 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Αν αποφασίσει με βάση τα λεφτά, η Φενέρ θα έχει προβάδισμα. Αν αποφασίσει με βάση το χρόνο συμμετοχής και ο,τι αυτό συνεπάγεται, έχουμε προβάδισμα εμείς. Στα υπέρ της Φενέρ οι άριστες σχέσεις με Ηττουδη, στα υπέρ ημών επισης τα γνωστά κατατόπια, η αγάπη του για την Αθήνα και η λατρεία του κόσμου. Αλλά και η εξαιρετική περσινή χρονιά. 
Στα μάτια μου είναι 50-50 να έρθει. Ας ελπίσουμε, αλλά δεν θα είναι η καταστροφή αν δεν έρθει, μην τρελαθούμε. 

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Αν επιλεξει την φενερ μονο για τα λεφτα που δεν νομιζω οτι ειναι πολυ περισσοτερα η καριερα του τελειωσε...εγω πιστευω οτι εχουμε προβαδισμα αλλα ειναι τοσο στοκος που δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για κατι...το θεωρω βλακεια του μετα τα περσινα στο f4 να παει στον ηττουδη....

Δημοσιεύτηκε

@Geo Poulidis Αν ο Κάανα συνεχίσει να προσφέρει όπως στα τελευταία παιχνίδια (και με τον Παο δεν έκανε τα λαθάκια του ειδικά στην αρχή της 3ης περιόδου) και ανέβει και λίιιιιγο ακόμα στα τόσα περισσότερα που ξέρεις ότι μπορεί να προσφέρει τότε σίγουρα καμιά καταστροφή δεν υφίσταται και να μην γυρίσει ο Τάιλερ. Αλλά αν έρθει βοηθάει να κρατήσουμε μεγάλη διαφορά από τον Παο για τα εντός στην Ελλάδα είτε μείνει ο Σάσα είτε όχι. Αν μέινει και ο Σάσα δεν το συζητάω. Στον Παο το συμβόλαιο του Παπαγιάννη λήγει και ''περιέργως'' δεν ανανεώνει σύντομα. Η άλλη τους ελπίδα είναι ο Μήτογλου ανάλογα την τιμωρία του που αναμένεται.

Δημοσιεύτηκε

@Vaggelis kolokythas Γενικά ναι. Τώρα; Όχι. Έχεις τον Φάλ που είναι 1 σκαλί ενώτερος τουλάχιστον. ΑΝ πηγαίναμε σε δίδυμους πύργους θα το δεχόμουν για Μίλου που επίσης αγαπάει την ομάδα και είναι επίσης ανώτερος σαν παίκτης. Θέμα με Έλληνες δεν βλέπω να έχουμε. Παπανικολάου, Σλούκας θεωρώ σχεδόν δεδομένη την παραμονή τους. Λάρι επίσης δύσκολα θα πάει κάπου αλλού. Η ανανέωση Σάσα κάνει πιο πιθανή της παραμονή του. Αν έρθει και ο Ντόρσει τι μένει να συζητήσουμε;

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο Παπαγιάννης είναι αξιόλογος μόνο γιατί είναι Έλληνας, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ψηλός, δεν ξέρει να ποστάρει και πιστεύω ότι σε εμάς θα ήταν καλός για 3ος ψηλός και 10' ανά αγώνα. Του χρόνου θεωρώ βέβαιη την επιστροφή του Μίλου. Με Φαλ και Μίλου, καταλαβαίνετε τι θα συμβεί,δεν χρειάζεται να το πω. 

Για τον Κάνααν τα έχω ξαναπεί, δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας γιατί ακόμα και όταν (και αν) ο Κάνααν παίξει τέλεια, δεν έχει το απρόβλεπτο που μας λείπει από τη θέση 2. Όλες οι ομάδες που είναι στην οκτάδα (και όχι μόνο), έχουν έναν τέτοιο. Σε εμάς αυτός που δημιουργεί από το πουθενά είναι μόνο ο Λαρεντζάκης, και ενίοτε ο Σλούκας.

• Μου αρέσει 1
  • Create New...