George Demertzis Δημοσιεύτηκε 24 Μαρτίου 2023 Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 24 Μαρτίου 2023 Πάμε την κουβέντα μας ένα βήμα παρακάτω...αν θυμάμαι καλά ο πρώτος της βαθμολογίας στο final four θα παίξει με τον τέταρτο της βαθμολογίας εφόσον και οι δύο έχουν περάσει απο την πρωτη διασταύρωση. Αυτή την στιγμή 4η είναι η Μονακό και 3η η Μπάρτσα. Θεωρώ ότι μας βολεύει σαν ομάδα να παίξουμε με την Μπαρτσελόνα παρά με Μονακό. Μας ταιριάζει περισσότερο το στυλ μπάσκετ της Μπαρτσελόνας. Προσθέστε και το γεγονός ότι έχουν προπονητή τον αχωνευτο. Θέλω την γνώμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Nick Δημοσιεύτηκε 24 Μαρτίου 2023 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 24 Μαρτίου 2023 Θεωρητικά μας ταιριάζει η Μπαρτσελόνα όμως η Μονακό θα έχει πολλούς παίχτες που δεν έχουν ξαναπάει στο φάιναλ φορ και αυτό μπορεί να είναι μεγάλο βαρίδι. Να δούμε πάντως είναι πολύ νωρίς, Εμένα προσωπικά όλες αυτές οι εικόνες που διαρρέουν από τους παίχτες να παίζουν βιντεοπαιχνίδια, οι χαβαλέδες κλπ δε μου γεμίζουν το μάτι γιατί προδίδουν μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Θα πέσουμε με ομάδα που θα τα δώσει όλα να μας νικησει, η ταπεινότητα και ο κυνισμός είναι το κλειδί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admins Geo Poulidis Δημοσιεύτηκε 24 Μαρτίου 2023 Admins Μοιράσου το! Δημοσιεύτηκε 24 Μαρτίου 2023 Κατά τη γνώμη μου η Μονακό δεν θα είναι στο Φ4. Θα την πετάξει έξω όποιος τη βρει στα πλέι οφ. Πιστεύω επίσης ότι η Ρεάλ δεν θα βρεθεί στον τελικό. Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, κυρίως γιατί υπολείπονται ακόμα 4-5 ματς, αριθμός τεράστιος σε σχέση με την τελική βαθμολογία. Πάντως αν τελικά όντως πέφτουμε πάνω σε Μπάρτσα ή Μονακό, θεωρώ πιο ευκολο αντίπαλο τους Γάλλους κι αςμας κέρδισαν δυο φορές φέτος, δεν λέει κάτι αυτό, όπως δεν λέει τίποτα και το ότι κερδίσαμε 2 φορές τους Ισπανούς. Τα ματς στα Φ4 είναι εντελώς χωρίς ασφαλή προγνωστικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts