Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

papagiannis-960x610.jpg

Γειά χαρά σε όλες και όλους. Το τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη κουβέντα στα δημοσιογραφικά, πως ο Ολυμπιακός χτυπάει Έλληνα παίκτη με υψηλό συμβόλαιο ώστε να έρθει στο μεγάλο λιμάνι. Χωρίς πολλές σάλτσες, οι κεραίες μου έχουν πιάσει πως αυτός είναι ... ο Παπαγιάννης! Και το μεταφέρω με επιφύλαξη εδώ μεταξύ μας μεταξά.

Ας το αναλύσουμε:

Ο Παπαγιάννης, αρχηγός του ζελα, είναι στην τελευταία του χρονιά φέτος από το συμβόλαιο που έχει και παίρνει ένα μύριο. Η πρόταση που φέρεται να έχουμε κάνει, είναι 3 εκατομμύρια για 2 χρόνια, δηλαδή 1.5 μύριο το χρόνο.

Για όποιον δεν το γνωρίζει ο Παπαγιάννης ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Ολυμπιακού! Χάθηκε ως ταλέντο, όταν ζητήσαν από την ομάδα να πληρώνει τα μεταφορικά του (έμενε εκτός Αθήνας) και η απάντηση ήταν όχι. Πέρα από την ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που έγινε τότε, να έχεις δηλαδή ένα πιτσιρίκο με ασυνήθιστο ύψος για Έλληνα και να σου ζητάει 100-200 ευρώ το μήνα για τις βεντζίνες του, και να λες όχι (μιλάμε για ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ όποιος το έκανε) ο παίκτης τα επόμενα χρόνια βελτιώθηκε πάρα πολύ και πέρσι ήταν από από τους καλύτερους όντας στο τέλος της κανονικής περιόδου ο πρώτος ριμπάουντερ + μπλοκέρ σε όλη την διοργάνωση. Φέτος έπεσε πολύ όπως βέβαια όλος ο ζελάς

Θα πουν κάποιοι πως το 1.5 χαρτί είναι πολύ για την εικόνα του Παπαγιάννη. Προσωπικά διαφωνώ. Μιλάμε για να αλλάξει στρατόπεδο, ενώ παίρνει ήδη 1 μύριο και είναι αρχηγός εκεί. Θέλει σίγουρα ένα ποσό μεγαλύτερο. Για Έλληνα λοιπόν, 2.20 και 25 χρονών!

Επιπλέον μια ακόμα ερμηνεία της πιθανής κίνησης είναι το εξής: Είμαστε σε επικοινωνία από το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος με Μίλου. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο Μίλου ήρθε σε επικοινωνία με ΚΑΕ και είπε μάγκες θέλω να επιστρέψω γιατί έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου σε εσάς, αλλά θέλω να πληρωθώ και 2.5 το χρόνο. Τα αξίζει; Ναι τα αξίζει. Άρα έχουμε ένα 2+1 ας πούμε για Μιλού με 5 με 7.5 εκατομμύρια νέτα και έχουμε και 3 με 4.5 (αν μπει κανά +1) για Παπαγιάννη που είναι και Έλληνας. Άρα η επιλογή του να δώσεις 1.5 το χρόνο σε Παπαγιάννη έχει λογική, από το να δώσεις 2.5  στο Μιλού.

Τέλος ο Σλούκας, που θέλω να πιστεύω θα ανανεώσει και αυτός, με Παπαγιάννη...ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ πράγματα. Θα τον φτιάξει όσο τίποτα άλλο! Και ο Παπαγιάννης το ξέρει. Θα κάτσει η μεταγραφή; Δεν ξέρω βέβαια βλέπω τελευταία σε ζελάδες και σπορ φμ πχ, μια ...ρητορική για τον Παπαγιάννη. Πως δεν αξίζει αυτά που δίνει, κλπ. Ίσως είναι μήνυμα για αυτό που πάει να γίνει;

Το σίγουρο είναι πως από την ΚΑΕ δεν θα ακούσουμε λέξη μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αλλά ίσως δούμε τίποτα άλλο που να δείχνει προς τα εκεί, πχ αλλαγή αρχηγού στο ζελά! Ή βέβαια να μην γίνει αφού ας μην γελιόμαστε η αλλαγή είναι κάτι που ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΕΡΑ και τα cohones του Βασίλη ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ τα έχουν!

