Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως ενισχύεται ο ζελας

lancelot

Recommended Posts

• Πρόεδρος

jorge_lagokotaikos_logo.jpg

Καλημέρα σε όλους, τιτίβισε ένα πουλάκι και μου είπε τα εξής (είναι διαφορετικό πουλάκι από ότι μου έδωσε τις εξελίξεις με Αταμάν, Βιλντόζα, Μιλουτίνοφ, Σφαιρόπουλο, Σάσα παλιότερα):

Ο ζελάς έχει ήδη συμφωνήσει με Vildoza, είναι κοντά σε συμφωνία ή έχει ήδη συμφωνήσει με Ataman και ακολουθούν Hezonia, Campazzo, Ιωάννα και θα κρατήσουν και τον Καλαιτζάκη Γιώργο (αυτόν που πέρασε μια νύχτα από ΝΒΑ).

Όσον αφορά τον Βιλντόζα & Αταμάν, είναι γνωστό το έχω γράψει και παλιότερα, αλλά το ότι μπαίνει και Καμπιάσο και Χεζόνια στην εξίσωση...το θεωρώ πολύ άσχημο. Μου κάνει εντύπωση ο Αστέρας να έκανε όλο αυτό το σαματά με Καμπιάσο για να τον χάσει 6 μήνες μετά. Θα δυναμώσουν πάρα πολύ με όλους αυτούς, πίστη στην ομάδα μας βέβαια αλλά με προβληματίζει. Είναι σίγουρο πως ο Τούρκος θα φέρει ονόματα.

Έχω ξαναπεί βέβαια πως προσωπικά θέλω ένα ζελα δυνατό και όχι χάλια να του ρίχνω 50άρες. Δεν είναι υγιές αυτό και επειδή έχω στόχο το 4ο, το 5ο, το 6ο και φυσικά το 7ο Ευρωπαικό, θέλω δυνατό ανταγωνισμό εντός τειχών. Όσο ο ζελάς παραμένει δυνατός τόσο και εμείς θα δυναμώνουμε παράλληλα.

• Μου αρέσει 2

• Admins
1 ώρα πριν, lancelot έγραψε:

ο Αστέρας να έκανε όλο αυτό το σαματά με Καμπιάσο για να τον χάσει 6 μήνες μετά.

spacer.png

• Χαχαχαχα 3

:gangs-icon: nico7

• Admins

πάλι μαζί Χεζόνια Παπαπέτρου, είναι συνταγή αποτυχίας

• Μου αρέσει 1

• Admins

Οποιαδήποτε ενίσχυση του ποα τη βλέπω σαν κάτι το θετικό, όπως γράφεις στο τέλος. Το να θες τον αφανισμό τους ή το να διατηρούνται στα φετινά επίπεδα, είναι αστείο, είδατε τι έγινε στη μπάλα όλα αυτά τα χρόνια με την έλλειψη ανταγωνισμού. Όσο και να ενισχυθεί όμως ο βάζελος, η παρουσία του πρεζάκια στην κεφαλή της ομάδας είναι εγγύηση ότι δεν θα επιτύχουν, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Και εξηγώ: το άγχος και η μανία του Γιαννακόπουλου να μας αφανίσει (γιατί αυτό επεδίωξε όλα τα χρόνια του φάρου) τον κάνουν να παίρνει εν θερμώ λανθασμένες αποφάσεις, να κάνει σπασμωδικές κινήσεις (δες τα φετινά πεπραγμένα) και το κυριότερο, να θέλει να κερδίσει αμέσως. Η μπασκετική ιστορία όμως διδάσκει ότι κανένας ποτέ δεν κερδίσε μέσα σε μια χρονιά, ούτε σε δύο. Μόνο με υπομονή και κορμό φτιάχνεις δυναστείες, όπως έκαναν ο πατέρας και θείος του, ξεκινώντας από τη δεκατία του '90 για να εδραιωθούν 10 χρόνια μετά. Ο Τράκης δεν έχει ούτε το know how αλλά ούτε και υπομονή για να δημιουργήσει αυτές τις προϋποθέσεις, μιλάνε γι αυτόν τα 11 ολόκληρα χρόνια απουσίας από το Φ4, δηλαδή από τότε που ανέλαβε τα ινία της ομάδας. Είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα, ενάς τυφλός οπαδός του βάζελου από την εμμονή για την τελική επικράτηση. Το μόνο που έχει είναι τα λεφτά, αλλά ως γνωστό τα λεφτά δεν φέρνουν τις κούπες, ούτε καν τις νίκες.  

