Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Τι σου έλειπε ρε Τάιλερ από εμάς; Ρόλος; Ήσουν και θα ήσουν βασικός. Είχες το ελεύθερο για τρέλες. Ομάδα να ξυνηγάει τίτλους; Ελλάδα κάνουμε πλάκα τώρα ενώ και στην Ευρώπη χτυπάς μέχρι και Ευρωπαικό με αντικειμενικές ελπίδες σε μας από φέτος. Φενέρ του χρόνου και αν. Τι μένει; Τα λεφτά. Θα σε κάκιζα αλλά δεν είχες κρυφτεί ποτέ σου. Αν μου μένει ένα αχ είναι πόσα να ήταν η διαφορά ρε αδελφέ. Τα ποσά που άκουγα ήταν καλά. Όπως και να έχει για τον ίδιο λόγο έριξες άκυρο και στον παο που λεγόταν για καλό μπάσιμο μπας και. Εξάλλου με τις τελευταίες πληροφορίες χάνουν μέχρι και τον Παπαγιάννη του χρόνου ενώ με Μήτογλου ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα μπορεί να παίξει του χρόνου ακόμα. Θα παρακαλάν τον Ιωάννη να επιστρέψει. Εκεί κατάντησαν. Και για Καλάθη γράφτηκε αλλά δεν πιστεύω ότι θα τον αφήσει ο Ιτούδης.

υ/γ για να είμαστε δίκαιοι στην Φενέρ πιστεύω του έδειξαν ότι τον θέλαν πολύ όλο το καιρό ενώ εμείς λένε ότι τον θέλαμε αλλά δεν καιγομασταν. Μετράνε αυτά.

υ/γ2 θα έχει ενδιαφέρον η συνεργασία του με γουιλμπεκιν.

dorsey.jpg
WWW.SPORT24.GR

Προς Κωνσταντινούπολη οδεύει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Μέχρι την Τετάρτη στις 19:00 πρέπει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τροποποιήθηκε > από krakatheboy
Δημοσιεύτηκε
dorsey.jpg
WWW.SPORT24.GR

Προς Κωνσταντινούπολη οδεύει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς οι εκπρόσωποί του βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Φενέρμπαχτσε για συμβόλαιο...

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Για τον Τάιλερ μαθαίνω έγινε μια κουβέντα για κλειστό 2ετές αλλά χωρίς NBA OUT για το πρώτο χρόνο και με σημαντικά μειωμένες αποδοχές σε σχέση με ότι δίναμε το καλοκαίρι. Ο ίδιος ήθελε παραπάνω λεφτά και nba out από την πρώτη χρονιά. Καλή τύχη στους Τούρκους, να καταλάβει στην πράξη πως ότι έζησε στον Ολυμπιακό ήταν η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Κατά τα άλλα μια χαρά φυσικά χωρούσε στο ρόστερ μας, αλλά με τους όρους μας αυτή την φορά, όχι τους δικούς του

• Μου αρέσει 2

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, George Demertzis έγραψε:

Τον ήθελα...

Καλά τον ήθελες επειδή δεν αποδίδει με συνέπεια ο Κάνααν. Αλλά δεν γίνεται να έρθει με NBA out από την πρώτη χρονιά και ειδικά τώρα όπως είναι η ομάδα. Θα μπερδέψει ρόλους, καταστάσεις. Στην Φενέρ που έχει τρομερά θέματα μια χαρά κολλάει

• Μου αρέσει 2

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ειλικρινά στην ερώτηση "χωράει στο ρόστερ", αυτή τη στιγμή η απάντηση είναι όχι. Για δύο λόγους: ο πρώτος και βασικότερος, διότι δεν θα έπαιρνε το χρόνο που νομίζει, δεδομένης της εκπληκτικής μας φόρμας και απόδοσης. Θα έπαιζε ίσως 10 λεπτά ίσως και λιγότεροστην αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (γκρίνια, βεβιασμένα σουτ, αποδυτήρια κλ). Κατά δεύτερο λόγο, δεν χωράει γιατί η χρονιά του φέτος είναι καταστροφική αγωνιστικά. Το να φας πόρτα στη G-League είναι ηχηρό χαστούκι για κάποιον που μιλάει συνέχεια για ΝΒΑ άουτ παραμέτρους στα συμβόλαια που διαπραγματεύεται. Και δεν λέω ότι δεν έκανε καλά που κυνήγησε το όνειρό του, μια χαρά έκανε, απλά δεν του έχει βγει ως τώρα. Όταν λοιπόν κάποιος επιστρέφει στην Ευρώπη με την ουρά μέσα στα σκέλια, μάλλον θα κάνει τα πάντα για να φτιάξει την στατιστική του, ειδικά αν συνεχίζει να έχει βλέψεις για ΝΒΑ. Δηλαδή θα κοιτάξει πιο πολύ την πάρτη του παρά την ομάδα. 