Γνώμες;

@Μέλη @Admins

• Μου αρέσει 2
  • Έκπληκτος! 1

• Απαντήσεις 19
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοφιλείς μέρες

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Εικόνες μέσα στην ανάρτηση

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Δηλαδή το σενάριο θα ήταν Παπαγιάννης-Μίλου; Και αποδεσμεύουμε Φαλ; 
Ο Μίλου δεν αξίζει 2,5 το χρόνο. Εγώ θα έβλεπα με καλύτερο μάτι την έλευση του Παπαγιάννη μαζί με Φαλ και Μίλου τέλος...

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Το συμπέρασμα αυτό πως το έβγαλες; @Geo Poulidis

Το σχέδιο ήταν πιστεύω, Φάλ, Μιλου + ένας ακόμα, ίσως Μπλακ. Πλέον μάλλον θα γίνει Φαλ, Παπαγιάννης και Μπλακ. Δεν πιστεύω θα πάει ο Μπαρτζώ με 3 7footers αφού αν δώσει 1.5 χαρτί σε Παπαγιάννη, ο Μιλού θα κοστίσει επίσης πολύ. Δεν βγαίνουν τα νούμερα

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Ας τα βάλουμε με την σειρά. Έχεις δεμένο τον Φάλ για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον. Το να κάνουμε συζήτηση και για μιλου και παπατζον είναι απλά άτοπη. Αν όντως πάμε σε σχήμα με 2 δεινόσαυρους του χρόνου όλοι θα προτιμούσαμε τον μιλου γιατί απλά είναι καλύτερος παίκτης. Ο παπατζον βελτιώθηκε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι και έγινε ευρολιγκατος παίκτης αλλά μεταξύ μας δεν θεώρησα ποτέ ότι πιάνεται έστω στο τοπ 10 στα 5ρια. Γιατί οι βάζελοι τον βαζαν στα τοπ 3 (καλύτερο του Φάλ, εδώ γελάμε) όπως και τον Παπαπέτρου αλλά ποιος ασχολείται τώρα, με έναν κατά τα άλλα πολύ καλό ρολιστα, που είναι στην Παρτιζάν? Βγήκε στην 2η καλύτερη 5δα επειδή έπαιζε πολύ σε όλους τους αγώνες απόντος 2ου κανονικού 5ριου. Έχει ξεκάθαρα αμυντικές αρετές λοιπόν αλλά επιθετικά πάσχει πολύ ακόμα. Αν δεν υπάρχει ο δημιουργός να τον κάνει μάγκα από μόνος του δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι. Πάντα του έλειπε αυτό που λέμε νεύρο. Δεν μπορεί να σπρώξει ακόμα και σε μις ματς με αντιπάλα γκαρντ πολλές φορές. Άμα πάρει το ριμπάουντ σπάνια θα κοιτάξει να τελειώσει την επίθεση. Κρίμα το μπόι δηλαδή.

