Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS29] @ Zalgiris (16/03, 20:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο Ολυμπιακός κάνοντας το απόλυτο των νικών την προηγούμενη εβδομάδα υπερασπίστηκε την έδρα του και παρέμεινε εδραιωμένος στην κορυφή της βαθμολογίας. Επόμενος αγώνας στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις την Πέμπτη το βράδυ σε ένα μάτς που αναμένεται να είναι αίμα και άμμος. Η Ζαλγκίρις ναι μεν έκανε δύο νίκες στην εβδομάδα διπλής αγωνιστικής ωστόσο είναι στην ένατη θέση ως απόρροια των τραυματισμών και της κούρασης που επέφερε η υπερπροσπάθεια του Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου και ''καίγεται'' να ξαναμπεί στις θέσεις των play offs. Εμείς από την άλλη προβληματίσαμε τον προπονητή μας με την εμφάνιση απέναντι στον Προμηθέα, έχουμε στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα και ανεξαρτήτως θετικών αποτελεσμάτων είναι εμφανές ότι δεν παίζουμε όπως παίζουμε ένα μήνα πριν. Βάσει βαθμολογικής κατάταξης το ματς ενδέχεται να είναι ένα preview μίας πιθανής διασταύρωσης στα play offs, πράγμα απευκτέο καθώς δεν υπάρχει ομάδα με μεγαλύτερο κίνητρο αυτή τη στιγμή και ελάχιστες ομάδες μπορούν να κοντράρουν την ένταση των Λιθουανών στο παρκέ.

Όπως είπε και ο @lancelot σε ξεχωριστό ποστ άλλαξε το σύστημα των πόντων, περισσότερα θα βρείτε στις ανακοινώσεις. Τον Απρίλιο θα γίνει η κλήρωση της φανέλας του Γιαννούλη Λαρεντζάκη και το κάθε μέλος μπορεί να συλλέξει πόντους συμμετέχοντας στις ψηφοφορίες μας. Περιμένουμε τις σκέψεις του καθενός για αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική, χρειαζόμαστε μόνο μία ψήφο σε κάθε κατηγορία. Καλή επιτυχία!

@Μέλη

• Μου αρέσει 1
  • Απαντήσεις 21
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε

Δύσκολο και επικίνδυνο ματς. Αν το πάρουμε κλειδώνουμε μία από τις 2 πρώτες θέσεις. Σάσα 19π.

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Μεγάλη δυσκολία, ειδικά αν λείπει και ο Σλούκας. Κάνααν με 19 πόντους

Δημοσιεύτηκε

Χωρίς Σλούκα σημαίνει περισσότερο χρόνο τα υπόλοιπα γκαρντ. ΜακΚισικ με 17 πόντους !

• Μου αρέσει 1

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@Κίμωνας 7 @Dinos _7 @Dimitris Mantzoros @nickant32  - Ψηφίσατε μεν αλλά δεν αφήσατε σχόλιο με τον MVP. Θυμηθείτε να το κάνετε αφού μόνο τα σχόλια δίνουν πόντους στις ψηφοφορίες + το νόημα είναι να αφήσετε το σχόλιο σας!

• Μου αρέσει 1

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Ήττα με μικρό σκορ αλλά το κίνητρο που έχει η Ζαλγκίρις θα υπερκεράσει το δικό μας. Ψεύτης να βγω και να γράψω μια αναλυσάρα μετά το ματς για τους 25 πόντους και τις 10 ασίστ του Κανααν 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

@Σπύρος Μιχαλόπουλος & @Κίμωνας 7 - Ψηφίσατε μεν αλλά δεν αφήσατε σχόλιο με τον MVP. Θυμηθείτε να το κάνετε αφού μόνο τα σχόλια δίνουν πόντους στις ψηφοφορίες + το νόημα είναι να αφήσετε το σχόλιο σας!

Wallkup με double double πόντους και ασίστ.....

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

@StamosK το ίδιο με τους παραπάνω, δεν έχεις αφήσει σχόλιο, @Giannis Bougiouris το ίδιο - Κάντε το σωστά παίδες, δεν ζητάμε τίποτα πολύπλοκο!

Δημοσιεύτηκε

Τέτοια ματς φοβάμαι περισσότερο, αν παίξουμε όπως με Προμηθέα θα έχουμε πρόβλημα. Η Ζαλγκίρις περίεργη ομάδα φέτος, αλλά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Φαλ 15 πόντους 12 ριμπάουντ

Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω θα κερδίσουμε με μικρή διαφορά,κάτω από 10 πόντους. Κάνααν 16 Φάλ 12 . 

Δημοσιεύτηκε

Μενουν 6 αγωνιστικες

Πιστευω θα παρουμε ολα τα εντος , κ θα χασουμε απο Ζαλγκιρις με ντερπυ , θα χασουμε απο Παρτιζαν κ θα το δωσουμε στον Ερυθρο αν κ εφοσον μπορουν να μπουν 8αδα

• Create New...