Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
gettyimages-1237943046_1.jpg?itok=0dQ7f9
WWW.GAZZETTA.GR

Ο Ματ Τόμας θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς συμφώνησε με τους «πράσινους» για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Εντάξει ομάδα με την έννοια του συνόλου δεν πρόκειται να φτιάξουν, αλλά αν ο Τόμας είναι σε καλή κατάσταση, γεμίζουν με ένα δολοφόνο σε επίπεδο σουτ. Έχουν ήδη τον Μπείκον που αποδεδειγμένα είναι κίλερ, παίρνουν και 2ο ενώ και ο Ουίλιαμς είναι καλός. Να δούμε ποιοι θα φύγουν βέβαια και παραμένει η τρύπα τους στο 5

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Έχουν τρύπα στο 4 και στο 5. Έχουν 5 τριαρια. 9 ξένους. Τον Αντριους που κάθεται στην κερκίδα. Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για την απόκτηση ενός ακόμα γκάρντ που μάλιστα δεν κατεβαίνει εύκολα στον άσο. Ή μάλλον υπάρχει μια εξήγηση: ο Τράκης. Κάνει μια ακόμα σπασμωδική κίνηση για να ενισχύσει την επίθεσή του, χωρίς να υποστηρίζεται η κίνηση αυτή από ένα ομαδικό πλάνο, μια βαθύτερη προοπτική μέσα στο ρόστερ. Βέβαια ο Τόμας είναι παιχταράς αλλά δεν φτάνει αυτό για να είσαι ανταγωνιστικός. Ο πολύ κακός σχεδιασμός τους συνεχίζεται και είναι ξεκάθαρο ότι οι βάζελοι είναι απελπισμένοι όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια. Όσο θα τους διοικεί ο Τράκης θα πηγαίνουν το καράβι στα βράχια γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει...είμαστε εμείς! Μέχρι Τέλους, κουφάλες 

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Συμφωνούμε, πάντως εν μέσω χρονιάς δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Για να το παλέψει δηλαδή μόνο αυτό μπορεί να κάνει. Και το καλοκαίρι να πάρουν νέο προπονητή και να αλλάξουν παίκτες. Βέβαια ο Μπείκον και τώρα ο Τόμας έχουν 2ετες συμβόλαια

• Admins
Δημοσιεύτηκε

@lancelotτα διετή συμβόλαια θα τα σπάσουν αν χρειαστεί. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να γίνουν ξαφνικά ανταγωνιστικοί προσθέτοντας απλώς παίκτες με ταλέντο αλλά ασύνδετους μεταξύ τους. Ο Τομας θα παίρνει τις μισές επιθέσεις του Μπέικον γιατί και αυτού του αρέσει να παίζει iso. Σίγουρα ενισχύεις την επίθεση στη στατιστική, στην ουσία όμως; 
Ο Τρακης ονειρεύεται να πάρει το κύπελλο με αυτόν. Εμμονή ιδέα του ο Θρύλος, δεν βλέπει κάτι άλλο μπροστά του. 

• Μου αρέσει 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Πάντως υποθετικά πάντα, σε ένα αγώνα που ο Tomas & Bacon έχουν από 30 πόντους, ε οι πιθανότητες τους αυξάνονται από το ... να μην τον έχουν. Ναι αυτό θέλει ο Τράκης δεδομένο αυτό

• Μου αρέσει 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Το ποσο τρικυμια εχουν στον ζελα φανηκε οτι παρολο που το παιχνιδι τους κατα βαση ειναι iso και pick n roll πηραν εναν παικτη που κυριο χαρακτηριστικο του ειναι να βγαινει απο τα σκριν και να εκτελει.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ωραίος παίκτης ο Τόμας, τον ήθελα χθες στο roster. Νομίζω το ίδιο και ο coach Μπαρτζώκας. Άλλωστε είχε υπάρξει "φλερτ" και παλαιότερα. 

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

Έχουν μαζέψει τόσους ξένους που σε λίγο δε θα ξέρουν τι να τους κάνουν.Στη θέση 4,μετά και το διαφαινόμενο ναυάγιο με τη περίπτωση του Μήτογλου που έφαγε γερή καμπάνα,θα στηριχθούν εξ ολοκλήρου στο φελλό τον Αγραβάνη.Προσωπική άποψη ειναι ότι θα χαιρετήσουν ο Γκριγκόνις,ο Άντριους και στη συνέχεια θα πάρει σειρά και ο Γουόλτερς.

• Μου αρέσει 1
  • Create New...