Για να το κλείνω. Δεν θα έλεγα όχι σε παπατζον. Αλλά είναι για 2η επιλογή. Δεν κάνει με όσα μας δείχνει μέχρι σήμερα (όχι μόνο φέτος) για βασικός. Θα μπορούσα να τον φανταστώ και στην Μπαρτσελόνα αντί σανλι ή στην Εφές αντί πλαις ή ζιζιτς. Οπότε και το 1,5 είναι πολύ. Παρά πολύ και εκτός λογικής. Θα του δίνουμε λίγο λιγότερο από Σλούκα ή όσα παίρνει ο Σάσα με το δίπλα ανανεωμένο συμβόλαιο και όλα αυτά γιατί? Για περισσότερο επικοινωνιακούς λόγους? Με αυτά χτίσαμε την ομαδάρα που απολαμβάνουμε σήμερα ή με μπασκετική λογική και έναν κοουτς που αποδεικνύει ότι ανήκει όντως στους καλύτερους της Ευρώπης? Λες και έχουμε θέμα με τους Έλληνες. Σλούκας, παπανικ, Λάρι δύσκολα θα φύγουν ενώ και ο Σάσα είναι αρκετά πιθανό να μείνει πλέον. Ενώ πάντα περιμένουμε και το τι θα γίνει με Ντόρσεϊ. Θες 3 Έλληνες τουλάχιστον που να κάνουν για ευρολιγκα και μπορεί να βρεθούμε και με 4. Τους δίνεις 1 μυριο και αν θέλει ή αν έχει και τα κοχονες που αναφέρεις. Αν θέλει να έρθει κάπου να κερδίζει τίτλους και να έχει ευρωπαϊκές διακρίσεις, κάπου που θα τον σέβονται και θα τον προσέχουν παραπάνω. Make your choice παπατζον.

Άτοπα βρίσκω και τα 2,5 για μιλου για λόγους που εξήγησα. 1,5 Μαξ και μετά στο χέρι του αν θέλει τα παραπάνω λεφτά ή να γουστάρει περισσότερο εκεί που θα παίζει. Δεν κατακρίνω ούτε την 1η περίπτωση. Γιατί για να πάρει τα 2,5 ή το 1,5 ο παπατζον τι θα ζητάνε όλοι οι άλλοι. Το πράγμα θα ξεφύγει σύντομα θα ήμασταν από τα πλούσια ρόστερ ξανά. Σκεφτόμαστε καθόλου όμως αν οι Αφοί από 5 μύρια περίπου τον χρόνο μπορούν να τα κάνουν 10+ έτσι ξαφνικά ή είμαστε άπληστοι?

Είχα δεν είχα έγραψα μακριναει τελικά. Θα πω ένα τελευταίο. Το γιατί μεγαλώσαμε σαν ομάδα είναι χιλιοειπωμενο. Αντιθέτως στον ΠΑΟ μικραίνουν και πάνε. Ευρώπη έχουν να δουν φ4 10 χρόνια ενώ και η οχταδα μοιάζει σαν δύσκολος στόχος πλέον. Ένας τρελός για πρόεδρος που βάζει μεν λεφτά αλλά αλλάζει προπονητές σαν πουκάμισα ενώ παρεμβαίνει συχνά και σε παίκτες χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Ποιος σοβαρός προπονητής ή παίκτης θα πάει? Ειδικά χωρίς μεγάλο  μπατζετ. Ο λάσο είναι φρι αλλά δεν ακούγεται καν. Τους έφυγε ο Μήτογλου για τα ίδια λεφτά, ο Παπαπέτρου το ίδιο, απέτυχαν να φέρουν Καλάθη πίσω ενώ από πέρυσι έχει ακουστεί ότι ζήτησε να φύγει και ο παπατζον χωρίς να το πιέσει όμως. Όταν οι ίδιοι οι Έλληνες σου γυρνάνε την πλάτη τι να περιμένεις και πόσα στραβά έχεις εσωτερικά που δεν τα ξέρουμε και όλα?

@lancelot όπως το γράψεις ήταν σαν σενάριο και οι 3 μαζί. Συμπερασματικά προφανώς δεν θα έλεγα ποτέ όχι σε Έλληνα παίκτη που κάνει για ευρολιγκα. Με τους όρους που πρέπει όμως. Καθαρά για 2ος και 1 μυριο που και αυτό (για 2ο παίκτη πάντα) είναι πολλά αλλά χρειάζεται βάση συνθηκών αν θες να συμβεί. Το οτιδήποτε παραπάνω θα χαλάσει ισορροπίες και θα φέρει γκρίνια στην ομάδα. Σκέψου σαν είσαι ι κάθε άλλος παίκτης που έχει προσφέρει τόσα και ειδικά ο Παπανικολάου που δεν έχει πάρει περισσότερα. Καλό το επικοινωνιακό. Καλύτερη η ουσία.

