Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλέι οφ Σούπερ λίγκας ⚽️

Recommended Posts

Στους 3 πρώτους αγώνες κρίνονται σε δον όλα! Αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει τα δυο εύκολα κ με ΠΑΟΚ εντός, θεωρώ πως η κουλά θα είναι ήδη πίσω μας 2 η και 3 βαθμούς. Ως γνωστόν το dna σου σε καθορίζει σε αυτή την ζωή, η ΑΕΚ δεν έχει τέτοιο πρωταθλητισμού κ δεν έχουν κ οι παίχτες της, όποτε αν έρθει ήττα με βαζελο Κυριακή ξεκινάει λαϊκό δικαστήριο κ εσωστρέφεια που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και για έξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ αλλά και για το κύπελλο. Δεν έχει καμία τακτική τροποποίηση ο αλμειδα βάση εξέλιξης αγώνα, πάει βουρβστον πατσά και αυτό αν το χειριστεί έξυπνα ο αντίπαλος μπορεί να τον σκοτώσει με τις αργόκουνες που είχε για στόπερ. Επίσης είναι οι πιο βάλανε οι οπαδοί, βγάζουν γλώσσα χωρίς λόγο και υψώνουν μέχρι εκεί που δεν φτάνουν. Ο ΠΑΟ απ την άλλη αν νικήσει ναι μεν μένει μακρια αλλά τους τελειώνει, όποτε με διπλο εμείς λεωφορείο (ναι θες κ δεύτερο αποτέλεσμα υπέρβαση μετά από τόσες μαλακιες) τον πας σε απόσταση βολής. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα μας κάνει καλό να το πάρουμε κ φέτος, αλλά δεν νοείται να μην έχουμε δεύτερη θέση για Τσάμπιονς λιγκ. Ο μιτσελ δεν θα σου αναπτύξει το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως ένας μπιελσα αλλά δεν είναι άσχετος, τακτικά ξέρει τι να κάνει κι αν έχει καλούς παίχτες ξέρει να τους διαχειριστεί, φάνηκε και ατην πρώτη θητεία του που έγιναν τα μεγαλύτερα αποτελέσματα της ιστορίας μας! Ο τρόπος που μιλάει στον διαιτητή μ Ε χέρι τσέπη κ μιλώντας ιταλικά είναι στυλ κι αυτό δεν το έχει ο καθένας. Το αναφέρω γιατί λογικά θα φύγει αλλά αν το πάρει θα του δωθεί δεύτερη σεζόν κ καλό είναι να μην τον μειώνουμε ενώ έστρωσε κ παλεύει μΕ σύνολο αλλωνων και χρόνιο πρόβλημα ανάπτυξης.

• Μου αρέσει 1

Εγώ πιστεύω ότι τη χειρότερη ομάδα από τους 4 την έχει ο Παναθηναϊκός και θα φανεί αυτό τώρα που θα παίξει μαζεμένα ντέρμπι. Εμείς τον πατήσαμε μέσα έξω και δεν πήραμε τα ματς εξαιτίας διαιτησίας (Λεωφόρο) και αστοχίας (Καραϊσκάκη). Ο Παοκ τους ξεφτιλισε μέσα έξω και η Κούλα τους πήρε άνετα στη Τζάμπασοφια και έχασε με 2 πέναλτι εκτός όταν ακόμα πατούσε καλά ο βαζελος. Πλέον έχει ξεφουσκώσει. Βασικότερο αντίπαλο για την κούπα θεωρώ την Αεκ και για την δεύτερη θέση τους Βου.....

• Create New...