Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λίγα και καλά λόγια!


Recommended Posts

  Όχι πριν πολύ καιρό πήγε να ξεκινήσει μια επικίνδυνη (και άδικη) γκρίνια. Αν για τον όποιον πούθτη λόγο χάναμε από βάζελο και κάναμε 3η σερί ήττα μπορεί τα πράγματα να ήτα πολύ διαφορετικά σήμερα. Η ομάδα με τα όποια φυσιολογικα σκαπανεβάσματα της (που είχε και θα ξαναέχει) δείχνει τι σημαίνει να είσαι πραγματική ομάδα που παλεύει ο ένας για τον άλλον. Επιθετικά ήμασταν σχετικά άστοχοι και ειδικά ο Σάσα σε (τριποντιακή) αφλογιστία. So what? Η άμυνα ήταν από το 1ο λεπτό εκεί. Αναγκάσαμε την Ρεάλ σε εξίσου μεγάλη αστοχία λλογω της πίεσης μας και όχι λόγω φόρμας απλά. Ο Ταβάρες μπορεί να έκανε από τα πιο μέτρια παιχνίδια του στην διοργάνωση.
   Σλούκας ήταν ηγετικός σήμερα με τα όποια λάθη του. Γουόκαπ απλά κομπιούτερ. Μακίσικ έχει ξανανιώσει τελευταία. Φάλ, Παπανικολάου αρκετή αθόρυβη δουλειά. Πιο πολύ χάρηκα για τον Μπλάκ πάντως. Στο λίγο που έπαιξε έβαλε τα ποντάκια του αλλά μάζεψε και τόσα ριμπάουντ, κυρίως επιθετικά. Έδειξε νεύρο, ήταν σχεδόν παντού ενώ δεν φοβήθηκε τον Ταβάρες όταν γύρισε. Και στην επίθεση πολλές φορές έκανε καλά σκριν για να δώσει εύκολα τελειώματα σε μπούκες παικτών.
   Κάαναν και Πίτερς λίγα πράγματα ξανά. Μπολομπόι άοσμος επίσης σήμερα. Γενικά είναι οκ αλλά θες και κάααατι παραπάνω.
   Διαιτησία σε πολύ καλό επίπεδο. Η ομάδα για ένα διάστημα πήγε απίστευτα στο ''φίσικαλ''. Πολλές επαφές που εύκολα μπορείς να χάσεις ή να σε μπερδέψουν. Δεν έχχασαν το ματς όμως. Δεν επηρέασαν την έκβαση του αγώνα στο ελάχιστο. Αν κάτι με ψιλοχάλασε ήταν ένα φάουλ του Σλούκα προς το τέλος που θα μπορούσε να του είχε χαριστεί. Μου έμεινε γιατί μέσα στο παιχνίδι χαρίστηκε ένα φάουλ στον Γιούλ όπως επίσης του έδωσαν με υπερβολική ευκολία 2 άλλα. Τον σεβάστηλαν και θα μπορούσαν να έκαναν το ίδιο με τον Σλούκα. Πταίσματα γενικά μπροστά στην μεγάλη, καλή εικόνα.
   υ/γ να θυμάστε να είστε ψύχραιμοι στην επόμενη κακή ήττα που σίγουρα θα έρθει...

  • Μου αρέσει 3
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...