Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS17] vs Armani Milano (06/01, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

vsarmani-v1.jpg

Πρώτο ματς του νέου έτους για το τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου και ο Θρύλος υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ την Παρασκευή που προσπαθεί να κάνει comeback μετά από ένα απογοητευτικό σερί ηττών. Οι Ιταλοί έρχονται στον Πειραιά έχοντας τρείς σερί νίκες - Άλμπα, Μονακό και Βαλένθια - αλλά βρισκόμενοι στις χαμηλότερες θέσεις της κατάταξης. Μετά από δύο χρόνια που τους έχει βρει πρωταγωνιστές της διοργάνωσης και παρ όλη την μεγάλη καλοκαιρινή ενίσχυση, η ομάδα του Μεσίνα δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο φέτος κυρίως λόγω της απώλειας συνοχής και της έλλειψης εναλλακτικού πλάνου. Η ποιότητα των παιχτών τους είναι αναμφισβήτητη όμως για να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση μιας εκ των πρώτων οκτώ θέσεων πλέον θα έχουν αντίπαλο και το χρονο καθώς τα περιθώρια για επιπλέον ήττες έχουν στενέψει σημαντικά. Για τον Ολυμπιακό είναι η έναρξη ενός πολύ κρίσιμου μήνα: σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές των πρώτων οκτώ θέσεων θα κληθούν να μας αντιμετωπίσουν, οι περισσότεροι εξ αυτών στην έδρα μας. Θα πρέπει να εξαφανίσουμε από το μυαλό μας το θρίαμβο εις βάρος του Παναθηναϊκού και να παλεύουμε με το μέγιστο σεβασμό και προσήλωση καθώς θα ανταγωνιστούμε τα πιο βαριά πορτοφόλια της Ευρωλίγκας.

Όπως σε κάθε αγωνιστική περιμένουμε τις προβλέψεις σας για την έκβαση του αγώνα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και επιτυχίες :basketball-tactics:

@Μέλη

• Μου αρέσει 2
  • Απαντήσεις 21
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε

Κανααν θα ξεσηκώσει το σεφ με 15π 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ο Σάσα οπότε θα πάω με Σλούκα που έχει λίγο καιρό να κάνει εξωπραγματικό παιχνίδι. 15 πόντοι, 7 ασίστ.

Δημοσιεύτηκε

φαλ 10 πόντους κανααν 17 σλούκας 15 πόντους και 5 ασίστ και γουοκαπ 15 πόντους 

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Κανααν, 17π. 2α. 6 λάθη. Μια πατάτες στο τρία που περιμένει 

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω Φαλ 15 πόντους και Λαρεντζάκης 3/4 τρίποντα 

• Create New...