StamosK Δημοσιεύτηκε 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσιεύτηκε 13 Ιανουαρίου 2023 Δεν εχω ξαναδεί τετοια προσπάθεια απο ομάδα να χύσει την καρδάρα με το γάλα και ο αντίπαλος να λέει «Οχι δεν πειράζει ας κερδίσετε εσείς !» ε το καταφεραμε και αυτο! Ήταν ενα ματς που ήταν περίεργο εξ αρχής γιατί μιλάμε για μια εντελώς τρελή ομάδα με ταλέντο που δεν ξερω πως γίνεται να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Σίγουρα δεν θα υπήρχε επανάληψη του ματς στο ΣΕΦ ουτε κατα διάνοια, αλλα για να ειμαι ειλικρινής περίμενα πιο εύκολη νίκη ! Τέλος καλό - ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! Στον περίεργο χαρακτηρα του ματς ήρθε να προστεθεί η απουσία του Σλουκα που φάνηκε στο τέλος όταν δεν υπήρχε παίκτης να στηριχτείς πάνω του. Αλλα ας μην κρύβομαι αλλο πίσω απο το δάχτυλο μου. Το χτεσινο ματς εχει το ονοματεπώνυμο του εικονιζόμενου που έδειξε οτι ειναι εδώ… και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση πρεπει να αρχίσουμε να μιλάμε ισως για το μοναδικό λάθος στο στήσιμο της ομάδας το καλοκαιρι. Δεν υπάρχει παίκτης πίσω απο τον Παπανικολάου στο 3. Ο καημένος ο Σακίλ καίγεται εκει. Φάντασμα του εαυτού του ! Δεν ειναι τυχαίο που τις καλές του εμφανίσεις φέτος τις εχει πραγματοποιήσει στο 2. Ανεξάρτητα της νίκης θα πρέπει να σταθούμε λιγο στην κακή εμφάνιση και στο πελαγωμένο μυαλό (κ απο παίκτες και απο προπονητή). Ειμαι σίγουρος ότι αυτοί που πρεπει να σταθούν εκει θα το κανουν. ΥΓ1 Ρε κανααν… ΡΕ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ !!! Πάνω που υποτίθεται ότι έχεις ξυπνήσεις παλι κατω του μετρίου εμφάνιση. Και δεν ειναι μόνο η αστοχία κλπ… αυτα στο παιχνίδι ειναι ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!;;;;; ΥΓ2 βάλε τις Γαμω βολές ρε Λάρυ… ηρέμησε και βαλτες. ΥΓ3. Πελαγωμένη ομάδα στην τελευταία αμυνα. Κατέληξε σε (σχεδόν) ελεύθερο σουτ του Μίκι. Αυτο πιο ανησυχητικό ακόμα και απο τις βολές ! ΥΓ4. Ειμαι σίγουρος ότι θα δούμε αλλο ματς με τη Ρεάλ. ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ! με σεφ φωτιά ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ! 4
Admins Red Maasai Δημοσιεύτηκε 13 Ιανουαρίου 2023 Admins Δημοσιεύτηκε 13 Ιανουαρίου 2023 Συμφωνώ 100% αδερφέ. 4 ώρες πριν, StamosK έγραψε: Δεν υπάρχει παίκτης πίσω απο τον Παπανικολάου στο 3. Ο καημένος ο Σακίλ καίγεται εκει. Φάντασμα του εαυτού του ! Δεν ειναι τυχαίο που τις καλές του εμφανίσεις φέτος τις εχει πραγματοποιήσει στο 2. Ο Shaq είναι δυάρι, off ball παίκτης με φοβερό drive. Αλλά δεν μπορεί να στήσει PnR, δεν έχει την απαιτούμενη αντίληψη του γηπέδου κι ούτε κι η πάσα του είναι αυτής της ποιότητας. Γι' αυτό και παίζει αρκετά λεπτά στο 3, με την ιδιότητα του off-guard και του 3nD. Μαζί με το φετινό Λαρεντζάκη, είναι δύο πολύτιμοι ρολίστες, back up παίκτες των θέσεων 2 και 3. Κι επειδή παίζουν και στις δύο θέσεις, αυξάνονται οι συνδυασμοί. Το "κακό" με τον Shaq, είναι ότι ξεκίνησε πολύ νωθρά τη σεζόν και άργησε να μπει στο rotation. Ας ελπίσουμε να κάνει έναν δυνατό 2ο γύρο διότι ευκαιρείες θα υπάρξουν πολλές (φροντίζει ο Κάναν γι' αυτό ) 3 2 nico7
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 15 Ιανουαρίου 2023 Admins Δημοσιεύτηκε 15 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστούμε για το κείμενο Σταμάτη, στα περισσότερα σημεία με βρίσκεις σύμφωνο. Χάρην της κουβέντας θα υπερασπιστώ τον προπονητή - παρόλο που η κίνηση να βάλει μέσα το Λάρυ στο τέλος μου φαίνεται ακόμα γρίφος - που στο Μονακό δοκίμασε μία πεντάδα που δεν έχει ξαναδοκιμάσει 'τσιμπώντας' το πείσμα των παιχτών που πάλευαν να ξεκολλήσουν το ματς. Στην Μπολόνια η απόδοση των διαιτητών παρατεταμένα κάτω του μετρίου έφερνε ένα κλειστό ματς πάνω- κάτω και δεδομένης της εξέλιξης και της κρισιμότητας του αγώνα ήταν λογικό να υπάρξει δισταγμός. Σίγουρα θα χρειαστούμε τακτική βοήθεια στα ματς προοδευτικά γιατί δεν έχουμε το προφίλ του παίχτη που θα πάρει προσωπικές φάσεις, θα φορτώσει αντιπάλους με φάουλ και θα τρυπήσει ζώνες. Ο Κάνααν θεωρώ ότι θα εμφανίσει αυτά για τα οποία όλοι αδημονούμε το θέμα είναι πότε. Δεν ξέχασε το μπάσκετ, είναι δολοφόνος ο τύπος. Και είναι πεισματάρης για το ύψος του, βγάζει πολύ ενέργεια στην άμυνα. Μέχρι και ο Γουόκαπ που είναι πρώτυπο παίχτη-εργάτη έλαμψε στα play-offs πέρυσι. 2
Recommended Posts