Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS32] vs Παναθηναϊκός (31/03, 21:30) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
      0
    • Όχι
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

vs-zelas-31-3-start.jpg

Ο Θρύλος νίκησε τη Βιλερμπάν στον πρώτο αγώνα της εβδομάδας διπλής αγωνιστικής και εξασφάλισε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στις μάχες των play offs. Επόμενος αγώνας με την ομάδα που αγαπάμε να μισούμε στο ΣΕΦ την Παρασκευή το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν και κατεβαίνει στον Πειραια χωρις τους Πονιτκα, Γουολτερς και Αγραβάνη. Πάλι μεγαλύτερο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον παρά το γόητρο αφού ο αιώνιος είναι σε τραγική κατάσταση, δε μας έχει νικήσει ακόμα και επειδή ισοβαθμούμε με τη Ρεάλ μία ήττα μπορεί να μας ρίξει θέση και να μας διασταυρώσει με ενδεχομένως πιο ζόρικο αντίπαλο. Κόντρα στα στοχευμένα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν ομάδα και κόσμο καλός θα ήταν ένας θρίαμβος εις βάρος τους αλλά αφενός υπάρχει και το κομμάτι της διαχείρισης πριν τη τελική ευθεία αφετέρου κι ένας εφησυχασμός μετά από τόσες νίκες σερί.

Όπως κάθε φορά περιμένουμε τις σκέψεις σας για αποτέλεσμα, σημαντικότερο παίχτη και στατιστική. Το μέλος που θα προβλέψει  σωστά θα κερδίσει επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση της φανέλας του Γιαννλούλη Λαρεντζάκη. Θέλουμε μία ψήφο για κάθε κατηγορία και συγκεκριμένο αριθμό για να λάβουμε υπόψιν την πρόβλεψη πχ double-double 12 πόντοι 10 ριμπάουντ

@Μέλη

• Μου αρέσει 3
  • Απαντήσεις 25
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοφιλείς μέρες

Δημοσιεύτηκε (edited)

George Papas time, 4/4 τρίποντα 🤪

Τροποποιήθηκε > από Oikonomou Konstantinos
  • Το λάτρεψα! 2
Δημοσιεύτηκε

αλεκος 16 ποντοι!

Δημοσιεύτηκε

Ο Σάσα έχει 2 σερί μέτρια ματς. Ώρα να επιστρέψει με 22 πόντους !!

• Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Δεν ψηφίζω ποτέ Σάσα ώστε να μην το γκαντεμιάσω, θα πω Φαλ με 19 πόντους

Δημοσιεύτηκε

Επειδή δεν βλέπω να γυρίζει ο Ησαΐας στην ώρα του για να τους πελατιάσει, θα πω απλά και όμορφα Σακ με 15 πόντους. Έχει πάρει φωτιά στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά με βάζελο ξεσπαθώνει. 

Δημοσιεύτηκε

Ο φαλ δεν μπορεί γτ θα αντιμετωπίσει το καλύτερο 5αρι στην euroleague (γελάνε και τα πεζοδρόμια). 

Ψηφίζω Γουοκαπ 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα 

Δημοσιεύτηκε

13-0 γιατι θελουμε τη νικη για την πρωτια,θελουμε τη νικη γιατι νομισαν θα κανουν σημαια τις βλακειες του Γουεμπερ,γιατι ειναι αυτοι που ειναι και πρεπει να το βουλωσουν ακομη περισσοτερο...τοσο απλα!

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Διαβαζω στα σοσιαλ απο συγαυρους κατι για σπασιματα 35αρας και τετοια και δεν μου αρεσουν καθολου. Οπως πολυ σωστα ειπε και ο κοουτς οι ζελες δεν εχουν τιποτα να χασουν περα απο την διευρυνση του σερι μας σε 13-0. Οποτε χαμηλα η μπαλα, παμε για νικη ακομη και με ενα ποντο.

Κανααν 18 ποντοι μιας και δυσκολα θα παιξει και δεν θα παρω κανεναν στον λαιμο μου

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

ωρα να πάρει ο Σασα πάλι μπροστά 20 πόντους λοιπόν και 8 ριμπαουντ 

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε
34 λεπτά πριν, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε:

Διαβαζω στα σοσιαλ απο συγαυρους κατι για σπασιματα 35αρας και τετοια και δεν μου αρεσουν καθολου. Οπως πολυ σωστα ειπε και ο κοουτς οι ζελες δεν εχουν τιποτα να χασουν περα απο την διευρυνση του σερι μας σε 13-0. Οποτε χαμηλα η μπαλα, παμε για νικη ακομη και με ενα ποντο.

Κανααν 18 ποντοι μιας και δυσκολα θα παιξει και δεν θα παρω κανεναν στον λαιμο μου

Δεδομένα για μένα όποιος ονειρεύεται πως θα έχουμε σπάσιμο 35άρας δεν έχει ιδέα από μπάσκετ. Ναι είμαστε καλύτεροι, ναι οι άλλοι είναι σκορποχώρι, αλλά παραμένει ντέρμπι. Πάντα είναι πιθανό να ξεκωλωθεί ένας από εκεί αφού το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο (πχ Τόμας) και να μην μπαίνει σε εμάς τίποτα (βλέπε τα 2 τελευταία ματς στο τρίποντο). Ναι υπάρχουν αγώνες σε αυτό το 13-0 που έληξαν εύκολα υπέρ μας αλλά να λες εξαρχής πως θα γίνει αυτό, δείχνει ασχετοσύνη!

• Μου αρέσει 1

• Create New...