• Μου αρέσει 5

• Admins
4 λεπτά πριν, Geo Poulidis έγραψε:

Το μόνο που έχει είναι τα λεφτά

κι αυτά, όχι πάντα. Μόνο στα δίσεκτα έτη :secret-laugh-icon:

• Χαχαχαχα 2

• Πρόεδρος

Κυρίως του Campiazzo δεν μου άρεσε παίδες. Ελπίζω να μην ισχύει, είναι παικταράς

Ας ειμαστε εμεις οπως πρεπει και δεν φοβαμαι κανενα. Αν κρατησει μπλακ σαν τριτο και μιλου δευτερο, θα θελουμε μονο εναν shouting guard. Εχουμε ετοιμη ομαδα, δεμενη

Τροποποιήθηκε > από Tsigaridas7
  • Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1

• Admins
13 λεπτά πριν, Tsigaridas7 έγραψε:

Ας ειμαστε εμεις οπως πρεπει και δεν φοβαμαι κανενα. Αν κρατησει μπλακ σαν τριτο και μιλου δευτερο, θα θελουμε μονο εναν shouting guard. Εχουμε ετοιμη ομαδα, δεμενη

χρόνια πολλά! 

• Admins

Το κλειδί είναι οτιοι Αφοί μαθαίνουν από τα λάθη τους σε αντίθεση με το Γιαννακόπουλο. Όπως λέει και ο Γιώργος δεν υπάρχει περίπτωση να στήσουν δυναστείες επειδή είναι αυτός εκεί και τα μεγάλα συμβόλαια τα φέρνουν οι Ευρωλίγκες, το πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι δε θα παιρνουμε κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς. ΜακΚυσικ πεντε μιση χρόνια στην ομάδα, στον Γουοκαπ προσέφεραν τετραετές συμβόλαιο και άλλα δύο μέχρι τώρα, έξι σύνολο. Μαθαίνουν οι Αφοί και θα προσαρμοστούν. Ας τον να φέρει ότι θέλει να μας πάρει κάνα δύο πρωταθλήματα. Σάκος του μποξ όπως είναι αυτοί στα κάτω τους πάντως δε θα γίνουμε. 

• Μου αρέσει 1

Τράκης και Αταμάν θεωρώ πως είναι ωρολογιακή βόμβα… Είναι θέμα χρόνου να σκάσει καθώς ο Τούρκος έχει πολύ έντονη προσωπικότητα για να δεχτεί τις ιδιοτροπίες του. 

• Μου αρέσει 1

• Admins
2 ώρες πριν, lancelot έγραψε:

Κυρίως του Campiazzo δεν μου άρεσε παίδες. Ελπίζω να μην ισχύει, είναι παικταράς

Καμπιασο, Καμπιατσο αχαχαχα πλησιάζεις σιγά σιγά 😂😂

• Χαχαχαχα 2

Αν ερθει ο Μιλου στην θεση του Κομπολοι και ερθει και μια παικταρα στην θεση του Κανεναν, ας φερει ο Τρακης και τον Ντονσιτς. Στον μπουτσο μας.

• Το λάτρεψα! 1

Μιλου αντί Μπολομποι και Μπομπουα αντί Κανααν και ασ' τους να κουρεύονται....

• 3 months later...
On 13/4/2023 at 10:17 ΠΜ, lancelot έγραψε:

jorge_lagokotaikos_logo.jpg

Έχω ξαναπεί βέβαια πως προσωπικά θέλω ένα ζελα δυνατό και όχι χάλια να του ρίχνω 50άρες. Δεν είναι υγιές αυτό και επειδή έχω στόχο το 4ο, το 5ο, το 6ο και φυσικά το 7ο Ευρωπαικό, θέλω δυνατό ανταγωνισμό εντός τειχών. Όσο ο ζελάς παραμένει δυνατός τόσο και εμείς θα δυναμώνουμε παράλληλα.

Μαζί σου με 1000! Τον ζελά τον πηδάμε όρθιο: όχι γονατιστό και όχι στο καναβάτσο.

• Create New...

Την προσοχή σου για λίγα δευτερόλεπτα!

Καλώς ήρθες στο Redball.gr - Διάβασε περισσότερα: Κανόνες + Πολιτική Απορρήτου + Όροι Χρήσης Το Forum μας ενεργοποιεί cookies στην συσκευή σου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Έχεις τη δυνατότητα αν το επιθυμείς να τσεκάρεις τις επιλογές των cookies, αλλιώς θα υποθέσουμε πως είσαι σύμφωνος να συνεχίσουμε.