Το τελευταίο ερώτημα που θέτω εγώ είναι το εξής. Πες ότι στις κουβέντες το καλοκαίρι πείθεις και μιλου με 1,5 και Παπαγιάννη με 1 μυριο να υπογράψουν και πρέπει να διαλέξεις τον έναν. Τι κάνεις? Πας με μιλου που είναι καλύτερος? Ή πας με Παπαγιάννη κοιτώντας και το μέλλον καθώς σλουκας- παπανικ δεν έχουν πολλά καλά χρόνια ακόμα, ο Σάσα δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα μας φύγει για ΝΒΑ ενώ και ο Ντόρσεϊ ακόμα και αν έρθει μπορεί εύκολα να ξαναφύγει μετά και για άλλη ομάδα της Ευρώπης. Και τα 2 έχουν συν και πλην. Μεγάλο ρόλο θα παίξει αν ερχόταν η μεγάλη κούπα φέτος. Θα έφερνε ησυχία και πιο εύκολα θα έφερνε σε Παπαγιάννη.

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Ναι ξαναδιάβασα τι έγραψα, δεν έβαλα το συμπέρασμα χαχα, εννοούσα πως αν είναι να δώσεις 7.5 για 2+1 για Μιλού, συμφέρει να δώσεις 3 ή 4.5 για Παπαγιάννη. Αθώος ο @Geo Poulidis

@krakatheboy μην κάνεις 3 απαντήσεις ρε, κάνε edit όταν θες να προσθέσεις μια!

Δημοσιεύτηκε

@lancelot δεν καταλαβα ποτε οτι εγραφα στο ιδιο. χαχα. το ερωτημα παραμενει για Μιλου ή Παπαγιαννη εφοσον εχουμε και τους στο χερι μας το καλοκαιρι. 

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@krakatheboy δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία στο ερώτημα που θέτεις, με ίδια λεφτά πας για Μιλού. Όμως ο Μιλού σίγουρα θα ζητήσει από 2 και πάνω, οι πληροφορίες λένε 2.5. Σε αυτά τα λεφτά λοιπόν, γυρνάς σε Παπαγιάννη. Με 1 δεν θα έρθει, 1 παίρνει εκεί που είναι τώρα. Με 1.5 θα τον κάνεις να κάνει την μετακίνηση

Δημοσιεύτηκε

Το ταβάνι στις αποδοχές ειναι το συμβόλαιο του Βεζένκοφ και του Σλούκα. Να δώσεις 1 μυριο παραπάνω για Μιλου ( κι οχι μονο γι αυτον,για οποιονδήποτε...) απλά δεν υφίσταται, οποτε αν ζητησει 2.5 στο καλο και να μας γράφει... Το ιδιο ισχύει και για το 1.5 του Παπα,δεν εχει αποδεικει οτι αξιζει να πληρώνεται το ίδιο  με τα δυο αστέρια μας.  1 χρονια με 1 εκατομμύριο κι αν δουμε οτι παιζει στο επιπεδο των αλλων δυο συζηταμε για αυξηση αποδοχών. 

• Μου αρέσει 4
Δημοσιεύτηκε

@lancelot Δεν είπα με ίδια λεφτά. Μίλου με 1,5 και παπατζον με 1 μυριο. Ποιον θα διαλεγες. και δεν σου βαζω καθαρα το αγνωιστικο αλλα και το μελλον με το ελληνικο χαρτι του παπαγιαννη. Εξαλλου δεν ψαχνουμε βασικο σεντερ να θες μια σιγουρα καλη λυση να πας σε μιλου με κλειστα ματια. Συμφωνω με τον Κωστα, εχουμε το ιδιο σκεπτικο. Ο Μιλου ξερει οτι 2,5 απο εμας δεν θα παρει. Ξεκιναει απο τα ψηλα να πεσει στα λιγοτερα δυνατα εφοσον αποφασισει οτι οντως θελει να γυρισει. Ταβανι το 1,5 μυριο για οποιονδηποτε αλλο παικτη. Που να τα αξιζει. και ο Παπαγιαννης δεν τα αξιζει σε καμια περιπτωση. Θα εχεις κοντα στο μυριο παπανικολαου για βασικο και Παπαγιαννη για 2ο με 1,5? Το καταλαβαινεις οτι αυτο απλα δεν γινεται.

