krakatheboy Δημοσιεύτηκε 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιεύτηκε 10 Ιανουαρίου 2023 Λυπάμαι για ένα πράγμα σήμερα. Το να χάνουμε είναι στο πρόγραμμα. Λίγο σικ αλλά κάτι που ισχύει, η ομάδα δεν μπορεί να παίζει στα κόκκινα συνέχεια. Χάσαμε όμως ένα παιχνίδι όπου και ο αντίπαλος ήταν κακός. Προφανέστατα ούτε στην Μονακό πέταγαν φωτιές. Το χειρότερο δεν είναι ότι μας πέρασαν με μια νίκη αλλά ότι μας έχουν στην ισοβαθμία πλέον με έναν πολύ άμεσο ανταγωνιστή. Κακά τα ψέμματα το ματς φαινόταν ότι πάει να χαθεί. Παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα μετά πέασαμε. Κάτι αρκετά κλασικό φέτος θα πει κανείς αλλά σήμερα ήταν λίγο διαφορετικό. Σε παρόμοιες περιπτώσεις συνηθίζουμε να πετάμε φωτιές σε όλο το 1ο ημίχρονο και ξεινά η πτώση από την 3η περίοδο. Πίστεψα στην νίκη όταν είδα το εξής τρίπτυχο. Τρίποντο του Μακίσικ, κλέψιμο του Γουόκαπ, καλή άμυνα του Πίτερς. Δυστυχώς όμως στο τέλος το ματς το έχασε ο Σλούκας. Ο αρχηγός ήταν σε πολύ μέτρι βράδυ και πήρε αρκετά κακές αποφάσεις στα κρίσιμα. Δεν του βγήκε σήμερα, θα του βγει αύριο. Αρκετοί θα μιλήσουν για Μπαρτζώ που έχει τις ευθύνες του. Αλλά είμαι σίγουρος ότι είχε προετοιμάσει σωστά την ομάδα. Το αν μπορούν οι παίκτες να βγάλουν στο παρκέ όσα λέει είναι άλλο θέμα. Γενικά μόνο Γουόκαπ, Φάλ, Μπλακ και φυσικά τον Πίτερς μπορώ να ξεχωρίσω σήμερα. Οι υπόλοιποι από μέτριοι ως κακοί. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο μομέντουμ ο Κάαναν που του έδωσε και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Περίεργο που δεν εμπιστεύθηκε καθόλου Μπολομπόι σήμερα αν και ο Μπλάκ είχε αξιοπρεπή παρουσία. Ο Σάσα είναι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του αλλά χρειαζόταν ένα μπρέικ και αυτός από το να παίζει στα κόκκινα. Πάμε στο ηθικό δίδαγμα. Πετάμε φωτιές με Φενέρ, Βίρτους ομαδάρα. Χάνουμε από Βιλερμπάν, Ερυθρό μπιπ. Διαλύουμε Παο και Μιλάνο ομαδάρα. Χάσαμε σήμερα μπιπ. Σημασία ξανά λοιπόν έχει να είμαστε υγιείς και στο 100% από τα πλέι οφ και μετά. Μπορεί να μην βγούμε 4δα αλλά μπορούμε το φ4. Το θέμα είναι να βρεθούμε εκεί με τον όποιον τρόπο. υ/γ Τα παραδείγματα μου πήγαιναν ανά 2. Ελπίζω να μην συνεχιστεί τώρα. Αν έχει ένα καλό το σημερινό είναι ότι θα δούμε κάτι καλύτερο με Βίρτους υ/γ Λέμε για τον Κάαναν όταν ανεβαίνει. Μου αρέσει να βλέπτω και τον Πίτερς να παίρνει μπροστά. Όλοι χρειάζονται για να κερδίσεις τον πόλεμο και όχι μερικές μάχες. 2
Recommended Posts