Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2022 Δεν μου αρέσει να τα βάζω με παίκτες αλλά μερικές φορές δεν μπορώ... Πείτε μου τώρα δηλαδή δεν είναι ο Πίου ο βαψομαλιάς; Εκτός αν είναι συγγενείς... Η ομάδα προετοιμάζεται για τα ματς με τους Ιταλούς, στο πρωτάθλημα παίζει ίσα ίσα για το αποτέλεσμα, οι άλλοι όλοι είναι πολύ πίσω... αλλά είναι μερικοί ρε φίλε που δεν μπορώ να χωνέψω ότι παίζουν στον Ολυμπιακό. Όπως ο Ζαν Σαρλ στο μπάσκετ ένα πράγμα... 1
Ton Kouts Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 13 Φεβρουαρίου 2022 Ο Τσέρι του ποδοσφαίρου.... 1
Panoskara Δημοσιεύτηκε 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσιεύτηκε 15 Φεβρουαρίου 2022 Αυτός πρέπει να έχει ρήτρα συμμετοχών αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια επιμονή βάση της εικόνας του... 1
Nikos Lepipas Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημιουργός της αρχικής ανάρτησης Δημοσιεύτηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 On 15/2/2022 at 7:48 ΜΜ, Panoskara said: Αυτός πρέπει να έχει ρήτρα συμμετοχών αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια επιμονή βάση της εικόνας του... Ότι πιο αντιαισθητική έχω δει τελευταία...
Recommended Posts