Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague RS30] @ Partizan Belgrade - Θα νικήσουμε;

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

22 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS30] @ Partizan Belgrade (24/03, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins

Ο Ολυμπιακός πήρε νίκη χαρακτήρα στο Κάουνας και πλεον σειρά έχει ένας ακόμα δύσκολος εκτός έδρας αγώνας, αυτός απέναντι στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι την Παρασκευή. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς σόκαρε την Εφες σκοράροντας 97 πόντους στην Κωνσταντινούπολη την προηγούμενη αγωνιστική, έχει την πιο παραγωγική επίθεση της διοργάνωσης και έχει ξεκάθαρα κερδίσει της εντυπώσεις προερχόμενη από το Eurocup την τελευταία σεζόν. Το ματς είναι πιθανό preview play off σειράς αφού η Παρτιζάν είναι μεν έκτη αλλά έχει να αντιμετωπίσει τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Περιμένουμε τις προβλέψεις του καθενός για αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Το μέλος που θα προβλέψει σωστά κερδίζει επιπλέον 25 συμμετοχές που θα μπορέσει να εξαργυρώσει στην κλήρωση για τη φανέλα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Υπενθυμίζω για τα νέα μέλη μόνο μία ψήφος ανα κατηγορία με συγκεκριμένο αριθμό - π.χ. double-double 14 πόντοι 10 rebounds. Καλή επιτυχία :basketball-tactics:

@Μέλη

• Μου αρέσει 1

• Απαντήσεις 22
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Νίκη μόνο και μόνο για την αντιπάθεια που κάθεται στην άλλη πλευρά του πάγκου.Λαρεντζακης 5 ριμπάουντ 

• Admins

Δύσκολο ματς, σε πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που έχει απόλυτη ανάγκη να μπει στα πλέι οφ και για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή για του χρόνου. Θα με διαψεύσει η ομαδάρα μας; Η Παρτιζάν είναι ένας από τους πολύ πιθανούς αντιπάλους μας στα πλέι οφ! Παρακολουθούμε την πιο συναρπαστική ΕΛ όλων των εποχών...

• Πρόεδρος

Δύσκολο ματς εξαιτίας του τύπου που είναι στο αντίπαλο πάγκο. Ως ομάδα είμαστε πολύ καλύτεροι και πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ. Σλούκας με 17 πόντους

Θα είναι μία δύσκολη βραδιά για την ομάδα αλλά πιστεύω στο μέταλλο που έχει χτίσει η ομάδα και θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη!

MPV Φαλ 12Πόντους 10 Ριμπάουντ

Μας έχουν μείνει 5 ματς μέχρι το φινάλε της regular season που λένε και στο χωριό μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε 1 με 2 ήττες ως το τέλος. Ε με την Παρτιζάν θα είναι η μια. Παρ όλα αυτά ο Σάσα θα βάλει 21 πόντους στην προσπάθεια αποφυγής της.

Πρέπει να βρούμε κίνητρο ισάξιο της Παρτίζαν.. Μπορούμε? Θα πάω με Μακκισικ.. 12p & 4as.. 

McKissic 13 πόντοι 

Λίγο πιο αναλυτικά για το ματς, θα πω ότι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια «καυτή» έδρα, με τρομερή κερκίδα και φυσικά έναν Ζέλικο για αντίπαλο προπονητή. 
Από την άλλη, η ομάδα μας είναι παρά πολύ δεμένη και έχοντας λίγες παραπάνω επαφές, κατάλαβα ότι πραγματικά είναι μια οικογένεια φέτος. Γι’ αυτό και αξίζει τη στήριξη μας 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Πρόεδρος
14 λεπτά πριν, stefos16 έγραψε:

McKissic 13 πόντοι 

Λίγο πιο αναλυτικά για το ματς, θα πω ότι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια «καυτή» έδρα, με τρομερή κερκίδα και φυσικά έναν Ζέλικο για αντίπαλο προπονητή. 
Από την άλλη, η ομάδα μας είναι παρά πολύ δεμένη και έχοντας λίγες παραπάνω επαφές, κατάλαβα ότι πραγματικά είναι μια οικογένεια φέτος. Γι’ αυτό και αξίζει τη στήριξη μας 

Μπράβο για την απάντηση, γενικότερα η ψηφοφορία δεν είναι απλά να γράψουμε ένα όνομα και πόντους αλλά και να πούμε την άποψη μας για τον αγώνα, όπως πχ ο @Nick αφιερώνει τόσο χρόνο για να την φτιάξει!

• Μου αρέσει 3

Θα κερδίσουμε. Μικρή διαφορά, πλέον πάμε για πρωτιά μόνο! Λαρετζακης 17π

Τροποποιήθηκε > από Κίμωνας 7

ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΜVP ΒΕΖΕΚΚΟΦ

Τροποποιήθηκε > από FOUNES7

• Admins

Πιστεύω θα κάνουμε μια ήττα ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Υποψήφια είναι τα δύο παιχνίδια στο Βλειγράδι, με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα. Νομίζω ότι απ' τα δυό, αυτό με τη Παρτιζάν είναι και το επικρατέστερο, λόγω του τεράστιου κινήτρου των αντιπάλων μας. Βρίσκονται πολύ κοντά στο να πετύχουν το στόχο τους, να μπουν στα playoff κάτι που τους δίνει 2 τεράστια bonus!
1) να μπουν στη μύτη του Ερυθρού Αστέρα, που μένει εκτός playoff
2) να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη Euroleague

Στα του ματς, προβλέπω μεγάλο παιχνίδι από Σλούκα. Νομίζω θα θέλει να δείξει πράγματα απέναντι στον Ζοτς.
13 πόντους και 6 ασίστ.

• Μου αρέσει 2

:gangs-icon: nico7

• Create New...