Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague RS18] @ AS Monaco - Θα νικήσουμε;

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

15 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS18] @ AS Monaco (10/01, 20:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

atmonaco-v2.jpg

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας εξαιτίας του συνδυασμού των αποτελεσμάτων και λόγω των αποδόσεων του στην επίθεση στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου (πρώτοι σε σκοράρισμα και διαφορά πόντων, πρώτοι σε assists). Η νίκη επί της Αρμάνι ωστόσο 'κλείδωσε' λόγω της συστηματικής άρνησης της ομάδας να δεχθεί καλάθι. Με μεγάλη συνέπεια και ενέργεια οι παίχτες του Μπαρτζώκα βραχυκύκλωσαν τους Ιταλούς στην τρίτη και τέταρτη περίοδο σβήνοντας τους κάθε όνειρο περί επιστροφής στο ματς. Στον επόμενο αγώνα ο Θρύλος αναμένεται να βρει απέναντι του ένα αντίστοιχο αμυντικό λαβύρινθο καθώς αναμετράται με τη συγκάτοικο της πρώτης θέσης Μονακό στο Gaston Medecin την Τρίτη το βράδυ. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ενίσχυσε περεταίρω την αθλητικότητα της φέτος και σε συνδυασμό με τις ικανότητες των περισσότερων παιχτών της στο σκοράρισμα έχει αναβαθμίσει τη σκληρότητα της σαν σύνολο. Στο πρώτο μέρος της εβδομάδας διπλής αγωνιστικής που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου αναμένεται μία σπουδαία μάχη με επίκεντρο τη φθορά του αντιπάλου και μένει να δούμε την ανταπόκριση όλων των μονάδων μας σε συνθήκες πίεσης απέναντι σε άμεσο ανταγωνιστή για τις υψηλότερες θέσεις της κατάταξης.

@Μέλη Περιμένουμε τις σκέψεις του καθενός για αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Να διευκρινίσω για τα νέα μέλη ότι χρειαζόμαστε μόνο μία ψήφο για το καθένα και για το bonus επιπλέον συμμετοχών πρέπει να επιτευχθούν 3/3 σωστές προβλέψεις. Λαμβάνονται υπόψιν μόνο οι στατιστικές του MVP και πρακτικά όσες περισσότερες προβλέψεις για στατιστική κάνετε τόσο αυξάνετε τη δυσκολία καθώς αν ένα άλλο μέλος έχει προβλέψει σωστά μία μόνο στατιστική για να το ανταγωνιστεί κάποιος θα πρέπει να έχει πετύχει 2/2 στατιστικές ή 3/3 κοκ.

• Μου αρέσει 2

Κάνααν 20 πόντοι.

Θεωρώ ότι ο κοντός θα βρει ελεύθερα σουτ (κυρίως με την άμυνα της Μονακό διπλωμένη πάνω στον Φαλ) και θα τα εκμεταλλευτεί.

Τροποποιήθηκε > από Μιχάλης
  • Μου αρέσει 3
  • Έκπληκτος! 1

Από τη στιγμή που από ομαδα γίναμε οικογένεια όλα εξαρτώνται από εμάς, Γουόκαπ 15 πόντους και 3 ασίστ 

• Μου αρέσει 1

Πιστεύω ότι μπορούν και καλύτερα χωρίς να είμαι αχάριστος με την ομάδα.Φαλ 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

• Μου αρέσει 1

μπολομποι 18π

• Admins

Πολυ δυσκολο ματς. Απο τις ομαδες που δεν μας ταιριαζει καθολου το στυλ της και σχεδον παντα μας δυσκολευει.

Νομιζω κι εγω οτι ο Κανααν μετα το ματς με την Αεκ θα παρει προσπαθειες και θα βαλει 17 ποντακια

• Create New...