Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Euroleague] - Ψηφοφορίες  

31 μέλη ψήφισαν

1. 1. Euroleague 2022-23 Play Offs - Ποιές ομάδες θα προκριθούν στο Final Four;

• Ολυμπιακός
    • Barcelona
    • Real Madrid
    • AS Monaco
    • Maccabi Tel Aviv
    • Partizan Belgrade
    • Zalgiris Kaunas
    • Fenerbahce
      0

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Με το τέλος της 34ης αγωνιστικής η θεαματική regular season της φετινής Ευρωλίγκας έλαβε τέλος όπως και η αναμονή των κορυφαίων ομάδων για να μάθουν ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουν στα play offs. Η αντίστροφη μέτρηση για τις πιό απαιτητικές μάχες έχει πλέον αρχίσει και σκεφτήκαμε ως διαχειριστική ομάδα εν αναμονή των μεγάλων αγώνων να βάλουμε μία ψηφοφορία και να μαζέψουμε τις σκέψεις των μελών σχετικά με τους τέσσερις διεκδικητές της κούπας.

Περιμένουμε τις προβλέψεις σας για τις ομάδες που θα προκριθούν στο Final Four καθώς και τα σκόρ των ζευγαριών των play offs στα σχόλια πχ αν ψηφίζει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα θα περάσουν, γράφει στα σχόλια 'Ολυμπιακός Φενέρ 3-1, Μπάρτσα Ζαλγκίρις 3-2...' κοκ. Το μέλος που θα πετύχει τις ομάδες που θα προκριθούν και το ακριβές σκορ των ζευγαριών θα κερδίσει επιπλέον 90 συμμετοχές (!) οι οποίες θα εξαργυρωθούν στην επόμενη κλήρωση. Έχουμε τη δυνατότητα για πολλαπλές απαντήσεις ωστόσο επειδή δεν προβλέπεται περιορισμός στον αριθμό απαντήσεων που μπορεί να δώσει κάποιος, θα ληφθούν υπόψην μόνο οι απαντήσεις των μελών που θα περιλαμβάνουν ψήφο σε τέσσερις ομάδες - όποιος ψηφίσει πέντε δε λαμβάνουμε υπόψιν την πρόβλεψη. Οι αγώνες των play offs ξεκινούν Τρίτη 25 Απριλίου ωστόσο η συγκεκριμένη ψηφοφορία θα κλειδώσει το Σάββατο 22/4.

Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα σε όλους :olympiakosbc:

@Μέλη

• Μου αρέσει 3
  • Απαντήσεις 28
  • Ξεκίνησε
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαίοι αρθογράφοι σε αυτή την ανάρτηση

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Οι τέσσερις που θα είναι στο Κάουνας: Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Παρτιζάν, Μονακό

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 3-1
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις 3-1
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν 2-3
Μονακό - Μακάμπι 3-2

• Admins
Δημοσιεύτηκε

Στα πιο συναρπαστικά πλέι οφ που παρακολουθήσαμε ποτέ:
ΟΛΥ-ΦΕΝ 3-1
ΜΠΑ-ΖΑΛ 3-2
ΡΕΑ-ΠΑΡ 1-3
ΜΟΝ-ΜΑΚ 2-3

Η Ζαλγκίρις έχει τρομερό κίνητρο. Θα τους βγάλουν το λάδι οι Λιθουανοί. 
Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, έβγαινα με ένα γκομενάκι από Λιθουανία και ένα μεσημέρι της στέλνω «θα σε δω απόψε;». Και μου απαντάει, απόψε δεν μπορώ, έχει τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Για τέτοιο μπασκετικό λαό μιλάμε (όχι, δυστυχώς δεν την παντρεύτηκα) 

• Μου αρέσει 1
  • Το λάτρεψα! 1
  • Με στεναχωρείς 1
Δημοσιεύτηκε

Ολυμπιακός - Φενέρ 3-1

Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις 2-3

Ρεάλ - Παρτιζάν 2-3

Μονακό - Μακάμπι 2-3

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 3-1
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν 3-2
Μονακό - Μακάμπι 1-3

Όπως τα φέραμε και με την ομάδα που έχουμε πρέπει να περάσουμε την Φενέρ που 2 φορλες φέτος την διαλύσαμε ενώ ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίξουν Γουίλμπεκιν και Μπούκερ. Ο Κώστας είναι στα χαμένα ενώ δεν θεωρώ ότι μπορεί να μας αποκλείσει ο Ντόρσει. Δεν πιστεύω και σε σκούπα βέβαια.

Η Μπάρτσα είναι αποτυχία για τα λεφτά της αλλά δεν θεωρώ ότι θα αποκλειστεί από την αξιοθαύμαστη Ζαλγκίρις. Όλα έχουν ένα όριο.

Περίμενα ότι αρκετοί θα πάνε κόντρα στην Ρεάλ αλλά δεν περίμενα οι περισσότεροι. Η Παρτιζάν του Ζότς παίζει διαστημικό μπάσκετ αλλά τα πλέι οφ είναι άλλη ιστορία. Μην ξεχνάμε ότι Ρεάλ και Μπάρτσα πάντα έχουν μια κάποια εύνοια (μικρή ή μεγάλη).