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!

Το να φέρει η ομάδα Παπαγιάννη με αύξηση πιστεύω θα είναι λάθος για την εκτίμηση του ως παίχτη, διότι ναι μεν είναι αρχηγός στη ζέλα, αλλά το επίπεδο σε εκείνη την ομάδα είναι πολύ κατώτερο εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον και αυτό έχει επηρεάσει και την απόδοση του ολοφάνερα. Εδώ θα ταίριαζε ως αλλαγή εναλλάξ μαζί με τον Φαλ να κάνουν παπάδες, μιας και η ομάδα το έχει με τις εκπλήξεις όπως φάνηκε και χθες με τον Μπλάκ.

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Ο Παπαγιαννης είναι 25, 2.20, Ελληνας και θες να τον πάρεις από τον αιώνιο (αν ευσταθεί η φήμη). Μια χαρά παίζει για μένα τουλάχιστον. Τι σχέση ο ΠΑΠ που είναι στην δύση της καριέρας του ή ο Σλουκι που παίρνει πάνω από αυτό το συμβόλαιο και θα ανανεώσει με παραπάνω. Θα πάρει 2 σίγουρα.

Στην υποθετική ερώτηση σου Κρακ, θα έλεγα Μιλου. Αλλά ο Μιλου δεν πέφτει λένε κάτω από 2, ενώ το πουλάκι που μου το είπε λέει 2,5

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Οι επιτυχιες του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια οφειλονται στον πολυ καλο κορμο που ειχε απο Ελληνες παικτες. Σπανουλης, Πριντεζης, Παπανικολαου, Σλουκας, Μαντζαρης, Ιωαννης πριν γινει Ιωαννα. Καποιοι εφυγαν, καποιοι σταματησαν και καποιοι αλλοι διανυουν τα τελευταια μπασκετικα τους χρονια. Καλως η κακως καποια νεα παιδια με μελλον τα πηρε ο ζελας. Μαντζουκας, Χουγκαζ, Σαμοντουροφ. Δεν ξερω αν θα βγουν σε ενα τοσο τοξικο περιβαλλον, αλλα ο Ολυμπιακος πρεπει κι αυτος να δωσει εμφαση στους Ελληνες παικτες που θα παρουν την σκυταλη.

Δεν ξερω αν αξιζει 1,5 μυριο ο Παπαγιαννης, αλλα νομιζω οτι αξιζει να πληρωσεις και λιγη υπεραξια για εναν Ελληνα, 2.20 και 25 χρονων.

Μπορει να παρεις Μιλου, να χασεις Παπαγιαννη, να κανει μια σουπερ χρονια Ευρωλιγκα και να παει μετα κανενα ΝΒΑ. Ο Παπαγιαννης δυσκολο να ξαναφυγει για εκει.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

Ο Παπαγιαννης είναι 25, 2.20, Ελληνας και θες να τον πάρεις από τον αιώνιο (αν ευσταθεί η φήμη). Μια χαρά παίζει για μένα τουλάχιστον. Τι σχέση ο ΠΑΠ που είναι στην δύση της καριέρας του ή ο Σλουκι που παίρνει πάνω από αυτό το συμβόλαιο και θα ανανεώσει με παραπάνω. Θα πάρει 2 σίγουρα.

