Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γκρουπ στο Facebook | Παραμονή σε αυτό μετά τις 1/4


lancelot

Recommended Posts

  • Πρόεδρος

24x7chat-fb-.jpg

Όπως ανέφερα και εδώ:

εδώ και λίγες μέρες ξεκινήσαμε το Fans Basketalk, στην ουσία είναι ένα Group Chat όπου αποτελείται από 5 κανάλια.

  • Τις Μπασκετικές Συζητήσεις - Μπαίνετε από Facebook ή εδώ
  • Τις Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις - Μπαίνετε από Facebook ή εδώ
  • Τους Live αγώνες - Μπαίνετε από Facebook ή εδώ
  • Τους διαγωνισμούς - Μπαίνετε από Facebook ή εδώ
  • Και περί ανέμων - Μπαίνετε από Facebook ή εδώ

Η λογική του Group Chat είναι πως όσοι συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν λογαριασμό στο Forum ενώ στο μέλλον θα πρέπει ο λογαριασμός να είναι ενεργός, δηλαδή να συμμετέχετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ώστε να διατηρήσετε την πρόσβαση σας. Σε πρώτη φάση αρκεί να υπάρχει λογαριασμός.

Στη λογική αυτή, θα γίνουν κάποιες εκκαθαρίσεις τις επόμενες μέρες μέχρι και τις 1/4 (και δεν είναι πρωταπριλιάτικο) όπου διαπιστωθεί πως ο λογαριασμός δεν υπάρχει ως εγγραφή στο Forum ή και προσοχή σε αυτό αν έχετε κάνει εγγραφή αλλά δεν έχετε απαντήσει τις ερωτήσεις που έχουμε και είναι απαραίτητες ώστε να σας εμφανίζονται όλα στο Forum (αν έχετε λογαριασμό και δεν έχετε απαντήσει τις ερωτήσεις, θα σας στείλουμε και σχετικό μήνυμα). Αν για κάποιο λόγο σας σβήσουμε ενώ έχετε λογαριασμό στο Forum, απλά στείλτε ένα μήνυμα στο Facebook ή στο info@giapantastolimani.club ώστε να σας προσθέσουμε ξανά.

Όσοι δεν θέλουν κάτι τέτοιο, παρακαλούμε αποχωρήστε μόνοι σας ώστε να μην χρειαστεί να σας διώξουμε εμείς, είναι και άχαρη διαδικασία!

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας, τα τελευταία μας Live είχαν περισσότερα από 60 άτομα που απαντούσαν ή έβλεπαν τα μηνύματα κάτι που είναι ρεκόρ για εμάς σε Live (στο Discord είχαμε φτάσει έως 20).

  • Μου αρέσει 2

Link to comment
Share on other sites

  • Πρόεδρος

@Μέλη @Admins

Καλησπέρα στα πλαίσια των αλλαγών που ανακοινώθηκαν, δυστυχώς είχαμε αρκετά μέλη που αν και έχουν κάνει εγγραφή, δεν απάντησαν ποτέ τις ερωτήσεις (αυτό συνέβη γιατί η διαδικασία αίτησης για τα νέα μέλη άλλαξε στην πορεία με την εισαγωγή των ερωτήσεων, άρα αυτά τα ήδη υπάρχοντα μέλη, δεν τις συμπλήρωσαν ποτέ). Τα μέλη αυτά χάνουν πλέον το rank ΜΕΛΟΣ με αποτέλεσμα να τρώνε demote σε ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που είναι το αρχικό μας rank όταν κάνει κάποιος εγγραφή. Όταν συμπληρώσετε εκ νέου τις ερωτήσεις, θα επαναφέρουμε το rank σας. Ως αποτέλεσμα όσοι βρεθούν σε αυτή την κατάσταση, θα βγουν και από το γκρουπ μας, αφού είναι αλληλένδετη η παραμονή στο γκρουπ με το Forum μας

  • Μου αρέσει 3

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.