Εν κατακλείδι, κατά την άποψή μου πρέπει να είσαι πραγματικά σε απελπισία για να τον πάρεις τώρα, και η Φενέρ ή η Εφές, είναι σε αυτήν την κατάσταση. Το ίδιο συνέβη και με Μπέικον τον Οκτώβριο και είδατε τι έγινε, τα βαζέλια έχουν τώρα τον πρώτο σκόρερ στην ΕΛ αλλά παίζουν χειρότερα και νικάνε ακόμα λιγότερο. Το ότι ο Ντόρσει είναι Έλληνας αυτή τη στιγμή δεν προθέτει κάτι στην ομάδα γιατί δεν έχουμε θέμα με τους ξένους. Για το μέλλον, θα ήταν σίγουρα μια καλή επιλογή στην αρχή της σεζόν, αλλά έτσι είναι η ζωή, υπάρχουν και τρένα που δεν ξαναπερνάνε και οι ευκαιρίες που του δώσαμε ήταν 2 και μάλιστα εξαιρετικές.

Ο Μπαρτζώκας δεν θα πειράξει τίποτα στο μπασκετικό θαύμα που δημιούργησε παρά μόνο αν υπάρξουν τραυματισμοί.  

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Η αλήθεια είναι ότι τον θέλαμε και πολύ μάλιστα, αλλά το Δεκέμβριο. Τώρα δεν είναι την ίδια διαπραγματευτική δύναμη όπως πριν 3 μήνες ή το καλοκαίρι, αφού έφαγε πόρτα και από το ΝΒΑ και από την αναπτυξιακή. 
Πολύ καλά έκανε και έφυγε το καλοκαίρι, όταν είσαι 25 και έχεις όνειρα, τα κυνηγάς με κάθε τρόπο, και αυτό έκανε. Δεν του βγήκε ως τώρα, αλλά έτσι είναι  αυτά, συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας. 
Στη Φενέρ πάει για να κουβαλάει τα νερά του Γουίλμπεκιν, ξεκάθαρα. Θα ζοριστεί αλλά τουλάχιστον θα έχει μια ευκαιρία με τα λεφτά που θέλει. Θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα από πέρσι για να εδραιωθεί ξανά.   

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Τελικά τα ένσημα για την σύνταξη από το NBA τα πήρε ή του λείπουν και άλλα;

• Χαχαχαχα 3
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ότι λέει ο Τζώρτζ. Συν του ότι έχει παίξει σε εμάς και ξέρει, δε θα έχει τις ελευθερίες να που θέλει για iso, ατομικές ενέργειες κλπ αυτός έτσι θέλει να παίζει. Και χαλί στρωμένο στο NBA να τον φωνάξει ακόμα και γι αναπληρωματικό στη G-league. Μια χαρά απομακρυνθηκαμε αν είναι να κάνουμε ένα πράγμα  είναι αυτό που δεν κάναμε στο παρελθόν: να κρατάμε καλούς ξένους (Αμερικανός είναι ας μη γελιομαστε). Απαραίτητη προϋπόθεση για να το κάνουμε αυτό είναι να έχουμε παίχτες που θέλουν να μείνουν.

• Σε ευχαριστώ 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Μην ανοίγετε 2 θέματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Ενώθηκαν

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε

οι Αφοί, για να φέρουν τον Σλου, του έδωσαν ό,τι ήθελε.
Οι Αφοί, όταν έμεινε ελεύθερος ο Καλάθης, κι ενώ είχε κλείσει η περιφέρειά μας, του έδωσαν ό,τι ήθελε.
Πιστεύω (αλλά και το έχω διαβάσει από δημοσιογράφους) ότι και στον Tyler οι αφοί, ΘΑ έδιναν ό,τι ήθελε από άποψης συμβολαίου. Αλλά δεν ήταν το timing κατάλληλο. Είναι πολύ αργά στη σεζόν για τον Μπαρτζώκα, χωρίς τραυματισμούς (φτου φτου φτου) και στην 1η θέση, καβάλα στο άλογο.

Όταν, φέτος, έφυγε πρώτη φορά από τη G-League, pίστευα ότι θα τον κλείναμε. τώρα δεν είχα καμία τέτοια πεποίθηση.

->1 πολλά λεφτά πάντως, νομίζω ο ατζέντης του γλέντησε Εφές & Fener, τους έβαλε σε κόντρα με κερδισμένο τον παίκτη

-> 2 έτσι για την ιστορία, τα στατιστικά του Ty στην Εuroleague:
*πρώτα με Μακάμπι, σε συνύπαρξη με Wilbekin

2019-20 19min - 9.9points

2020-21 22min-11.2points

*και σε εμάς πέρυσι 2021-22 24min - 12.8points

->3 όταν πρόκειτα για παίκτη Α επιπέδου με ελληνικό διαβατήριο, είναι αλλιώς τα πράγματα παιδιά. Κακά τα ψέμματα.