Στην υποθετική ερώτηση σου Κρακ, θα έλεγα Μιλου. Αλλά ο Μιλου δεν πέφτει λένε κάτω από 2, ενώ το πουλάκι που μου το είπε λέει 2,5

όλα ειναι θεμα ισορροπιών.  Ο Σλούκας είναι ο ηγετης της ομάδας και ο Σασα το βαρυ πυροβολικό της. Απλά δε φερνεις παικτη που θα παιρνει σχεδον τα διπλά από αυτούς,ειδικα αν ειναι σχεδον παροπλισμένος 2 χρονια τώρα. Ταβάνι τα συμβόλαια αυτών των δύο. Ή θα φερεις Παπαγιάννη να παιρνει τα διπλά απο Φαλ που οπου τον βρει τον κάνει πουτάνα; Το μυστικό όπλο αυτής της ομάδας δεν ειναι ουτε ο Μπαρτζώκας ούτε ο οι Αφοι ούτε κανενας παίχτης. Ειναι τα αποδυτήρια. Δε θα τα κανεις πουτανα για κανεναν Μιλου και κανέναν Παπα

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε:

Οι επιτυχιες του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια οφειλονται στον πολυ καλο κορμο που ειχε απο Ελληνες παικτες. Σπανουλης, Πριντεζης, Παπανικολαου, Σλουκας, Μαντζαρης, Ιωαννης πριν γινει Ιωαννα. Καποιοι εφυγαν, καποιοι σταματησαν και καποιοι αλλοι διανυουν τα τελευταια μπασκετικα τους χρονια. Καλως η κακως καποια νεα παιδια με μελλον τα πηρε ο ζελας. Μαντζουκας, Χουγκαζ, Σαμοντουροφ. Δεν ξερω αν θα βγουν σε ενα τοσο τοξικο περιβαλλον, αλλα ο Ολυμπιακος πρεπει κι αυτος να δωσει εμφαση στους Ελληνες παικτες που θα παρουν την σκυταλη.

Δεν ξερω αν αξιζει 1,5 μυριο ο Παπαγιαννης, αλλα νομιζω οτι αξιζει να πληρωσεις και λιγη υπεραξια για εναν Ελληνα, 2.20 και 25 χρονων.

Μπορει να παρεις Μιλου, να χασεις Παπαγιαννη, να κανει μια σουπερ χρονια Ευρωλιγκα και να παει μετα κανενα ΝΒΑ. Ο Παπαγιαννης δυσκολο να ξαναφυγει για εκει.

Όπως είπα κ πιο πάνω, οι επιτυχίες δεν οφείλονται στο ποσο καλοί παιχτες ήταν κ είναι ολοι αυτοί. οφείλονται στο οτι εδεσαν κι εγιναν οικογένεια. Αυτό για να διατηρηθεί χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες που σιγουρα δεν τις κρατάς σκορπώντας εκατομμύρια απο δω κι απο κει σε παίχτες που δεν εχουν καν αποδείξει οτι τα αξίζουν σε σχεση με τους ηδη υπάρχοντες

• Admins
Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, Κώστας Σπανός έγραψε:

Όπως είπα κ πιο πάνω, οι επιτυχίες δεν οφείλονται στο ποσο καλοί παιχτες ήταν κ είναι ολοι αυτοί. οφείλονται στο οτι εδεσαν κι εγιναν οικογένεια. Αυτό για να διατηρηθεί χρειάζεται να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες που σιγουρα δεν τις κρατάς σκορπώντας εκατομμύρια απο δω κι απο κει σε παίχτες που δεν εχουν καν αποδείξει οτι τα αξίζουν σε σχεση με τους ηδη υπάρχοντες

Παπαρια ισορροπιες κρατουσες οταν ο Σπανουλης επαιρνε 2,5 μυρια, ο Πριντεζης 2 και αλλοι δεν ξεπερνουσαν τα 500 χιλιαρικα. Δεν ειναι ολα τα δακτυλα του χεριου ιδια. Στους Ελληνες απο την στιγμη που ειναι δυσευρετοι θα πληρωσεις υπεραξια. Οπως και στον Ντορσει αν ερχοταν

• Μου αρέσει 1
  • Create New...