Αν είναι να γίνει κάπου η έκπληξη θεωρώ πιο πιθανό στο τελευταίο ματσάκι. Η Μακάμπι έχει το ρόστερ και τους παίκτες ενώ και στην Μονακό το κλίμα εσωτερικά δεν είναι το καλύτερο τον τελευταίο καιρό. Βέβαια αν πάει σε 5ο παιχνίδι η έδρα πάντα παίζει ρόλο οπότε ποντάρω σε σπάσιμο έδρας και να το τελειώσουν στην καυτή τους έδρα.

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Πιστεύω ότι θα προκριθούν ο Ολυμπιακός,η Μπαρτσελόνα,η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μακάμπι.Βασικα εμένα με νοιάζει μόνο ο Θρύλος αλλά δεν πειράζει.

• Μου αρέσει 1
  • Admins
Δημοσιεύτηκε

Σκεφτόμουν: φανταστείτε να περάσουμε εμείς, η Μακάμπι, η Παρτιζάν και η Ζαλγκίρις, τι έχει να γίνει στο Κάουνας αχαχα λολ 
Τι λολ δηλαδή, αν περάσει η Ζαλγκίρις θα έχει 15 χιλιάδες Λιθουανούς

• Το λάτρεψα! 1
  • Έκπληκτος! 1
Δημοσιεύτηκε

Ολυμπιακός - Φενέρ 3-2 (με αμοιβαιο σπασιμο εδρας!)

Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις 3-0 (η ποιοτικη διαφορα θα φανει!)

Ρεάλ - Παρτιζάν 1-3 (ενα σπασιμο εδρας θα αρκει... κ μετα καμινι!)

Μονακό - Μακάμπι 2-3 (τα κορμια της μακαμπι ταιριαζουν στην αθλητικοτητα της μονακο!)

Αρχικα κρυος ιδρωτας με το ματσαρισμα της φενερ... μετα σκεφτομουν... αν καποιος μας σπασει την εδρα (στο ακρως φιλοξενο και μπασκετικα ακαταλληλο ΣΕΦ) σε ποια εδρα μπορω να πω οτι θα νοιωσω ποιο ανετα?? γιαντ ελιαου... ποτε! ζαλγκιρις ή παρτιζαν? μαυρα χαλια! κοιτα να δεις που η τουρκια μοιάζει καλυτερη!! κ μαλιστα ειναι η εδρα που κερδισαμε πιο ευκολα και απο τις 4! 

• Μου αρέσει 2
Δημοσιεύτηκε

Ολυμπιακος-φενερ 3-1

Ρεαλ-παρτιζαν 2-3

Μπαρτσελονα-ζαλγκιρις 3-0

Μονακό-μακαμπι 2-3

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Ολυμπιακός 

Μπαρτσελονα 

Ρεαλ

Μονακο*

στα playoffs ποντάρω στις ομάδες με βαριά φανέλα, μοναδική υπό αμφισβήτηση σειρά το Μονακο Μακάμπι αλλά αν κρίνω από το ποσό μας ζόρισε πέρυσι η Μονακο καθώς και ότι φέτος έχει το πλεονέκτημα και η Μακάμπι έχει δείξει ότι εκτός έδρας δεν μπορεί , θα πω Μονακο 

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

ΟΣΦΠ δύσκολα πιθανόν 3-2 αλλά θα είμαστε εκεί....

Μπαρτσελόνα...

Ρεάλ..

Και Μονακό - Μακάμπι θα πάει στα 5 ματς

• Μου αρέσει 1
Δημοσιεύτηκε

Ολυμπιακός -φενερ 3-2

Ρεάλ - Παρτιζάν 3-2

Μονακο- Μακάμπι 1-3

• Μου αρέσει 1
  • Πρόεδρος
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, Χριστός Ανέστη σε όλους και όλες,

Εμείς με Φενέρ θα περάσουμε πιθανά με 3-1 ή 3-2

Ρεάλ θα περάσει με 3-1 την Παρτιζαν

Μπάρτσα με 3-0 ή 3-1 την Ζαλγκίρις

Για Μακάμπι θα εξαρτηθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του κοντού. Θα έλεγα 2-3 να περάσει η Μακάμπι αλλά είναι για μένα η πιο δύσκολη σειρά

• Μου αρέσει 2

Δημοσιεύτηκε

Ας έρθει ένα 3-0 από εμάς, χωρίς τραυματισμό γιατί γενικά έχω την εντύπωση πως θα σπάσουν εύκολα έδρες με την Μακάμπι κ την Παρτιζαν να παίρνουν την πρόκριση για το f4.

Δημοσιεύτηκε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ VS FENER 3-1

BARCELONA VS ZALGIRIS 3-1

REAL VS PARTIZAN 2-3

MONACO VS MACCABI 1-3

Πιστευω πολυ στην Παρτιζαν αν κ δεν εχει την εμπειρια για μεγαλα παιχνιδια , παρολο αυτα η Ρεαλ δεν ειναι σε καμια των περιπτωσεων φόβητρο κ παμε για break στο 2ο παιχνιδι

Η Μπαρτσελονα θα δυσκολευτει πολυ σε ολα τα ματς αλλα στο τελος θα προκριθει

Η Μακαμπι αν παρει μπρος ειναι φετος 2 κλασεις καλυτερη απο τη Μονακο

Εμεις πιστευω ο καλος ολυμπιακος θα κανει το 3-0, το πρωτο παιχνιδι φοβαμαι μονο

καλη μας επιτυχια και Ολυμπιακος Παρτιζαν ΤΕΛΙΚΟ

• Μου αρέσει 1
  • Create New...