Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουαρίου 2022 (edited) Είχα γράψει προχθές ότι το ματς με την παρέα του Μίσιτς και του Λάρκιν είναι κομβικό και εν πολλοίς θα ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι...Οι πιο πολλοί ήταν απαισιόδοξοι ίσως δικαιολογημένα και μάλιστα πριν γίνει γνωστό ότι θα λείψει ο Γουόκαπ .... Είπα επίσης ότι στο βάθος του τούνελ βλέπω περισσότερο F4 παρά απλώς μια παρουσία στα play off... Τώρα μετά τα ματς στη Μαδρίτη και το χθεσινό ποιος αμφισβητεί ότι δεν μπορείς να τους κοιτάξεις όλους στα μάτια; Η νίκη επί της φορμαρισμένης και πλήρης Εφές, επιβεβαίωσε αυτό που ψιθυρίζεται σε όλη την Ευρώπη ότι ο Ολυμπιακός γύρισε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ... Δεν θα επεκταθώ τόσο στην ανάλυση του χθεσινοβραδυνού σούπερ ματς καθώς όλοι υπερέβαλαν εαυτό απέναντι σε μια Εφές που έχει επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις... Φέτος έχω ασκήσει κριτική όταν σε κάποια ματς αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα έχει τις βάσεις και την ποιότητα να κοιτάξει ψηλά, παρόλες τις ελλείψεις στο 5 και στο 3... Δεν ξέρω αν αληθεύει ότι κοιτάμε πεντάρι αλλά με μια προσθήκη ίσως να μιλούσαμε για χρονιά για μεγάλα πράγματα... Χρειάζεται όμως υπομονή , σκληρή δουλειά και να κοιτάμε ένα ένα όλα τα παιχνίδια...Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό... Επόμενη "πίστα" εναντίον της Αρμάνι και νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη... ούτε καλύτεροι είναι από την Εφές ούτε καίγονται όπως οι Τούρκοι... Το Μάρτιο καλά να είμαστε να παρακολουθήσουμε το μαραθώνιο που μας περιμένει αλλά πιστεύω η κατάληξη θα είναι θετική... Υ.γ. Μου αρέσει που οι περισσότεροι αναλυτές της Ελληνικής δημοσιογραφίας αναρωτήθηκαν σε σημείο ειρωνίας γιατί στην κανονική διάρκεια δεν πήρε την επίθεση ο Σλούκας... Είναι σίγουρο ότι αν το έβαζε ο πολύ καλός χθες Ντόρσεϊ θα έγραφαν: "Τον Σλούκα περίμενε ο Αταμάν αλλά του την έστησε ο Μπαρτζώκας και εκτέλεσε ο Ντόρσεϊ..." Τροποποιήθηκε > 11 Φεβρουαρίου 2022 από Nikos Lepipas 2
T.W.Is.M. Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 11 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Nikos Lepipas said: Υ.γ. Μου αρέσει που οι περισσότεροι αναλυτές της Ελληνικής δημοσιογραφίας αναρωτήθηκαν σε σημείο ειρωνίας γιατί στην κανονική διάρκεια δεν πήρε την επίθεση ο Σλούκας... Είναι σίγουρο ότι αν το έβαζε ο πολύ καλός χθες Ντόρσεϊ θα έγραφαν: "Τον Σλούκα περίμενε ο Αταμάν αλλά του την έστησε ο Μπαρτζώκας και εκτέλεσε ο Ντόρσεϊ..." Στην παράταση ο μόνος που είχε δυνάμεις να πάρει σουτ στην επίθεση ήταν ο Ντόρσεϊ. Ο Βεζένκοφ ήταν εξαντλημένος, ο Σλούκας χρειαζόταν ανάσες από το ΜακΚίσικ στο κατέβασμα. Η τελευταία επίθεση είναι ξεχωριστή ιστορία, αλλά νομίζω πως καλώς πήρε το σουτ ο Ντόρσεϊ, κι ας μην μπήκε. 4
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου 2022 Admins Δημοσιεύτηκε 12 Φεβρουαρίου 2022 @Nikos Lepipasτο αν θα πάμε για φ4 είναι εξαιρετικά νωρίς να το πεις πάντως και παρόλο που συμφωνώ ότι η ομάδα έχοντας νικήσει έτσι όπως νίκησε, άνοιξε το δρόμο για μεγάλα πράγματα, δεν μπορώ να βάλω το χέρι νου στη φωτιά ούτε για τη Μπαρτσελονα. Το ερώτημα που με απασχολούσε πριν το ματς ήταν «τελείωσε η κρίση ή η νίκη στη βιτορια ήταν απλά μια εξαίρεση;» Τώρα που ξέρω την απάντηση δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο καλύτεροι όσο οι πρώτες 3 ομαδες της βαθμολογίας. Σε σειρά αγώνων με Ρεάλ ή Μπαρτσελονα και με μειονέκτημα, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Παρόλο που θεωρώ σχεδόν βέβαιο το θα μπούμε οκτάδα, πιστεύω ότι πρέπει να αποφύγουμε τις θέσεις 7-8 παση θυσία. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι μια θέση ανάμεσα στην 4η και στην 6η. 2 1
Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2022 On 12/2/2022 at 10:38 ΠΜ, Geo Poulidis said: @Nikos Lepipasτο αν θα πάμε για φ4 είναι εξαιρετικά νωρίς να το πεις πάντως και παρόλο που συμφωνώ ότι η ομάδα έχοντας νικήσει έτσι όπως νίκησε, άνοιξε το δρόμο για μεγάλα πράγματα, δεν μπορώ να βάλω το χέρι νου στη φωτιά ούτε για τη Μπαρτσελονα. Το ερώτημα που με απασχολούσε πριν το ματς ήταν «τελείωσε η κρίση ή η νίκη στη βιτορια ήταν απλά μια εξαίρεση;» Τώρα που ξέρω την απάντηση δεν θεωρώ ότι είμαστε τόσο καλύτεροι όσο οι πρώτες 3 ομαδες της βαθμολογίας. Σε σειρά αγώνων με Ρεάλ ή Μπαρτσελονα και με μειονέκτημα, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Παρόλο που θεωρώ σχεδόν βέβαιο το θα μπούμε οκτάδα, πιστεύω ότι πρέπει να αποφύγουμε τις θέσεις 7-8 παση θυσία. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι μια θέση ανάμεσα στην 4η και στην 6η. Πιστεύω ότι αυτό που κυνηγά η ομάδα αν όλα πάνε καλά είναι ιδανικά η τέταρτη θέση(κάτι που θα είναι όντως υπέρβαση)και αν αυτό δεν είναι εφικτό μία εκ των 5-6, ώστε να αποφύγει τους 2 Ισπανούς... Εννοείται βέβαια ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.... όσο όμως δεν είναι σίγουρο για μας άλλο τόσο δεν είναι και για τους άλλους... 3
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 14 Φεβρουαρίου 2022 Τέταρτος ο Θρύλος,πέμπτη η Ζενίτ του βαψομαλλια Πασκουάλ και η πουτσα θα πάει σύννεφο...Για να μην ξεχνιέται και ο Μάνος Παπαδόπουλος.... 2
Recommended Posts