Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

21 μέλη ψήφισαν

1. 1. [Euroleague RS34] vs Baskonia (13/04, 21:00) - Θα νικήσουμε; Απαραίτητα σχόλια

• Ναί
    • Όχι για το γούρι
    • Όχι

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 24
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε

Κερδιζουμε, παιζουμε playoff με Ζαλγκιρις και συνεχιζουμε

Πιασαμε τη προβλεψη στην προηγουμενη με DOUBLE/DOUBLE του Θωμά, αυτή τη φορά είναι η σειρα του SASHA 21π

Δημοσιεύτηκε (edited)

Κερδίζουμε και πάμε Ζαλγκίριο αρένα για πρόβες final-  four. Βεζένκοφ 18 πόντους κα 9 ριμπάουντ...

Τροποποιήθηκε > από Σπύρος Μιχαλόπουλος
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Νίκη και πρωτιά στην Euroleague. Αντί να ψηφίσω τον Sasha (4 τρίποντα) θα γράψω την πρόβλεψή μου για την τελική κατάταξη:

1) OlyBC
2) Barcelona
3) RM
4) Monaco
5) Maccabi
6) Fenerbahce
7) Partizan
8) Zalgiris (80%) ή Baskonia (20%)

:gangs-icon: nico7

Δημοσιεύτηκε

Πρέπει να νικήσουμε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάμε ήρεμα για Πάσχα μέχρι τα playoffs, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ουσιαστικά είναι ένας μικρός τελικός και όταν έρθει η σειρά, τους καθαρίζουμε! 

Για το γούρι θα πω σταθερά ΜακΚίσικ με 17π

• Admins
Δημοσιεύτηκε
9 ώρες πριν, Nico7 έγραψε:

Νίκη και πρωτιά στην Euroleague. Αντί να ψηφίσω τον Sasha (4 τρίποντα) θα γράψω την πρόβλεψή μου για την τελική κατάταξη:

1) OlyBC
2) Barcelona
3) RM
4) Monaco
5) Maccabi
6) Fenerbahce
7) Partizan
8) Zalgiris (80%) ή Baskonia (20%)

Όχι spoil, θα ανέβει poll γι αυτό τις επόμενες μέρες 😉

• Χαχαχαχα 2
Δημοσιεύτηκε

Βεζενκοφ 17 πόντους 

Δημοσιεύτηκε

Αν και δεν ξέρω αν προτιμώ Μπασκόνια ή Ζαλγκίρις στα πλέι οφ, νίκη με Σάσα 25 πόντους 

Δημοσιεύτηκε

Αυτο το συναισθημα: που ο βεζενκοφ εφτασε τους 23 ποντους, με διποντο στα τελευταια δευτερολεπτα και επειδη ειχε ξεμεινει στην επιθεση κ εχασε την μπαλα μεσα απο τα χερια του, εκεινη η αφανο-πινεζα που μεχρι τοτε εκανε παιχνιδι καριερας....

On 8/4/2023 at 6:42 ΜΜ, alexargy έγραψε:

σασα 21... 

• Χαχαχαχα 2
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπασκόνια και τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο της Euroleague 2022-23 γράφοντας εκπληκτικά ρεκόρ επιδόσεων. Όπως είπε και ο MVP του αγώνα με τη Μπασκόνια, κανένας δε θα τα θυμάται αν δεν περάσουμε στο Final Four. Τάδε έφη ο Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος για άλλο ένα βράδυ ήταν εκπληκτικός. Ο Σάσα και πάλι έκανε double double σκοράροντας 23 πόντους, μαζεύοντας 10 ριμπάουντ και γράφοντας συνολικά 31 στην κλίμακα αξιολόγησης PIR. Ταπεινός μέχρι τέλους, ο power forward του Θρύλου έδωσε τα εύσημα στους συμπαίχτες του και μήνυμα σκληρής προετοιμασίας για τους αγώνες απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Η επόμενη ψηφοφορία έχει ανέβει και θα είναι ανοιχτή μέχρι το επόμενο Σάββατο. Περιμένουμε τις προβλέψεις σας για τα ζευγάρια των play offs και για τις ομάδες που θα πετάξουν για Κάουνας το Μάιο. Καλό Πάσχα σε όλους!

• Μου αρέσει 1
  • Create New...