->4 Να δείτε, το καλοκαίρι θα γίνει χαμούλης με Μήτρου-Λονγκ. Με την υπογραφή Dorsey στην Τουρκία, ο Naz (ειδικά ο ατζέντης του) τρίβει τα χέρια του.

• Μου αρέσει 2

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

@Nico7 Δεν νομίζω ότι συγκρίνεται ο Ντόρσει με Σλούκα και Καλάθη Νικ. Οι 2 τελευταίοι έχουν αυτήν την ... χρυσόσκονη που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Να έχουν μια διαφορά από τους υπόλοιπους που δεν εξηγείται απλά με τα νούμερα και τις στατιστικές. Έχουν από την αυτήν την μαγική σκόνη που είχαν και οι Σπανούλης - 3Δ που τους έκανε μεγάλους παίκτες. Έχουν αυτήν την μαεστρία και την πάσα που κάνουν καλύτερη όλη την ομάδα. Ο Τάιλερ δεν πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ σουπερ σταρ. Ένα πολύ καλός σκόρερ είναι που μπορεί να προσφέρει πολλά αλλά για να πετύχει η ομάδα σου χρειάζεται τον παίκτη μαέστρο. Συμφωνώ ότι θα γινόταν χαμός με Ναζ ΑΝ είχαμε ανάγκη. Ο λόγος που δεν τα έσπρωξαν γερά για Τάιλερ ξανά τώρα είναι επειδή είμαστε ακόμη ασφαλείς. Σλούκας και Παπανίκ έχουν 2-3 καλά χρόνια ακόμα μποροστά τους και 5-6 συνολικά μέχρι να μην μπορούν να ρποσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα. Ο Λάρι έχει εξελιχθεί σε μονάδα που στέκεται και στην Ευρώπη και φυσικά ο Σάσα που εκεί είναι που πρέπει να γίνεται το all in. Μόνο αν χάσει εκείνον αρχίζεις και σκέφτεσαι λοιπές υπερβάσεις. Θεωρώ θα καταλήξει στον παο γιατί απλά τον χρειάζονται αργά ή γρήγορα. Και γενικά δεν ξέρει ποιος και πότε θα ξεπεταχτεί. Ήδη ο Ρογκαβόπουλος αφήνει πολλές υποσχέσεις και θα μπορούσε να είναι μελλντικός Παπανικολάου.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε
15 ώρες πριν, Nico7 έγραψε:

οι Αφοί, για να φέρουν τον Σλου, του έδωσαν ό,τι ήθελε.
Οι Αφοί, όταν έμεινε ελεύθερος ο Καλάθης, κι ενώ είχε κλείσει η περιφέρειά μας, του έδωσαν ό,τι ήθελε.
Πιστεύω (αλλά και το έχω διαβάσει από δημοσιογράφους) ότι και στον Tyler οι αφοί, ΘΑ έδιναν ό,τι ήθελε από άποψης συμβολαίου. Αλλά δεν ήταν το timing κατάλληλο. Είναι πολύ αργά στη σεζόν για τον Μπαρτζώκα, χωρίς τραυματισμούς (φτου φτου φτου) και στην 1η θέση, καβάλα στο άλογο.

Όταν, φέτος, έφυγε πρώτη φορά από τη G-League, pίστευα ότι θα τον κλείναμε. τώρα δεν είχα καμία τέτοια πεποίθηση.

->1 πολλά λεφτά πάντως, νομίζω ο ατζέντης του γλέντησε Εφές & Fener, τους έβαλε σε κόντρα με κερδισμένο τον παίκτη

-> 2 έτσι για την ιστορία, τα στατιστικά του Ty στην Εuroleague:
*πρώτα με Μακάμπι, σε συνύπαρξη με Wilbekin

2019-20 19min - 9.9points

2020-21 22min-11.2points

*και σε εμάς πέρυσι 2021-22 24min - 12.8points

->3 όταν πρόκειτα για παίκτη Α επιπέδου με ελληνικό διαβατήριο, είναι αλλιώς τα πράγματα παιδιά. Κακά τα ψέμματα.

->4 Να δείτε, το καλοκαίρι θα γίνει χαμούλης με Μήτρου-Λονγκ. Με την υπογραφή Dorsey στην Τουρκία, ο Naz (ειδικά ο ατζέντης του) τρίβει τα χέρια του.

Διαφωνώ μόνο στο ότι είναι τόσο σημαντικό το ελληνικό διαβατήριο. Στην τελική για τον ανταγωνισμό στην Ελλάδα, αρκεί να μην πάει στο βάζελο. Καλό θα ήταν να τον είχαμε πάρει το Δεκεμβριο αλλά από ό,τι φαίνεται,μας έχει και λιγάκι γραμμένους.

• Create New...