Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

18 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS25] @ Valencia (24/02, 21:30) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
      0
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

atvalencia-r2.jpg

Μετά το διάλειμμα και τη διεξαγωγή Final 8 για τα εγχώρια κύπελλα στις χώρες της Ευρώπης, η Ευρωλίγκα επιστρέφει για το τελευταίο δραματικό τρίτο της διαδρομής της regular season. Ο Ολυμπιακός έχοντας στεφθεί κυπελλούχος και φέτος ταξιδεύει στη Βαλένθια να αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα την Παρασκευή το βράδυ. Οι νυχτερίδες αποκλείστηκαν από τη γιορτή του ισπανικού μπάσκετ στα προημιτελικά και πέρα από το αγωνιστικό κίνητρο 'καίγονται' και για αποτελέσματα καθώς βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα (8η θέση). Για όποιον δεν είδε όλες οι Ισπανικές ομάδες της Ευρωλίγκας αποκλείστηκαν από τις αντιπάλους τους και τον τελικό των ομάδων του παιδικού (!) τον παρακολούθησαν περίπου 9000 θεατές. Εκτός Ισπανίας η ομάδα του Μούμπρου στο δεύτερο γύρο έχει έξι νίκες σε εφτά ματς με μόνη ήττα αυτή από τη Μακάμπι στον πόντο. Όλα τα παραπάνω και φυσικά η ήττα του πρώτου γύρου θα πρέπει να είναι παραπάνω από επαρκή δείγματα του πόσο ανταγωνιστική είναι η Βαλένθια και της δυσκολίας του ματς. Παρόλο που έχουμε αντιμετωπίσει την πλειοψηφία των ισχυρότερων ομάδων από δύο φορές θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που θα πέσουν στη φωτιά για μία θέση στην οχτάδα και θα πρέπει να προσδεθούμε με συνέπεια στις αξίες και στο μπάσκετ που μας έχει αναδείξει στην κορυφή  για να παραμείνουμε εκεί. 

Περιμένουμε τις σκέψεις του κάθε μέλους για το αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Ο διαγωνισμός για τη φανέλα του Μουσταφά Φαλ βρήκε νικητή τον @stefos16, συγχαρητήρια και  από εδώ. Με τη συμμετοχή του καθενός στην παρέα αλλά και στις ψηφοφορίες ειδικότερα δίνεται η ευκαιρία στο κάθε μέλος να κερδίσει επιπλέον συμμετοχές στις κληρώσεις και να αυξήσει τις πιθανότητες του.

@Μέλη

• Το λάτρεψα! 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Salamis1980 @Geo Poulidis μην ξεχνάτε να αφήνετε και σχόλιο. Παπανικολάου με 17 πόντους

• Χαχαχαχα 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, lancelot έγραψε:

@Salamis1980 @Geo Poulidis μην ξεχνάτε να αφήνετε και σχόλιο. Παπανικολάου με 17 πόντους

Να αφήνω και σχόλιο, αλλά να μου δώσεις και μια φανέλα του Τσέρυ που τη λαχταράω. 
Κανααν 18π. 6α. 4/5 πιτόγυρα 

:D 

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Να αφήνω και σχόλιο, αλλά να μου δώσεις και μια φανέλα του Τσέρυ που τη λαχταράω. 
Κανααν 18π. 6α. 4/5 πιτόγυρα 

:D 

Αφού την έκαψα!

• Χαχαχαχα 1

Δημοσιεύτηκε

ΜακΚίσικ με 16 πόντους! Η νίκη είναι επιτακτική σε μια δύσκολη έδρα για να κλείσουμε τη πρωτιά σιγά σιγά. Αν και πιστεύω πλέον πως η δεύτερη θέση θα έχει καλύτερο αντίπαλο στο δρόμο για το Κάουνας. Φέτος δεν κρυβόμαστε, τους ψάχνουμε!

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Gior7gos έγραψε:

Ναι 

@Gior7gos πρέπει να γράψεις έναν παίκτη. Το ναι το βάζεις και στην ψηφοφορια δεν έχει νόημα. Παίκτη και την κυρίαρχη στατιστική του κατηγορία. Για πάμε ξανά!

Δημοσιεύτηκε

ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ...Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ...

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Οποιον πιανω στο στομα μου (στο πληκτρολογιο μου για την ακριβεια) πινει θαλασσα, οποτε θα πω το μικροτερο κακο. Λουντζης 15 ποντοι 4/5 τριποντα

• Create New...