Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague RS28] vs Bayern Munich - Θα νικήσουμε;

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

12 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS28] vs Bayern Munich (09/03, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

vs-Bayern-big.jpg.9443a1b26a15bd90e33cef

Εν μέσω αγωνιστικής κάμψης και κοινωνικού αναβρασμού ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μπαρτσελόνα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να κρατηθεί εκεί πρέπει να νικήσει και τη Μπάγερν την οποία φιλοξενεί την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ. Η γερμανική ομάδα δεν έχει τη σεζόν που θα ήθελε απόρροια των τραυματισμών κρίσιμων παιχτών σε μεγάλο βαθμό αλλά έχει αποδειχθεί σκληρό καρύδι απέναντι σε όποιον την υποτιμά. Έχουμε πλεονέκτημα βάσει ομάδας και κόσμου αλλά δε διανύουμε την πιο σταθερή μας περίοδο αγωνιστικά: το αποτέλεσμα θα το πάρουμε εμφανίζοντας με συνέπεια στο παρκέ τα χαρακτηριστικά που μας έχουν εδραιώσει στην πρώτη θέση.

Ξεκίνησε νέος διαγωνισμός με έπαθλο τη φανέλα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Με σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, σημαντικότερου παίχτη και στατιστικής το νικήτριο μέλος παίρνει bonus πόντων το οποίο εξαργυρώνεται στην κλήρωση για τη φανέλα. Χρειάζεται μόνο μία στατιστική ανα κατηγορία και λαμβάνονται υπόψιν μόνο οι στατιστικές του MVP. 

@Μέλη

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος

Καλημέρα σε όλους, Σακίλ με 17 θα πω! Ύπουλο ματς, ελπίζω να έχουμε αποθέματα ενέργειας αλλιώς ο εθνικός σταρ θα μας γλεντήσει!

Να πω εδώ πως καλά κάνει και το αναφέρει ο Νίκος για το διαγωνισμό, αλλά επίσημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Αλλάζουμε όλο το σύστημα των πόντων μας, οπότε ναι θα κερδίσετε πόντους αν επιλέξετε σωστά αλλά ακόμα δεν έχω ενεργοποιήσει να μπορείτε να κερδίζετε καθημερινά, θέλει κάποιες μεταφράσεις και δουλειά ακόμα. Λογικά από τον επόμενο αγώνα

• Μου αρέσει 2

Θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά θα έχουν δυνάμεις και για αυτό το παιχνίδι.Λαρεντζακης 12 πόντους και 4 ριμπάουντ 

σασα 21... πήρε ανάσες κ θα βρει κ περισσότερους χώρους! 

Μας φοβάμαι λίγο σαν ομάδα αλλά δεν μπορώ να μην περιμένω την νίκη. Ο Σάσα έχει τραβήξει πολύ κουπί. Ακόμα και με την Κολοσσό έπρεπε να παίξει πολύ και να τα δώσει όλα. Αυτό φάνηκε στην Μπάρτσα άσχετα αν έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα. Ο Σλούκας δείχνει αρκετά ντεφορμέ. Θα πάω με Φάλ αύριο που έκανε επίσης πολύ μέτριο παιχνίδι με Μπάρτσα. 12 πόντοι, 7 ριμπάουντ.

Παιχνίδι που κρύβει παγίδες, πρέπει να ξεμπουκωσει ο Σλούκας ειδικά με κακό Κανααν. Σλούκας 13 πόντους και 8 ασίστ 

• Μου αρέσει 1

Άνετη νίκη σήμερα με εύστοχο Canaan 18 πόντοι και τρομερή αμυνα. 

• Create New...