Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω γράψει μεγάλη αποχή φέτος απο το φορουμ. Το ξεχνάω πολλές φορές η αλήθεια ειναι και μετα λέω άστο δεν γράφω. 

γιαυτο τωρα τα γράφω ζεστά ζεστά. Αμέσως μετα την επιστροφή απο το σεφ. 

ο Μπαρτζωκας έχει φτιάξει ομάδα που ευχαριστιέσαι να την βλέπεις να παιζει ακόμα και στο άσχημο βραδυ της. Σπάνια θα βιάσει την μπασκετική λογική. Δεν θα κερδίζεις συνέχεια ειναι δεδομένο και φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Οπως ήσουν φορμαρισμένος τωρα περνάς περίοδο ντεφορμαρισματος έτσι πανε αυτα. 

ομως ακόμα και σε αυτή την περίεργη περίοδο που χρειάστηκες buzzer για να κερδίσεις τον κολοσσό, βλέπεις την ομάδα να παίζει σωστά. Μπορεί να μην μπουν τα σουτ, μπορεί να μην βγει σωστά το σύστημα και να πάει σε λάθος σημείο η μπαλα. Αλλα ολα στο πλαίσιο του λογικού. 

σημερα είμασταν σε τοσο low performance mode που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως πήγαμε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Λογικά και κανεις απο την μπαρτσελονα δεν μπορούσε να καταλάβει πως έγινε αυτο. Η λογική ειναι «οκ δεν μπαίνουν ; Ε θα ματώσετε να τα βάλετε και εσείς». Και αυτή ειναι η ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ προσέγγιση. Γιατί το μπροστά ειναι θέμα φόρμας… αλλα το πίσω ειναι θέμα διάθεσης. Και αυτή δεν πρεπει να κόβει ΠΟΤΕ. (Γιατί θα πάρει ταιμ ο σκακιστής και θα σπάσει πινακακι) 

ΥΓ1 μετα την ήττα της Ρεάλ δεν μπορώ να δω με ποιον τροπο θα χάσεις την πρωτιά. Τωρα θα σου τυχει ο αταμαν ; Μπορεί ! Για μένα όπου και να τελειώσεις και οποιος και να σου τυχει μου ειναι αδιάφορο. Ολυμπιακός εισαι ! Δεν φοβάσαι κανέναν 

ΥΓ2 μωρή μπασκετική απάτη των πάγκων. Υποτίθεται ότι την συγκεκριμένη ομάδα την αγαπάς κιόλας. Αν δεν παραιτηθεις και σήμερα που δεν κέρδισες με διαιτησία που σου έδωσε την ευκαιρία να βάλεις τουλαχιστον 10 πόντους τοτε δεν εχω τι να πω. ΣΑΥΡΑΣ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 

21C98814-43F9-4694-B765-926C8A870A3A.jpeg

• Μου αρέσει 2
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Ναι αλλά μην το ξεχνάς, θέλουμε να σε διαβάζουμε :P

• Το λάτρεψα! 1

• Create New...